Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 17-10-2015, 23:22   #16
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju
Uobičajeno Re: Eleaf GS Air-MS

Pitao covek za 1.2ohm

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-10-2015, 12:52   #17
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,147
Pohvaljen: 861
Nivo reputacije: 182
BrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvalu

Stigli authentic 1.2 ohm. Odlično rade. Kako je i rečeno, vata i vertical coil. Tu sam oko 14,5W.
Inače stiglo i paklo divljaka sa FT SKU: 2096700. Kažu da su OK. Javim kad probam.
BrankoBL nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-10-2015, 13:06   #18
Zvukoljub
Senior

Zvukoljub's avatar

Registrovan: Jun 2012
Godine: 49
E-cig: Kraftшerk
Pohvala: 924
Pohvaljen: 602
Nivo reputacije: 142
Zvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvalu

Meni ti pure cotton grejači od 1,2 oma rade stvarno super, doduše u eGripu. Mnogo bolje od Joyetech i Eleaf 1,5-omskih grejača.

koliko ušiju - toliko kanala
Zvukoljub nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-11-2015, 22:23   #19
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

BrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvalu

Divljaci koje sam spominjao su mnogo lošiji od authentic grijača. Nisu neupotrebljivi ali ipak nije to to. Protok vazduha je mali, aroma slaba, rade na oko 11W i isključivo sa 50/50 i rjeđim tečnostima. Sve gušće nije moguće pariti.
Staro 12-11-2015, 22:52   #20
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 48
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 162
Milutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvalu

Meni stiže ovih dana GS,danas je prošetao kroz carinu što me je obradovalo,
uz njega ide grejač od valjda 0,2Omh a uzeo sam i 5 komada autentic.

Videćemo,mada mislim da ću ovaj koji ide uz njega odmah pemotati,sumnjam da će da me dodirne ta omaža.
Milutin Obrad nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-11-2015, 20:31   #21
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 48
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 162
Milutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvalu

Izgleda da ovi koji idu uz njega od 0,15 Omh nemaju nikakvog smisla sem da uništavaju bateriju?
Nisu me dotakli nikako.
Milutin Obrad nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-11-2015, 17:23   #22
Svemir
Senior

Svemir's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 686
Pohvaljen: 889
Nivo reputacije: 167
Svemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvalu

Posto smo se ti i ja culi preko poruka, moram ovde da napisem, prvenstveno zbog bezbednosti drugih koji citaju ovaj forum, da im ne padne napamet da probaju nesto sto nikako ne ide jedno sa drugim...
Ti grejaci od 0.15 oma koje spominjes, su premotani sa Ni200 zicom i kao takvi ISKLJUCIVO se koriste na modovima koji imaju rezim rada kontrole temperature i nijedan drugi mod ne dolazi u obzir.
Svemir nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 21-11-2015, 19:28   #23
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Svemir, na kom si temperaturnom limitu i koliko wati guraš ove grijače? Ja sam na 500F i 19.5W.
Staro 21-11-2015, 19:34   #24
Svemir
Senior

Svemir's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 686
Pohvaljen: 889
Nivo reputacije: 167
Svemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvalu

215-240C oko 25w tecnost 8-11mg
Svemir nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-12-2015, 09:21   #25
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Fabrički grijači koje sam probao su 1.2Ω, 1.5Ω i 0.15Ω ni200.

1.2Ω fino rade ali samo sa rjeđim tečnostima. Aroma je malo mutirana u odnosu na druge dvije verzije. Vijek trajanja stanadardno oko 5-7 dana.

1.5Ω su ono sa kojima sam najmanje zadovoljan od svih pomenutih. Unutra se nalazi dual coil sa silicom. Dobra aroma ali hoće da sline i grgolje. Gutaju i većinski VG. Vijek može da im se produži ako se uradi dry burn, silica zamjeni vatom i stavi novi filc.

0.15Ω NI200 su se pokazali kao najbolja varijanta. Gutaju sve tečnosti i dosta su dugotrajniji od ostalih gore pomenutih. Trenutno imam jedan star 15 dana i radi fino.

Što se tiče tanka, preporučujem GS Tank. Kvalitetan tank, solidnog kapaciteta i sa finim Air flow rješenjem, dovoljnog protoka vazduha za jedan fin MTL doživljaj.
GS Air M i MS imaju rupicu dole na pinu, tako da hoće da ovlaže konektor i mora da radi maramica često.
Staro 15-03-2020, 21:24   #26
misty93
Aktivan član

misty93's avatar

Registrovan: Mar 2020
Pohvala: 35
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 21
misty93 je na dobrom putumisty93 je na dobrom putu

Ne znam za MS ali M sa 1.5 i 1.2 grejacima 0 bodova, ni miris ni ukus
misty93 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-03-2020, 13:14   #27
mungoso981
Aktivan član

mungoso981's avatar

Registrovan: Nov 2017
Pohvala: 20
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 30
mungoso981 je na dobrom putu

koje sad koristis @misty93 ?
mungoso981 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-03-2020, 16:03   #28
misty93
Aktivan član

misty93's avatar

Registrovan: Mar 2020
Pohvala: 35
Pohvaljen: 14
Nivo reputacije: 21
misty93 je na dobrom putumisty93 je na dobrom putu

grejace? nijedne, poludeo sam od beskorisnosti Air M-a, stoji sve sa strane, vejpam kizokua
misty93 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 02:07 sati.