Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 11-12-2015, 23:24   #1
placebo
Veteran

placebo's avatar

Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 455
Pohvaljen: 805
Nivo reputacije: 172
placebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvalu
Uobičajeno Protank Mini 2 i SS Coil

Jel probao neko da smota SS coil na PT Mini 2?
Grize me savest jer se zatrpavam polako paketicima iz PRCa a moja lepsa polovina i dalje hoce samo protank i to je to. Nece ni iStick samo ego grisinu.
Razmisljam se da narucim 316l AWG32 sto bi trebalo da na oko 1.6 (11 navoja) fizicki bez problema pase u glavu. Ima li rupa u mom lukavom planu? Nesto sto ne znam, problem neki da npr ego nece da opali SS ili da je pretanak kalibar za celik?
placebo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-12-2015, 00:01   #2
Svemir
Senior

Svemir's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 686
Pohvaljen: 889
Nivo reputacije: 167
Svemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Protank Mini 2 i SS Coil

Zasto bi motao SS zicu na PT mini? Zbog bolje arome? Ne verujem da je dobra ideja , jer kako se bude nizao dim za dimom ima odstupanja u otporu same zice i mozes da se desi na posle 3-4 povlacenja zavrsis sa otporom od 1.8-1.9 otprilike a mozda i vise.....A onda ce ti vejp biti slabiji ukoliko baterija ne moze da izgura lepo taj otpor ili ti bude baterija pri kraju, namucice se... Mislim da nema svrhe ... Bilo bi zanimljivo to probati ukoliko imas mod koji ima kontrolu temperature kao jedan od rezima rada , sa obaveznom podrskom za SS zicu..VTC mini recimo.. Ali onda motas nizi otpor, ispod 1 oma
Svemir nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-12-2015, 00:27   #3
placebo
Veteran

placebo's avatar

Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 455
Pohvaljen: 805
Nivo reputacije: 172
placebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvaluplacebo je za svaku pohvalu

Da zbog ukusa. Rookie sam pa sam malo da izvines napaljen. Sto kaze Balasevic hteo bih eto sve da probam. Kapiram da je najbolje da joj uzmem rainbow ego i da zavrsim posao

Imam VTC Mini (i to sam ga u dogovoru sa samim sobom namenio njoj) ali joj se ne svidja. Ima nas raznih ima kazni prave stvari uradi cilj mi je zaradi
placebo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-12-2015, 00:35   #4
Svemir
Senior

Svemir's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 686
Pohvaljen: 889
Nivo reputacije: 167
Svemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvalu

Kreni polagano prvo osnovne stvari sa kantal zicom ,isprobavanje setapa i slicno... Pa ces lako preci na druge vrste zica... Kad imas cvrstu osnovu i dobro znas kakav ukus imaju tvoje tecnosti na kantalu uoci ces razliku sa drugim zicama... Ovako gomila isprobavanja svega u pocetku ce te zbuniti neces znati sta ces pre a teze ces primecivati razliku... Ja sam poceo da eksperimentisem posle dva-tri meseca i kad se setim , mirniji sam bio u pocetku sa tim spravama nego kasnije ,kad je proslo 5-6 meseci od pocetka parenja... Strpljenja samo bitno da si pronasao ovaj sport...

Svemir nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-12-2015, 05:59   #5
sirius sem
Veteran

sirius sem's avatar

Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 499
sirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputacijusirius sem ima reputaciju

Pod jedan treba ti mod sa kontrolom temperature a ne ego baterija -pod dva ni e vik mini ne radi sa ss - om kako treba jer ja koristim bukvalno u svim atomizerima jer sam uzeo kotur i dobra je za izbegavanje pogotovu sa tim modom ,a nisam primetio da je ishta bolja aroma ili sam vejp a pro tank je sasvim bezbedan i ima lep ukus kad se podesi sa kantalom i nekim normalnim otporom!!
sirius sem nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 00:57 sati.