Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 02-06-2015, 18:09   #1
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,147
Pohvaljen: 861
Nivo reputacije: 182
BrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvalu
Uobičajeno Eleaf GS Air-MS

Prvi utisci fenomenalni. Aroma fenomenalna. AFC nekako može da se koristi i za lung ako baš nemate opasan usis. Nema grgoljenja ni u najavi. VS očitao tačno 1.5ohm. Mana može da bude kapacitet ali za to postoji veliki brat sa oznakom M. Sweet spot oko 15W. Još ne znam kakav je sa većinskim VG. Jedino je malo glasan, slično kao subtank. Punjenje takođe malo nezgodno. Otvori za punjenje su malo neprilazni. Klir nije skup. Možda su neki primjetili da sam nautilus fan ali ovo radi bolje. Preporučujem.

BrankoBL nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-06-2015, 18:53   #2
Svemir
Senior

Svemir's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 686
Pohvaljen: 889
Nivo reputacije: 167
Svemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Eleaf GS Air-MS

Bas lepo izgleda,kompaktno.Aroma izrazenija u odnosu na Nautilus?

Svemir nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 02-06-2015, 19:27   #3
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

BrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvalu

Boga mi jeste.
Zahvalili :
Staro 30-07-2015, 11:18   #4
Mihailo
Aktivan član

Mihailo's avatar

Registrovan: Aug 2014
Godine: 34
Pohvala: 66
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 45
Mihailo je na dobrom putuMihailo je na dobrom putuMihailo je na dobrom putu

Može li neko da mi objasni kakav je po pitanju zamenskih glava? Da li je komplikovano pravljenje grejača za nekog ko to pre nije radio? Koja žica, vata ili šta?
Mihailo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-07-2015, 15:00   #5
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Ja sam jedino pokušavao bez alata da rastavim grijač ali bez uspjeha. Tu sam odustao. Ipak, lično mislim da je komplikovano za premotavanje.
Možda nešto više znaju ovi koji imaju eGrip. Mislim da su grijači isti.
Staro 30-07-2015, 18:35   #6
dusan021
Iskusan član

dusan021's avatar

Registrovan: Mar 2015
Pohvala: 480
Pohvaljen: 191
Nivo reputacije: 66
dusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosi

Malo teze se skida "caura" , ali pazljivo i polako sa nekim manjim kljestima se skine , ispod caure je polifil i unutra dual coil . Ja ga premotao na single na 1,6 - 1,7 oma kantal 0,25 i vata . Radi odlicno . Malo strpljenja i zivaca samo !!!

poslato sa mog telefona koristeci tapatalk
dusan021 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-10-2015, 09:06   #7
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Preradio sam coil na vatu. Nisam motao žicu već uradio dry burn, izvadio silica fitilj, provukao vatu kroz oba namotaja a za polifil upotrebio tanku traku od japanskog pamuka (površinski sloj). Malo ga natopio da se lakše oblijepi i nabio čauru. Radi za 10. Upravo trošim neku zalihu max VG koja mi stoji jer moj omiljeni nautilus nije mogao da sprži tečnost takve gustoće.
Zahvalili :
Staro 04-10-2015, 19:47   #8
Svemir
Senior

Svemir's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 686
Pohvaljen: 889
Nivo reputacije: 167
Svemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od dusan021 Vidi poruku
Malo teze se skida "caura" , ali pazljivo i polako sa nekim manjim kljestima ...

ne,caura se skida ovako

- skines druptip
- odvrnes tank
-okrenes tank naopacke i stavis grejac na mesto driptipa
- baza mora biti zavijena za nesto,recimo meh mod
- samo polako cimnes tank nekoliko puta levo-desno i caura silazi bez ikakvog ostecenja

Svemir nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-10-2015, 19:52   #9
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Vidio sam taj fol na YT. Nije mi uspjelo. Mada nisam htio da silujem. Moglo bi to poslije više skidanja ali prvi put treba malo više sile.
Zahvalili :
Staro 10-10-2015, 16:00   #10
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Citat:
Originalna poruka od dusan021 Vidi poruku
Malo teze se skida "caura" , ali pazljivo i polako sa nekim manjim kljestima se skine , ispod caure je polifil i unutra dual coil . Ja ga premotao na single na 1,6 - 1,7 oma kantal 0,25 i vata . Radi odlicno . Malo strpljenja i zivaca samo !!!

Nije gorio izolator? Meni krenuo da gori. Ja sam uspio sam jedino sa nr-r-nr kalemom.
Staro 10-10-2015, 16:18   #11
dusan021
Iskusan član

dusan021's avatar

Pohvala: 480
Pohvaljen: 191
Nivo reputacije: 66
dusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosidusan021 ima čime da se ponosi

Ne nije goreo .... tako ga stalno premotavam i nemam nikakav problem .

dusan021 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-10-2015, 10:24   #12
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Jel neko probao 1.2 ohm grijače?
Oni su navodno vertical coil sa pamukom i trebalo bi se zbog gore navedenog prilično razlikuju u odnosu na 1.5 ohm, koji su double coil sa silica wickom.
Staro 17-10-2015, 23:02   #13
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Godine: 48
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 162
Milutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvalu

Gde si to video?
Milutin Obrad nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-10-2015, 23:13   #14
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

pa valjda ovde
Kod:
http://www.eleafworld.com/gs-air-pure-cotton-head-tc-head/

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-10-2015, 23:20   #15
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Godine: 48
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 162
Milutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvalu

Da ali gde je tu coil od 1,5 omh ?
Milutin Obrad nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:35 sati.