Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 20-06-2019, 10:02   #1
Tebric
Aktivan član

Registrovan: Jun 2019
Pohvala: 6
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 25
Tebric je na dobrom putuTebric je na dobrom putu
Uobičajeno ELDA arome

Video sam u jednoj domaćoj radnji ove arome u ponudi.
Postoje duvanske I bočne i koliko sam shvatio doziraju se bar po uputima sa sajta u prilično malim procentima. Da li je neko imao iskustva sa ovim aroma a i kakvi su vaši utisci, mozda bih probao par nekih, ima jedna duvanska za koju je opis ADV - to valjda znaci all day vape?
Pozdrav
Tebric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-09-2019, 08:03   #2
ncholass
Senior

ncholass's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Svasta nesto
Pohvala: 349
Pohvaljen: 421
Nivo reputacije: 91
ncholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: ELDA arome

Elda mtabacco miksana 9mg nic 50/50 2% mesec dana odlezala.

Doziranje taman kako treba.

Oseca se neki tamni divan u pozadini i neka kao cokolada(rum) sa daskom vanile u pozadini na izdahu.

Th malo jaci.

Probano na galaxies mtl rta.

Za sada bas legla i da, nije mnogo slatka

Sent from my PRA-LX1 using Tapatalk
ncholass nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-07-2020, 23:00   #3
Dusan_
Iskusan član

Registrovan: May 2020
Pohvala: 44
Pohvaljen: 60
Nivo reputacije: 31
Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Elda prva aroma sa kojom sa počeo DIY skoro, konkretno Pure Tobacco na 3% i 2%. Meni je prilično dobra tečnost za ceo dan (nema neki poseban šmek, generčiki lagan duvan), ali mi je krivo što nisam odmah uzeo dva kanistera jer sada opet moram da istražujem dok ovi na carini ne zavriše sa čitanjem Hupera i puste robu. Kad stigne probaću i USA Mix pa javljam.

Inače ja ne ostavljam smućkanu tečnost da odstoji nedeljama i mesecima, plafon 2 dana. Iskreno nisam ni primetio razliku u ukusu između parenja posle 2 dana i posle dve nedlje.
Dusan_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-07-2020, 02:48   #4
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
E-cig: Sigelei TC + kaya
Pohvala: 2,506
Pohvaljen: 2,445
Nivo reputacije: 411
radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

Elda pure tobacco na 3% doziran 15 dana odležao meni odličan pravi duvan, th ubija na 12 mg nikotina 50 50 pg vg
Preporuka za one koji vole prave duvane...

Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke
radna skela nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-07-2020, 03:04   #5
Dusan_
Iskusan član

Dusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svimaDusan_ je poznat svima

Kad su u pitanju tecnosti i arome, 100 ljudi 500 cudi
Staro 29-05-2021, 18:36   #6
Dusan_
Iskusan član

Pure Tobacco, nema na zalihama, ne zna se da li će biti, kada će biti

Ima 'Repack' Tobacco C i 555 Gold.

Da li je neko probao ove arome i da li neko možda može da ih uporedi sa pure tobacco.

Staro 30-05-2021, 16:31   #7
Mad AG
Veteran

Mad AG's avatar

Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 192
Mad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvaluMad AG je za svaku pohvalu

Pure tobacco je jedna veoma teška aroma i nije mi legla ni malo.Prava duvančuga.555 gold od Inawere je druga priča i koristim je.Lepa duvanska sa nekim blagim,orašastim dodatkom.Meni je na 4% doziranja idealna.
Mad AG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 30-05-2021, 16:39   #8
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Pure tobacco najviše podsjeća na Hangsen arome i tečnosti(imaš gotove Hangda tečnosti na Ft da probaš ako ne možeš doći do aroma,to ti je to.)...Inaverina Tobacco C je duvan/dim sa tamna cokolada/kakao dodatkom(neko osjeća i kafu ja ne).Super aroma koja baš prlja grijače.Oko 2% solo, 0.4- 0.5% u miksu za dodat' drugim aromama...
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:13 sati.