Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 19-02-2016, 16:29   #16
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju
Uobičajeno Re: TPD direktiva u EU

Pre svega moramo biti svestni toga da drzavi predstavljamo problem u tom smislu da ce prodaja smrdusica padati i padati...a jednostavan nacin njihov je da nas nazivaju trovacima, sektasima i da udaraju sa carina,a porezom, akcizama itd itd... sve do te mere da se vratimo na smrdusice... samo su se kod mene konkretno zeznuli poprilicno... i da sve zivo zabrane u najgorem mogucem slucaju batalicu vejp a necu se vratiti na smrdusice iz prostog razloga sto mi ecig nije stvorila zavisnost kao sto su smrdusice radile.

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 16:29   #17
roonda
Veteran

roonda's avatar

Pohvala: 2,967
Pohvaljen: 3,866
Nivo reputacije: 575
roonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputaciju

@dzonibu Tvoja prva recenica je vrlo kontradiktorna. Iz razloga koje si naveo, ja bih rekao da na ovom forumu ima mnogo apstinenata. A ono kad je glasanje u pitanju makar

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

TEODOR! KO JE DODJAVOLA TEODOR?!

Tri bele i dve crne bajo!
roonda nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-02-2016, 16:39   #18
dragon
Veteran

dragon's avatar

Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 394
dragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputaciju

u stara dobra vremena ljudi su mogli da kupe u apotekama kanabisovo ulje, kao lek za teske bolesti kao sto je rak, farmaceuske kompanije su to zabranile, razlog gube milijarde dolara, I ljudi kada se pomene kanabis, odma misle na drogue a neznaju da to je I dobar lek,,, plasim se da elektronske cigarete ne zavrse tako,, jer midija je kontrolisana mafijom, kazu nam sta oni zele mi da znamo, a sta treba da znamo istinu kriju,,,, mafija je vec odlucila sta ce da se desi sa elektronske cigarete, I mi to da promenimo nemozemo,,, pozdrav svima I parite bezbedno, jer midija mozda kaze da elektronske cigarete su stetnije od analognih
dragon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-02-2016, 16:48   #19
roonda
Veteran

roonda's avatar

roonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputacijuroonda ima reputaciju

Ovde je najveci problem sto ce sve ovo da pogodi ljude "koji su vejperi, a jos to ne znaju", citaj pusace koji jos ne znaju da postoji efikasno resenje. Slazem se u potpunosti sa @dzonibu da tu cena igra presudnu ulogu i predstavljace veliki problem. Sinoc sam, vracajuci se sa posla sa kolegom, koji se vec 6-7 meseci raspituje o ecig, pricao o prednostima i manama i kad sam mu rekao koliko me kosta dan vejpa, to je bilo to. Danas me zvao, resen da predje na paru.

Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:06   #20
Dzonibu
Senior

Dzonibu's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 54
Pohvala: 117
Pohvaljen: 148
Nivo reputacije: 72
Dzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od roonda Vidi poruku
@dzonibu Tvoja prva recenica je vrlo kontradiktorna. Iz razloga koje si naveo, ja bih rekao da na ovom forumu ima mnogo apstinenata. A ono kad je glasanje u pitanju makar

Nebih da ovo predje u izbornu polemiku, slazem se da je prva recenica kontradiktorna ali to je iz razloga sto emancipovani nepromisljeno apstiniraju. Za sve njih imam bolji predlog - precrtajte glasacki listic...
Beli listici imaju znacenje koje malo ko razume...oni kazu necu da se igram vise u namestenoj igri od samog pocetka. Nisam rekao da su izbori namesteni ako to neko tako protumaci.
Oni su namesteni zato sto birac treba da potpise blanko cek jednoj organizvonaoj kriminalnoj grupi da raspolaze zivotima ljudi i nacionalnim bogatstvom. Da postane vlasnik stada u kome smo svi ovce.
Probajte da usetate u Banku i pozajmite novac na izjavu "majke mi". Kako su to Banke pametnije od prosecnog biraca koji profesionalnim prevarantima daje sve sto ima na izjavu "majke mi"
Pa mnogi ce reci, ali to tako radi svuda - ja kazem da je zbog toga igra unapred namestena..

Sto sam kao mali dosao u grad...
morao sam samom sebi dati nadimak..
Dzonibu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:10   #21
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Precrtavanje glasackog listica, zaokruzivanje vise od jednog kandidara, dobisivanje nekog drugog kandidata, zvrljanje listica... sve su to ne vazeci listici koji se na kraju krajeva pripisuju odredjenim kandidatima kad se sabiraju glasovi.
Ali nemojmo o politici ovde

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-02-2016, 17:11   #22
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Kah kah.... ovaaaajjj.... TPD.... e pljuge.... ajmo...

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:12   #23
roonda
Veteran

roonda's avatar

Nisam ja, najke mi

Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:12   #24
Dzonibu
Senior

Dzonibu's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 54
Pohvala: 117
Pohvaljen: 148
Nivo reputacije: 72
Dzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosiDzonibu ima čime da se ponosi

...Sorry..

Sto sam kao mali dosao u grad...
morao sam samom sebi dati nadimak..
Dzonibu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:26   #25
Goran_M.
Senior

Goran_M.'s avatar

Registrovan: Mar 2015
Pohvala: 389
Pohvaljen: 1,815
Nivo reputacije: 265
Goran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputaciju

Već vidim kako se zalihe baza, aroma i prateće opreme iz e-cig. trgovina prazne munjevitom brzinom pa šta košta da košta... Ko se više zaliha dokopa duže će parit. A onaj koji povuče zadnji puff neka obisi mod o klin.

20.12.2012
Uwell Crown -> Merlin RTA, Geekvape Aegis Solo -> Merlin RTA
Goran_M. nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:38   #26
PsyBoza
Moderator

PsyBoza's avatar

Registrovan: Sep 2014
E-cig: Elfy-Pico
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403
PsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputaciju

I bre pa nije valjda totalna zabrana.Nece biti opusteno kao sada ali verujem da nece skroz zabraniti.
PsyBoza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-02-2016, 17:39   #27
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 223
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu

Malo su se zeznuli ovoga puta, lakse je u domacoj proizvodnji praviti e-liquid nego uzgajati duvan

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:42   #28
PsyBoza
Moderator

PsyBoza's avatar

Registrovan: Sep 2014
E-cig: Elfy-Pico
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403
PsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputaciju

Ima da pravimo modove ko kubanci automobile.
PsyBoza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 19-02-2016, 17:50   #29
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 223
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu

Koliko se god nama cinilo nelogicno, ipak ce se proizvodnja i prodaja e cigareta povecati iz prostog razloga sto ce drzave imati koristi od toga. Ekonomija je cudna nauka koja je suprotna zdravoj logici

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 19-02-2016, 17:56   #30
Goran_M.
Senior

Goran_M.'s avatar

Registrovan: Mar 2015
Pohvala: 389
Pohvaljen: 1,815
Nivo reputacije: 265
Goran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od PsyBoza Vidi poruku
I bre pa nije valjda totalna zabrana.Nece biti opusteno kao sada ali verujem da nece skroz zabraniti.
Neće bit opušteno, bit će napeto ka na wc-u kad nas resetiraju na e-cig razdoblje 2008, 2009 god. i kupujući 10 baza od po 10 ml (umisto sadašnjih 100ml) poželit da imamo ono DMC vozilo iz "Povratka u budućnost" da nas vrne na održivu 2015u.

20.12.2012
Uwell Crown -> Merlin RTA, Geekvape Aegis Solo -> Merlin RTA
Goran_M. nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:35 sati.