Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 04-08-2020, 00:23   #1966
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 223
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Inawera arome

Nisam nista nasao slicno njihovom Shade, po meni medju njihovih top 5 aroma

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-08-2020, 19:25   #1967
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 651
Pohvaljen: 528
Nivo reputacije: 138
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od cvrle77 Vidi poruku
Pošto se Inawera Shade više ne proizvodi (?), niti je neko ima na lageru, šta koristiti kao najbližu i najsličniju zamenu?
Imas na Inawera sajtu, 2,34 e

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
JasminaM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-08-2020, 23:01   #1968
KARELIAS
Iskusan član

Registrovan: Dec 2019
Pohvala: 63
Pohvaljen: 161
Nivo reputacije: 40
KARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosi

Ima ali nije dostupno. Jel neko naručivao u skorije vreme? Zanima me vreme za koje stigne.

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
KARELIAS nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-08-2020, 01:17   #1969
JasminaM
Veteran

JasminaM's avatar

Registrovan: Dec 2018
E-cig: SOLO+ BISHOP
Pohvala: 651
Pohvaljen: 528
Nivo reputacije: 138
JasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvaluJasminaM je za svaku pohvalu

Nasla sam na jos par mesta - dostupno, ali ne znam koliko je isplativo + shipping

Sent from my JSN-L21 using Tapatalk
JasminaM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-01-2021, 13:47   #1970
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 42
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Zna li neko sta se desilo sa Inawera sweet tobacco? Nisam siguran jer inawera ili Tino D'milano meni je svakako to jedno te isto
Nema ga nigde vec neko vreme, a to mi je jedna od boljih ako su je ukinuli ima da se obesim o kvaku :|

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-01-2021, 18:53   #1971
drako
Veteran

drako's avatar

Registrovan: Apr 2015
Pohvala: 949
Pohvaljen: 1,385
Nivo reputacije: 257
drako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputacijudrako ima reputaciju

Ma, inawera povlaci i vraca arome kako joj se digne. Vratili su Tobacco drop, koji sam izginuo trazeci ali zato nema sweet cherry. Skorije nije bilo na stanju tobacco symphony, ziv sam se bio preseko
drako nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 12-01-2021, 20:08   #1972
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 42
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,335
Nivo reputacije: 490
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Au al su ludi kao cekic, sad vec neko vreme nema sweet tobacco-a, nadam se da ce da ga vrate uskoro da ne bi morao da putujem u Poljsku ispred vlade da protestvujem.
Pratim i cekam...

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-02-2021, 17:51   #1973
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju

Gentleman i Tobacco symphony dozirane na 2%, posle desetak dana probao obe u berserker v1 24mm, ja ne osecam nista, doduse Tobacco symphony se nesto i oseti ali vrlo slabo, dok gentleman kao da parim bazu ... Jel sam omasio doziranje, iskustva?
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-02-2021, 19:18   #1974
vap
Senior

vap's avatar

Registrovan: May 2017
E-cig: sve po redu
Pohvala: 3,059
Pohvaljen: 1,066
Nivo reputacije: 169
vap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputacijuvap ima reputaciju

Genta mutio na 4% a TS na 3%. Okusa bilo dovoljno al ne dopadoše mi se. Gentlemen mi bio zanimljiviji.
vap nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-02-2021, 19:25   #1975
PřisřN
Veteran

PřisřN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,708
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316
PřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputacijuPřisřN ima reputaciju

I ja sam obe pravio na 4%.
Onda mi i to u poslednje vreme postalo slabo.. pa odustao od Inawera potpuno.

Vapor running through my veins
PřisřN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-02-2021, 20:32   #1976
KARELIAS
Iskusan član

Registrovan: Dec 2019
Pohvala: 63
Pohvaljen: 161
Nivo reputacije: 40
KARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosiKARELIAS ima čime da se ponosi

Gentleman na 5 % posle mesec dana perfektan..... Mozda u Ares 2 i malo preintenzivan....

Sent from my SM-A705FN using Tapatalk
KARELIAS nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-03-2021, 00:02   #1977
Zadimljivac Prostora
Veteran

Zadimljivac Prostora's avatar

Registrovan: Jun 2015
Pohvala: 703
Pohvaljen: 929
Nivo reputacije: 223
Zadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvaluZadimljivac Prostora je za svaku pohvalu

Gentleman je mozda i nesto najbolje od Inawere. Dosta me podsjeca na AtmosLab Nutacco

Ko se moda ne ogrija, taj se pare ne napari
Zadimljivac Prostora nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 03-03-2021, 21:59   #1978
shone29
Moderator

Registrovan: Apr 2017
E-cig: AegisLegend&ZeusDual
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339
shone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputacijushone29 ima reputaciju

Hvala puno drugari, probacu onda da doziram vise pa da vidim sta ce biti.
shone29 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Tagovi
arome, inawera, tecnosti

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 09:47 sati.