Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 16-09-2022, 16:19   #1
miklax
Nov član

Registrovan: May 2022
E-cig: Zelos X/Expromizer v5
Pohvala: 52
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 12
miklax je na dobrom putumiklax je na dobrom putumiklax je na dobrom putu
Uobičajeno RY4 arome

Pozdrav,
da li moze neka preporuka RY4 arome koja je dostupna na nasim prostorima (srb), a za koju znate da je kvalitetna. Moze i neka veoma slicna RY4, dakle duvan/karamela + XYZ. Hvala!

p.s.
pokusao sam da koristim pretragu, ali RY4 ima samo tri slova pa izgleda ne funkcionise, izvinjavam se ako je bilo
miklax nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-09-2022, 16:33   #2
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,399
Pohvaljen: 1,698
Nivo reputacije: 383
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju
Uobičajeno Re: RY4 arome

ryan usa limited mozes da pogledas ako nista
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-09-2022, 17:31   #3
cebzab
Iskusan član

cebzab's avatar

Registrovan: Sep 2018
E-cig: Billet Box
Pohvala: 94
Pohvaljen: 300
Nivo reputacije: 68
cebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosicebzab ima čime da se ponosi

Imas PP posto ne mogu da pisem ime firme.
cebzab nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 16-09-2022, 19:48   #4
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

TPA Ry4 Double je klasika-jeftina,lagana,nema nista neprijatno...Doziraj na 6% i vozi.Ako budes htio da miksas dodaj jos nesto s njom,uz sve ide...
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 17-09-2022, 00:51   #5
Gaga Kanasta
Veteran

Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

To je preporuka za single aromu.Fa ry4 je slicna pa mozes i nju(3-4%),oneshotovi su hit & miss.Meni lično,pošto volim tamnije duvane Grampas Cream i Reckless su dobri mada ih ne doživljavam kao ry4 iako ih tako reklamiraju.Dinner Lady Caramel Tobacco ili Journey Shake 11 je nešto što bi otprilike odgovaralo tvom opisu ali prljaju baš grijače pa odluči.Nešto slično bi bilo i Fluid Bastard,odličan vanila coil-friendly duvan i moja preporuka pogotovo za fabricke grijače.
Zahvalili :
Staro 17-09-2022, 03:23   #6
miklax
Nov član

Registrovan: May 2022
E-cig: Zelos X/Expromizer v5
Pohvala: 52
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 12
miklax je na dobrom putumiklax je na dobrom putumiklax je na dobrom putu

Pa posto i koristim Nautilus 3 i Caliburn A2 kada sam napolju onda cu probati prvo od Fluid Bastard i A&L Ryan USA Limited, pa onda ove redom nabrojane

Hvala!
miklax nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-09-2022, 00:52   #7
Gaga Kanasta
Veteran

To su dvije slicne arome,dodas vanila krem i keks u A&L ry imited i to je to otprilike.Jedino sto ces da ustedis pare ako ti se svidi jer se dozira na 3-4%...Moja je preporuka Bastard i Grampas ili Reckless,dobra je to kombinacija za sve nas hedoniste..
Parliament je ok isto i to probaj ako zelis nesto sto lici na duvan i jos jednu slatku od gorenavedenih...
Zahvalili :
Staro 18-09-2022, 12:40   #8
Rokaj
Iskusan član

Registrovan: Mar 2021
Pohvala: 83
Pohvaljen: 58
Nivo reputacije: 27
Rokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svimaRokaj je poznat svima

Od duvana Parliament (VZ) i Ryan USA Limited (A&L), imaš obe kod nas da uzmeš.
Parliament je Duvan+Kikiriki+tragovi Vanile, Ryan naravno Duvan+Karamela+Vanila u tragovima, veoma opora aroma. Obe su mi u dnevnoj rotaciji i evo baš juče smićkah 240ml Parliamenta dok mi je Ryan na 30ml od 120ml koje sam mućkao pre 2 meseca. Pare se tu i tamo i voćkice pa to uspeva da "izdrži" toliko heh.

Vape 'till grave! 💭💭💭
Rokaj nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-10-2023, 09:25   #9
alex chen
Nov član

Registrovan: May 2021
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 14
alex chen je na dobrom putu

I like RY4 flavors too
alex chen nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:17 sati.