Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 01-05-2017, 12:38   #16
drap
Veteran

drap's avatar

Registrovan: Jul 2015
E-cig: Lots of fucking leaking sh*t
Pohvala: 163
Pohvaljen: 420
Nivo reputacije: 130
drap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosidrap ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: KTS DIY Dromedary (S'Camel)

Citat:
Originalna poruka od x-man Vidi poruku
I kakav je taj Dromedary (s'camel)?
Da li je neko probao Western i Black Honey tobaco?

Dromedary...vec ga je pun forum, da se ne ponavljam previse, ali: sve dolazi i odlazi, svega moze da se nema ili ima u kojekakvim kolicinama...Dromedary uvek mora da je pri ruci. Jednostavno osnovna i univerzalna tecnost za sve prilike. Kao voda na primer (ne u smislu ukusa). Nekad ti se pije mleko, nekad vino, nekad pivo, nekad kafa, nekad rakija, nekad jogurt, nekad sok...ali vodu moras da imas i pijes uvek, zar ne ?

Western...pokusaj imitiranja Marlboro ukusa. Naglasavm - pokusaj ! Pomalo gorka, pomalo teska, u zavisnosti od doziranja, ali ipak dobro izbalansirana. Vrlo bliska mirisu i ukuse analogne, dobra za pocetnika koji se odvikavaju. Sadrzi alkohol - zbog toga se vrlo brzo vezuje za bazu i nije potreban dug stiping, ali obavezno je dobro porovetravati !

Black Honey - jedna od mojih Top 3. Obozavam. U sustini med i divan, ali nekako jasno razdvojeno. Tako da jeste slatko, ali ne previse, nije otuzno slatko. Neuporedivo bolje od svih ostalih aroma koje imaju med u sebi (npr. razne vrste Burley, Pipe ovo/ono itd. Zanimljiva karakteristika (ali mozda je idividualno) - uopste ne zasicuje receptore ! Jedna od samo dve arome koje licno mogu da upotrebljavam mesecima samu, ekskluivno, znaci bez ikakve rotacije...i da je i nakon par meseci i dalje osecam savrseno kao prvog dana.

Citat:
Originalna poruka od BoT_SD Vidi poruku
KTS Dromedary isti je u potpunosti kao Inawera Dromedary...
Ne bi se bas moglo raci "ista kao", vec mozda pre "jeste". KTS je samo bocica i etiketa. Unutra je Inawera.

Citat:
Originalna poruka od lemmy Vidi poruku
Meni ok smucan na 2.5% i sacekusa od min. mesec dana
Isto ,samo sto je konzumiram odmah, tj, nakon par dana max. Ako odlezi mesec+ dana, vise je skoro uopste ne osecam...Sto je malo i komplikacije, jer ne mogu da je pravim "na veliko".

drap nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-05-2017, 13:27   #17
BoT_SD
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277
BoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputacijuBoT_SD ima reputaciju

Hvala na ispravci, 100% si u pravu.
BoT_SD nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-05-2017, 20:45   #18
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 32
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 156
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

Hvala na detaljnom objasnjenju. Definitivno uzimam dromedary

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-06-2017, 13:39   #19
Di-Co
Aktivan član

Registrovan: Nov 2015
Pohvala: 177
Pohvaljen: 94
Nivo reputacije: 46
Di-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svimaDi-Co je poznat svima
Uobičajeno KTS Arome

Gothic serija se dozira na 9-12% (moje iskustvo na VPG pola-pola). Soul i Love srčem doslovno svakog dana i nikada mi ne fali ukusa. Soul, pored dominantne breskve, ima i predivan dašak kokosa, dok se kod Love oseti nešto kao kora limuna i pomorandže.
Di-Co nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-06-2017, 13:51   #20
MiniM
Senior

MiniM's avatar

Registrovan: Jan 2017
Pohvala: 697
Pohvaljen: 370
Nivo reputacije: 110
MiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosi
Uobičajeno KTS Arome

Super sto si napisao iskustvo, bas sam htela da pitam da li je neko miksao njihove arome Hvala!!
MiniM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-06-2017, 15:04   #21
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 48
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 162
Milutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvalu
Uobičajeno KTS Arome

Nisam primetio da su pominjane KTS Gothic arome?
Ili nije mesto u ovoj temi.

Koliko se doziraju,stoje?

Onaj Soul cudo,kao Ivi sok,breskva-kajsija.
Obecavaju.
Milutin Obrad nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-06-2017, 15:07   #22
ncholass
Senior

ncholass's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Svasta nesto
Pohvala: 349
Pohvaljen: 421
Nivo reputacije: 91
ncholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosincholass ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Perfumers apprentice

neznam za gotic seriju ali ostale kts arome su arome drugih proizvodjaca prepakovane u hrvatskoj i uvezene kod nas.
ncholass nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 14-06-2017, 15:35   #23
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Milutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvalu

Znas onaj crtani film kad onom pevcu kazu:
Hvala nizasta.
Zahvalili :
Staro 14-06-2017, 16:23   #24
gogic.bozidar
Senior

gogic.bozidar's avatar

Registrovan: Jun 2014
Godine: 49
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 140
gogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od Milutin Obrad Vidi poruku
Nisam primetio da su pominjane KTS Gothic arome?
Ili nije mesto u ovoj temi.

Koliko se doziraju,stoje?

Onaj Soul cudo,kao Ivi sok,breskva-kajsija.
Obecavaju.
KTS Gothic je premium linija koja je meni lično odlična.
Soul, Death, Love i Life sam dozirao 10 % i mogu se pariti bukvalno posle par dana-
Faith, za mene ubedljivo najbolja, nažalost tek na 15% dobija pravi ukus fabričke tečnosti uz obavezno sazrevanje od 15-tak dana.

Za naše prilike, prilično su skupe a uz to se i doziraju više nego na šta smo navikli.
Kako god, Faith uvek moram da imam.
gogic.bozidar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-06-2017, 16:29   #25
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Faith.
Bozanstveno mirise,mlade jagode diskretno sa izrazenom slag notom.
Jel takva bude i kasnije?
Staro 14-06-2017, 16:31   #26
gogic.bozidar
Senior

gogic.bozidar's avatar

Registrovan: Jun 2014
Godine: 49
Pohvala: 1,122
Pohvaljen: 708
Nivo reputacije: 140
gogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalugogic.bozidar je za svaku pohvalu

Baš tako kako si je i opisao
Verujem da ćeš biti oduševljen.
gogic.bozidar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 14-06-2017, 18:59   #27
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju
Uobičajeno Re: KTS Arome

Otvorena je tema vezana za KTS Arome, posto nije prvi put da se pominju u temama drugih proizvodjaca aroma, postovi su prebaceni pa dalju diskusiju o pomenutim aromama mozete nastaviti ovde

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 05-07-2017, 21:16   #28
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Posle nekih dvadesetak dana,evo nekih utisaka.

Pazario sam dve arome iz serije Gothic,Faith i Soul svesno jer me ti ukusi zanimaju prvenstveno.Verovatno su i ostale ovako smekerski izbalansirane,cini mi se da su to banana,citrus-vanila jos jedna.Ima ih ukupno pet.

Kod prodavaca postoje opisi,video klipovi i komentari koji dosta pomazu u odabiru jer im je cena nesto jaca ali sa razlogom(za razliku od nekog domaceg prodavca raspolozenog za svadju i brisanje postova pri napomeni da oni to ne rade,ko da su jedini na svetu,cak sam primetio i da lazu sto je neoprostivo).
Kazem sa razlogom jer ova prica ima itekako smisla,odradjene su vrhunski cak u toj meri da sam sve ostalo skoro zabatalo privremeno.

Soul aroma je interesantna ali ne za ceo dan.Da se presece.Ali to presecanje moze da potraje boga mi sat-dva.
Izvanredna.
Spoj voca,breskva-kajsija gde dominira breskva.

E sad,kao mlad miks ume da iritira,bude prejaka i smeta.Malo jace sam je dozirao,negde oko 15 kapi na 10ml(uvek pravim odokativno,nista spricevi,procenti roknem 15 pa spustim na 10 ili 8 kapi i vozi).
Ne mogu da kazem da je bilo dobro ali sa 10 kapi i stepingom 20 dana ona na Rose atomizeru izaziva da se popije.

Preukusno.
Dakle kremasta kombinacija breskve i kajsije.
Podseca umnogome na sok Ivi u limenci.

Fait je vec aroma vrhunska.
Za ceo dan,mesec...
Ne trazi da joj se ista dodaje,ide solo i kao takva blista.
Isto Rose atomizer,kao da su rodjeni zajedno.

Kombinacija jagode ali tako vesto uradjene jagode da ne deluje ni promil sinteticki.Jagoda do besvesti.
Ali,ubacili su neki smek slaga koji se tako sjedinio sa jagodom da daje odlican ukus.

Faith vec mora jace da se dozira,tu sam isao na 20 kapi na 10ml.
I to je to,odmah moze da se pari posle par dana i po meni ne menja se preterano.Mozda bi sazrevanjem i manje doziranje uspelo,videcemo.

Ko preferira slicne ukuse nece da omasi,zaista pun pogodak.
Verovatno su i ostale tri arome iz Gothic serije dobre ali nisam probao.
Zahvalili :
Staro 05-07-2017, 21:23   #29
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

To je 3 i 4% arome, koliko se secam, cela serija je 5 ili 8+%.

Faith keva.
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-07-2017, 22:22   #30
maestro
Veteran

maestro's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 872
Nivo reputacije: 241
maestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalu

@Milutin Obrad

Jel konacno to ta breskva koja raste na brdu sa suncane strane Tibeta i ubrana u zoru?
maestro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 10:43 sati.