![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#16 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 536 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@zogu, malo pogledaj ovde:
Kod:
https://spreadsheets.google.com/spreadsheet/pub?key=0AkX4_hQ6Fu8HdEwwR2dLRUJlVjlabEN1NG1ucktuUVE&gid=7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Moder
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tu sam i gledao (Finder davno postavio) i to je polazna tacka za sve. ALi 13 i kusur procenata ry4, zvuci mi malo mnogo, a opet m-type 1.5. Zar je moguce da im se toliko razlikuje koncetracija od arome do arome. Najvise volim da cujem preporuku od nasih vapera
|
|
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Godine: 52
Pohvala: 1,763
Pohvaljen: 1,306
Nivo reputacije: 242 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Isao sam na 5% i aroma se sasvim lepo oseca,mozda i malo jace za necije ukuse (oni koji preferiraju slabiji osecaj arome slobodno mogu ispod 5%).
Inace,od TPA na pitanje doziranja sam dobio odgovor od 5-10%
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,645
Pohvaljen: 3,385
Nivo reputacije: 458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zogu, kakve su izašle te arome usporedujuči ih sa IW i FA?
Video sam te arome i na ego2.pl. 5 x 10ml aroma za 15,6 EUR sa shippingom. |
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Moder
Nivo reputacije: 1020 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni nisu legle.
Kratki opisi: DK tab - snazan miris javnog wc-a do pola tanka, kada se prodje pola onda snazan miris javnog wc-a u kome je prosuta lepa vanila Tobacco blend: herbal, herbal, herbal, povraca mi se koliko je herbal RY4 - dozirano na 13.8% fina aroma koja nema veze sa ry4, malo preslaba i u toj koncetraciji. Stvarno moze da prodje, ali opet nezgodna za muckanje, smanjuje 13% i jacinu nikotina M- type - teska duvanska aroma, tesko mogu da definisem miris, na pocetku mi se svidela, gorci, cak sam bio prilicno zadovoljan, ali sto se drugi tank blizio kraju sve teze i teze sam je pario. Nemam zelju da ponovo dopunim i ne znam sta me odbija. Mozda sto sam istovremeno pario i DK, a imaju neku zajednicku notu (recimo istu gorcinu) pa me podsetilo na DK. Dacu joj jos jednu sansu, kada se resetujem od DK. |
|
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#21 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zogu, jes'li probao Absinthe/Anis od TPA ili od DV - ćitam na UK i ITA forumima da su dobre za ubijanje slatkoče u kombu sa vočkama (absinthe+pear i slično)...
|
|
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Moder
Nisam, probao sam samo ove koje sam naveo. Ako neko jeste neka napise.
|
|
Subtank mini
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Video recenzent
![]() Registrovan: Aug 2012
Godine: 38
Pohvala: 135
Pohvaljen: 9,272
Nivo reputacije: 1364 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
DK 5%- posle razgovora sa Zoguom kada mi je opisao na sta ga podseca i posle Ljudvinog sms-a koji je glasio: "Zamalo da povratim od onog TPA DK
" nisam imao neku zelju da probam. Ipak skupio sam hrabrost i dripnuo na gbell. Uh... Ne znam sta bih rekao, kao da parim parket po kom je kisa padala godinu dana. Ne znam stvarno, preskacem ovu aromu i njen opis.M-Type 1.25%- slicno kao Zogu, jak duvanski ukus i usudio bih se da dodam miris cvetnog meda. Nema ukus meda, ali blagi miris ima. Pola tanka-tank i nema sanse dalje da nastavim da parim. Smooth 4.5% - duvanska aroma sa blagim ukusom kokosa. Bila je dobra dok Gogi nije rekao: "Hmm, ovo borovinu paris?", i od tad osecam samo drvo sa kokosom i kokosa je sve manje i manje. RY4 13.8% by Zogu - probao od njega, stvarno slabo, neki nedefinisani ukus. Double RY4 4%- e ovo je vec prava stvar. Duvanska aroma sa lesnikom, a tu karamelu bas i ne osecam, vise osecam serbet sto mu dodje neki oblik karamele. Nakon prvih 20ml sam se prevario i napravio 100ml sa 6%. Kuku majko. Nema vise arome, ima samo nekog bilja i drveca. Razbio sam sa bazom pa je malo bolje, ali def. sledeca tura ide na 4%. Zakljucak je da sve TPA arome imaju taj herbal taste koji Zogu pominje za Tobacco Blend iliti drvo/parket taste pogotovo ako se pretera sa aromom. Od mene preporuka samo za double RY4. |
|
https://www.youtube.com/user/edoqrca |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 259
Pohvaljen: 134
Nivo reputacije: 74 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ja sam pravio DK sa 2 posto I moze za ceo dan
![]() Sent from my GT-I9300 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
#25 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 89
Pohvaljen: 98
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima li neko iskustvo sa neduvanskim aromama?!?
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Veteran
Ja nemam iskustvo - al imam u korpi neke njihove neduvanske i sastavljam narudžbu na ego2.pl.
tu su se malo detaljnije pozabavili tim aromama Kod:
http://www.ecigadvanced.com/forums/diy-liquid-f35/tpa-tfa-discussion-thread-t5765.html Na AAEC in ITA forumima dosta prave vočne+absinthe i deserte sa TPA aromama pa pošto su povoljne i pristupačne možda valja pokušati... |
|
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 89
Pohvaljen: 98
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
OK
Hvala. ![]() Mislio sam konkretno na Jagodu i Borovnicu. Zabućkaću na 5%, pa kako ispadne...
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 722
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 135 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Manje vise probah sve tpa duvanske.Manje vise su mi sve slicne,preblage i deluje mi ko da su aditivi.Dve arome iz palete bas odskacu a to su double i asian.Asian mi se nije dopao,vuce mi na domacinski cips
.Znam da ste pricali o nekoj iw aromi koja lici na smoki pa bi se mozda ljubiteljima te arome ova dopala.A double je prava duvanska aroma.Moja apsolutna preporuka za ovu aromu.Ima karamele u sebi ima i bas smek fabrickih tecnosti sto meni prija.Neko mi skoro rece sta to mirise na serbet,karamelu tako neki smek.Pretpostavljam da ce se ovo dopasti ljubiteljima ry4.Ja sam je dozirao sa 7% i taman mi je.I sto je najbolja stvar nikako da mi dosadi i da me smori ko sve diy tekucine
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 476 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Uf.. malopre sam morao da prospem type-m, ocajna aroma, mozda bi mogla da se doda u neke mixeve... Sada sam sipao ry-4 double i odlican je, podseca me na onaj stari joyetech ry-4
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior
![]() Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 722
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 135 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tabby da li si mozda probao asian?Ona ce te ili oduseviti ili neces moci ni dim,takva je to aroma.Od kad parim double nista me drugo ne zanima
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|