Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 27-04-2018, 17:34   #1
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju
Uobičajeno Instagram za vejpere VAFFLE

Skoro se pojavila ova drustvena mreza za vejpere Vaffle, nazivaju je instagram za vejpere i poprilicno brzo raste.
U principu jako je slicna sa instagramom, postavljaju se slike i klipovi, ali je ovde cilj da sve bude vezano za vejp.
Koristim aplikaciju vec neko vreme i sto se tice samog rada jako lepo radi.
Takodje mnogima ce biti zanimljivo to sto stalno imaju neke nagradne igre sa poprilicno dobrim nagradama, takodje, korisnik moze skupljati poene (ko se registruje videce o cemu se radi), poeni se kasnije mogu zameniti za opremu. Nije tesko skupiti poene, a dobijaju se po jednom dnevno, recimo za prijavu na profilu, za novi post, za like, komentar, ako se podeli aplikacija na fb, itd.
Sve u svemu fina je aplikacija, pa ko voli nek izvoli.

Kod:
www.vaffle.com/dl/
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-02-2020, 00:02   #2
tasicss
Aktivan član

tasicss's avatar

Registrovan: Apr 2014
Pohvala: 7
Pohvaljen: 17
Nivo reputacije: 45
tasicss je na dobrom pututasicss je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Instagram za vejpere VAFFLE

Koristim ga i ja ali tipicno Kineska aplikacija, taman skupis 3000 poena za neki uredjaj on se razgrabi, u sledecm kolu on kosta 4000, pa 5000 i stalno podizu taj prag da jednostavno 95%ljudi jednostavno ne stignu da pokupe poklon. Skoro ulovim neki CBD uredjaj za 5000poena i to poslednji na stanju, od tada je poslo 20dana i dalje pise da je u procesu slanja, iskreno meni ne treba CBD ali sam hteo da vidim hoce li ikada stici, tako da ako jurite poene ili da se nesto novo sazna sa te nazovi drustvene mreze slaba vajda, trosenje vremena.

When you dream there are no rules. People can fly. Anything can happen. Sometimes there's a moment as you're waking and you become aware of the real world around you, but you are still dreaming...
tasicss nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-02-2020, 00:44   #3
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Stize,uzimao sam ja death rabbit i neki obs kit.Mozda i jos nesto ne sjecam se.Ali je bas gnjavaza skupljati te poene pa sam izbrisao.Stici ce ti,to je Heaven Gifts prodavnica.Mislim da mozes da ih kontaktiras preko aplikacije da pitas u cemu je problem.
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-12-2020, 13:17   #4
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
E-cig: Sigelei TC + kaya
Pohvala: 2,506
Pohvaljen: 2,445
Nivo reputacije: 411
radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

Najbolje od svega što ima integrisane coil calculator i eliquid blender programe!!! Evo svaki dan se njakam sa je
a imam 2700 poena!!!

Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke
radna skela nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 07-12-2020, 17:24   #5
nikolaang
Veteran

Registrovan: Jan 2015
Pohvala: 3,342
Pohvaljen: 1,746
Nivo reputacije: 0
nikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputacijunikolaang ima reputaciju

Blejao pet dana, video da je krš i deinstall.

nikolaang nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-12-2020, 17:31   #6
Allegreto
Veteran

Allegreto's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Hadron Pro DNA 250C
Pohvala: 3,017
Pohvaljen: 1,671
Nivo reputacije: 358
Allegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputaciju

Веч две године имам Vaffle, пар пута сам ушао и није ме привукло ама баш ништа.

Allegreto nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2020, 14:01   #7
BobanNB
Veteran

BobanNB's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 362
BobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputaciju

Ја га инсталирао пре пар година, док је био у повоју и после месец-два деинсталирао. Ништа нешто корисно, углавном били неки фанатици и слични тима.

Послато са iq1019n помоћу Тапатока

ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
BobanNB nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 09-12-2020, 17:01   #8
apotekar
Veteran

apotekar's avatar

Registrovan: Sep 2015
E-cig: Menja se u skladu s mogućnostima.
Pohvala: 1,765
Pohvaljen: 1,910
Nivo reputacije: 289
apotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputacijuapotekar ima reputaciju

Ja je koristim svakodnevno. Skupljam poene, ponekad postavim neku sliku. Uglavnom, do sad sam skupio bodova oko 7000. Potrošio 6000 na target mini 2 Baš mi je lepo došao.
apotekar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-07-2021, 13:55   #9
radna skela
Veteran

radna skela's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
E-cig: Sigelei TC + kaya
Pohvala: 2,506
Pohvaljen: 2,445
Nivo reputacije: 411
radna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputacijuradna skela ima reputaciju

Jel neko zna šta se to događa sa vaffle? Taman sam nakupio 5000 hiljada poena a sad ne mogu da pristupim odeljku sa vape stvarima!!!

Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke
radna skela nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-07-2021, 17:20   #10
Giurra
Senior

Giurra's avatar

Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,579
Pohvaljen: 529
Nivo reputacije: 104
Giurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvaluGiurra je za svaku pohvalu

@radna skela gase aplikaciju sledeće nedelje. Nisu rekli zašto. Izašao mi post danas sa informacijom.

Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk
Giurra nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 06-07-2021, 22:09   #11
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 226
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

Aplikacija jos uvek radi ... A dokle ? Ko zna.

Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:07 sati.