Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 14-12-2016, 11:52   #16
V011
Banned

Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 0
Pohvaljen: 68
Nivo reputacije: 0
V011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svima
Uobičajeno Re: Lose vesti iz LG-a

Pa u pravu si.
Ja sam procitao negde cak navode da je SONY rekao da ih ne proizvodi dugo dugo vremena... a cuo sam da su i oni trazili da se ne prodaju.
U Vaping svetu kazu da ne trazimo VTC5 uopste da ih nema dugo.
LG HG2 kazu da je zamena i mozda cak i bolja ali sada obustavljaju znaci dzabe.
Ja imam Samsung 25R. Meni traje oko 400 puff pre nego sto se isprazni.
Ta je verovatno original a te razlike medju baterijama su male.
Hteo sam da uzmem 2 SONY VTC5 ako su tako dobre ali ne mogu da se bakcem sa kopijama i razmisljam.
Verovatnije je da su ove LG HG2 original a ako kazu da su kao original VTC5 ili bolje onda.
V011 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 12:01   #17
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 12:17   #18
NemaN
Veteran

NemaN's avatar

Registrovan: Mar 2014
Godine: 50
Pohvala: 1,821
Pohvaljen: 917
Nivo reputacije: 271
NemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvaluNemaN je za svaku pohvalu

tnx chell, sad proverih svoje i tnx God oridjidji su

NemaN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 16:01   #19
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-12-2016, 17:44   #20
Goran_M.
Senior

Goran_M.'s avatar

Registrovan: Mar 2015
Pohvala: 389
Pohvaljen: 1,815
Nivo reputacije: 265
Goran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputaciju

Da stvorim zalihu pa kasnije nek' ne bude koliko god 'oće...

20.12.2012
Uwell Crown -> Merlin RTA, Geekvape Aegis Solo -> Merlin RTA
Goran_M. nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 21:00   #21
V011
Banned

Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 0
Nivo reputacije: 0
V011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svimaV011 je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od c-hell Vidi poruku
Za VTC5 se ne moze bas osloniti potpuno na stare slike.
Prodavci klonova su imali vise od 3 godine da promene izgled klonova od kada su objavljene slike.
Koliko znam tokom 2014 su nestale, stvarno ima dosta informacija i dezinformacija i nagadjanja.
Izgleda da su oni to u Fukushimi deo procesa pravili pa je to stalo na par mesec pa je nastavljeno tamo ili preseljeno.

Ovo mi izgleda najvalidnije sto sam nasao.

Kod:
https://liionwholesale.com/blogs/reviews-and-test-results/78160452-sony-vtc5-test-results-and-proof-we-sell-authentic-sony-vtc5-batteries
Mozda bi ipak trebalo kupiti jednu LG HG2 i jednu Sony VTC5.

Ili ako uredjaj zahteva dve 18650 onda je bolje imati od dve ista, zar ne.
Sa po 2 od LG i 2 od Sony ste zavrsili posao. Mogu da nestaju koliko hoce.
V011 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 21:08   #22
Goran_M.
Senior

Goran_M.'s avatar

Registrovan: Mar 2015
Pohvala: 389
Pohvaljen: 1,815
Nivo reputacije: 265
Goran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputacijuGoran_M. ima reputaciju

Trenutno imam 5 komada LG HG2, od kojih tri vrtim ukrug... Koliko dugo može stajat do pola puna baterija, a da se ne koristi? Misec? Tri miseca? Pola godine?? I koliko ista gubi na realnom kapacitetu tako "uskladištena"?

20.12.2012
Uwell Crown -> Merlin RTA, Geekvape Aegis Solo -> Merlin RTA
Goran_M. nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 21:56   #23
PsyBoza
Moderator

PsyBoza's avatar

Registrovan: Sep 2014
E-cig: Elfy-Pico
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403
PsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputaciju

Meni su oko 5 meseci stojale 2 samsung 25r i panasonic b.Samsung se brzo izduvao kasnije pri koriscenju a panasonic jos uvek radi.Ja sam pre za varijantu kupis i odma koristis.
PsyBoza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 21:59   #24
BoT_SD
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277
BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

Misliš da su pravo iz fabrike došle kod tebe?
BoT_SD nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 22:01   #25
PsyBoza
Moderator

PsyBoza's avatar

Registrovan: Sep 2014
E-cig: Elfy-Pico
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403
PsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputacijuPsyBoza ima reputaciju

Ne ,bas zbog toga i kazem da se odma koriste.Nikad ne znas kolko su stalale.
PsyBoza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 22:20   #26
VladeB
Senior

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 96
Nivo reputacije: 63
VladeB je poznat svimaVladeB je poznat svimaVladeB je poznat svimaVladeB je poznat svimaVladeB je poznat svimaVladeB je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od Goran_M. Vidi poruku
Trenutno imam 5 komada LG HG2, od kojih tri vrtim ukrug... Koliko dugo može stajat do pola puna baterija, a da se ne koristi? Misec? Tri miseca? Pola godine?? I koliko ista gubi na realnom kapacitetu tako "uskladištena"?
Kod:
http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries

Рођен у Србији. Од тога ћу и д'умрем.
VladeB nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-12-2016, 22:35   #27
maestro
Veteran

maestro's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 872
Nivo reputacije: 241
maestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od Goran_M. Vidi poruku
Po nekom pravilu skladistenje Li-ion baterija podrazumeva da se baterija isprazni do 40% i onda odlozi. Tako bi trebalo da se na kapacitetu gubi minimalno. Verovatno je mozes odloziti na par meseci bez nekih drasticnih posledica.
maestro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-12-2016, 22:47   #28
MarkoTM
Veteran

Registrovan: Mar 2013
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,777
Nivo reputacije: 374
MarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputacijuMarkoTM ima reputaciju

Finder je jos davno postavio negde ovu sliku.

MarkoTM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-12-2016, 00:21   #29
drap
Veteran

drap's avatar

Registrovan: Jul 2015
E-cig: Lots of fucking leaking sh*t
Pohvala: 163
Pohvaljen: 420
Nivo reputacije: 130
drap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosi

Ovde sam pisao vec nesto o proveri HG2, mozda bude korisno nekome, pa samo link da ne ponavljamo stvari:

http://www.e-cigserbia.com/showpost....8&postcount=54

Re: VTC5 i ostale, ako neko nema poverenje samo u vizuelni pregled i te ocigledne fizicke razlike, uvek moze da posluzi ono sta sam u gore pomenutom postu (u sali) nazvao "ruski metod" - koji je generalno primenljiv, na svaku bateriju.

Vrlo je velika verovatnoca da je fake baterija po definiciji loseg kvaliteta, ne samo malo losija od originala. A to bi trebalo da se prilicno jasno pokaze prilikom tog testa, kako je prikazano u videu.

drap nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 12:24 sati.