Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 03-02-2016, 04:09   #1
prika
Veteran

prika's avatar

Registrovan: Jul 2014
E-cig: menja se cesto
Pohvala: 839
Pohvaljen: 1,372
Nivo reputacije: 257
prika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputaciju
Uobičajeno cubis

ko ga je probao neka napise iskustva dvoumim se dali da ga uzmem a neznam kakav je
prika nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-02-2016, 04:27   #2
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju
Uobičajeno Re: cubis

Za sada samo recenzija, ali biće ovih dana utisaka. Verujem.

http://e-cigserbia.com/showthread.ph...ighlight=Cubis

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-02-2016, 20:31   #3
svastar
Aktivan član

Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 10
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 44
svastar je na dobrom putusvastar je na dobrom putu

Ja nisam zadovoljan. Ne natapa dobro tekucine koje koristim. 80/20 VPG
svastar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 03-02-2016, 22:05   #4
prika
Veteran

prika's avatar

prika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputacijuprika ima reputaciju

a kakav ukus daje th paru
Staro 03-02-2016, 22:21   #5
Vule
Veteran

Vule's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 511
Pohvaljen: 1,011
Nivo reputacije: 202
Vule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputaciju

Pored toliko dobrih tankova, uzimati ovako nešto...
Vule nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-02-2016, 11:39   #6
prika
Veteran

prika's avatar

meni su najbolje bvc glave najbojli ukus ako ovo radi kao sto rade bvc glave uzimam ga dali su ovde grejaci vertikalni ili horizontalni
Staro 04-02-2016, 12:22   #7
Bet
Video recenzent

Bet's avatar

Registrovan: Aug 2012
Godine: 38
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,271
Nivo reputacije: 1352
Bet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputacijuBet ima reputaciju

Mrzi te da pogledaš, a ne mrzi te da pitaš 30 puta...

Citat:
Originalna poruka od c-hell Vidi poruku
Za sada samo recenzija, ali biće ovih dana utisaka. Verujem.

http://e-cigserbia.com/showthread.ph...ighlight=Cubis
http://www.youtube.com/watch?v=8BcHI7OSMH0

https://www.youtube.com/user/edoqrca
Bet nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-02-2016, 13:26   #8
jasmina
Veteran

jasmina's avatar

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 990
Pohvaljen: 662
Nivo reputacije: 165
jasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalujasmina je za svaku pohvalu

Tek ga koristim 1 dan i to glavu od 1.5 oma tako da je jos uvek rano za neka detaljnija iskustva.

Ono sto mogu da tvrdim za sada je da je odlican za sve koji vole M2L. Aroma je nesto manje izrazena tako da oni koji vole jace arome morace da prave tecnosti sa nesto jacom aromom. Ja volim jake arome i bas sam htela jedan mix da razblazim jer sam preterala ali mi je bas legao za CUBIS.

Protok vazduha mu je sasvim ok, bar meni, i AFC drzim negde na polovini. Usnik mi se uopste nije dopao posto je presirok pa sam mu odmah nasla nekoliko alternativa u zavisnosti koja boja baterije je u opticaju.

Pare ima bas dosta s obzirom da koristim glavu od 1.5 oma. I manje se cuje pri povlacenju od recimo eGoOne atomizera koji su prilicno glasni. To bi otprilike bilo to za sada nakon par sati koriscenja CUBISA. Koristim ga POWER rezimu na VTC mini na 11 wati .... moze i jace a moze i nesto slabije ko voli.

Nije pustio ni kap i za sada nije cak ni zagrgoljio sto mi se jako dopada.

To su neka moja iskustva za ovih nekoliko sati parenja...

ego, egoC, eCab moje prve e-cigarete... i svašta nešto još....
jasmina nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-02-2016, 14:11   #9
prika
Veteran

prika's avatar

super hvala ti ja volim kada se aroma jace oseti tako da cu jos razmisliti dali cu da ga uzimam

---------- Post dodan 04-02-2016 u 14:13 ----------

ne mrzi me da pogledam pogledao sam i pre nego sto sam pitao ali me zanima i misljenje drugih
Staro 10-02-2016, 19:46   #10
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

Došao i meni Cubis - trampa za Velocity RDA (kako si mogao...)
Simpatičan tenkič, aroma i para veoma korektna kao i samo rukovanje atomizerom.
KOd laganih tendencija ka spitovanju izvede se trik sa maramicom ilite neki polu-D2L za vanjskim vazduhom.
Meni se veoma svidja i mnogo pogodan za izlazke. Sprobao SS 316 0,5 Ohm glavu na 200 - 220C - 40W i perfetto.
Može i u power modu na nekih 25-30W
Zbog malih volumena glave-komore i možda zbog kromiranog mesing dimnjaka toplota se dosta prenosi na DT tako da je skoro nužno staviti izolovan sa teflonom ili delrinom (bar po mom ukusu).Acrilic na sliki se kod mene dosta grije.

Kanthal glave još nisam probao.

Za napredne početnike i sve ostale koji žele neki ne-komplikovan a solidan klir.
Čekamo RBA pa da vidimo i to.....

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-02-2016, 22:00   #11
misha1
Nov član

Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 7
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 33
misha1 je na dobrom putu

Jel mozda neko probao rba za cubisa?Kako radi i jel tezak za rebuild?Kaze pbusardo da ne valja u zadnjem,i da je tezak za rebuild i vertikalni i horizontalni.Stize mi za nekih nedelju dana,i racunao sam da ce taj rba biti dobar,jer nemam za fabricke da pucam stalno
misha1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2016, 09:34   #12
johntravolta
Senior

johntravolta's avatar

Registrovan: Jan 2013
E-cig: Siren 2,Berseker,Merlin
Pohvala: 552
Pohvaljen: 175
Nivo reputacije: 85
johntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosi

Da li mogu da pulsiram iliti dry burn kada napravim novi grejac na RBA glavi

P.S. Video sam da moze sa nekim dodatkom od Egripa ali to nemam.

I didn't quit, I upgraded
johntravolta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2016, 12:38   #13
Svemir
Senior

Svemir's avatar

Registrovan: Oct 2014
Pohvala: 686
Pohvaljen: 889
Nivo reputacije: 167
Svemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvaluSvemir je za svaku pohvalu

uzmes bateriju neku i zalemis dva parceta zice na oba pola pa onda spojis na + i - RBA glave

Svemir nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2016, 12:45   #14
johntravolta
Senior

johntravolta's avatar

Registrovan: Jan 2013
E-cig: Siren 2,Berseker,Merlin
Pohvala: 552
Pohvaljen: 175
Nivo reputacije: 85
johntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosijohntravolta ima čime da se ponosi

Jao to mi dosta posla a ispao sam iz fazona i nemam zivce kao nekada da se zezam satima sa setapovima. Narucio ja lepo original 5 clapton glava

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

I didn't quit, I upgraded
johntravolta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-03-2016, 16:52   #15
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

pa da...nismo mi Kinezi da radimo sve te akrobacije sa rebuildom za 1,5$/glavi...i to još klaptonizirani

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 02:31 sati.