Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 20-12-2017, 16:13   #1
Lukal
Banned

Registrovan: May 2012
E-cig: I.Pico+Kayfun III
Pohvala: 924
Pohvaljen: 149
Nivo reputacije: 0
Lukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosi
Support Sedam stepeni

Negde sam procitao a mislim da znam davno
Da je "opasno tj nepreporucljivo parti napolje do sedam stepeni
Lukal nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-12-2017, 17:15   #2
Lukal
Banned

Lukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosiLukal ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Sedam stepeni

Zanima me vase misljenje i saznanje za ovu
Tvrdnju
Staro 20-12-2017, 17:21   #3
Oddy
Senior

Oddy's avatar

Registrovan: May 2016
E-cig: VTC Mini 'n' Kayfuns
Pohvala: 845
Pohvaljen: 1,002
Nivo reputacije: 158
Oddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputaciju

Jel to važi za suv ili vlažan vazduh i koja je granica atmosferskog pritiska?
Oddy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-12-2017, 17:30   #4
Lukal
Banned

na temperaturu mislim...

---------- Post dodan 20-12-2017 u 17:31 ----------

kapiram zbog celije baterije , da li hladnoca moze da utice na bateriju

---------- Post dodan 20-12-2017 u 17:32 ----------

Jel neko pari napolju ispod i oko 7 stepeni?
Staro 20-12-2017, 17:36   #5
Oddy
Senior

Oddy's avatar

Oddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputacijuOddy ima reputaciju

Znam, ja mislim i na vlažnost vazduha i vazdušni pritisak kao i eventualni povetarac kao potencijalnu opasnost. Ne znam kakvu opasnost i na šta može opasno da utiče, al eto, kad je već takvo pitanje
Staro 20-12-2017, 17:39   #6
Lukal
Banned

pisali u obavestenju uputstvu kada sam poceo da parim....nzn.hvala
Staro 20-12-2017, 17:45   #7
Oddy
Senior

Oddy's avatar

Po specifikacijama 18650 baterija, temperature su:

Specification Cylinderical Li-ion 18650 2600mAh Rechargeable cell
-Operating Temperature Charge : 0 to 45C
Discharge : -20 to 60 C
-Storage Temperature 1 month : -20 to 60C
3 months : -20 to 45C
1 year -20 to 45C

ako je pogrešno, neka me neko ispravi.
Problem niske temperature jedino može da bude u većoj gustini tečnosti i lošijem natapanju kod samog atomizera koliko je meni poznato.
Zahvalili :
Staro 20-12-2017, 18:02   #8
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 32
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 156
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

Ili dovlaznosti vlazduha ili do kondenzacije iz tople prostorije na hladno napolje.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-12-2017, 18:05   #9
maestro
Veteran

maestro's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 349
Pohvaljen: 872
Nivo reputacije: 241
maestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalumaestro je za svaku pohvalu

Jedina nuspojava ispod 7 stepeni je ako ima vise VGa u tecnosti. VG ce postati puding pa svejedno neces ni moci da paris tako da opasnosti nema osim ako te ne hvata kriza pa ne znas sta ces od sebe dok ne dodjes u neku toplu prostoriju da se puding otopi.
maestro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-12-2017, 18:20   #10
AntonToni
Veteran

AntonToni's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 53
E-cig: Pico75wTCMerlinRTA Pt2
Pohvala: 1,358
Pohvaljen: 1,456
Nivo reputacije: 249
AntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputaciju

Ja parim napolju i sada kada je definitivno ispod sedam stepeni. I kao sto kolega @maestro kaze, jedino sto sam primetio da se tecnost zgusne na ovim niskim temparaturama. I sto je procenat vg-a veci to se tecnost vise "stegne". Nastanu problemi sa natapanjem grejaca, ali posle par uzastopnih povlacenja, kada se tecnost malo podgreje, opet moze da se pari bez nekih poteskoca.

Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
AntonToni nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-12-2017, 18:26   #11
x-man
Veteran

x-man's avatar

Registrovan: Sep 2015
Godine: 32
E-cig: Ipower, p80,doggy,rose v2
Pohvala: 617
Pohvaljen: 491
Nivo reputacije: 156
x-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosix-man ima čime da se ponosi

Ma vise mislim da je to upozorenje zbog uredjaja zbog kondezacije zbog vruce-hladno, kao sto savetuju da se npr. TV ne ukljucuje odmah kad se unese iz hladnog u kucu.

Послато са D6503 уз помоћ Тапатока

Long live Hon Lik!
x-man nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-12-2017, 18:28   #12
SljukaZr
Veteran

SljukaZr's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: Od svega po malo :D
Pohvala: 1,990
Pohvaljen: 2,073
Nivo reputacije: 367
SljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputacijuSljukaZr ima reputaciju

Dok se koristi nece se zgusnjavati,a kada se ne koristi lepo u unutrasnji dzep kaputa/jakne i nema problema

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
SljukaZr nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-12-2017, 19:50   #13
Estariol
Veteran

Estariol's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 48
E-cig: Defender 2/Balrog + Rose
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 337
Estariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputaciju

Elektronika=štampana ploča+komponente. Ako se pari na velikim snagama, greje se baterija. Grejanje baterije unutar moda na hladnom vazduhu = kapljice kondenza na štampanoj ploči i komponentama unutar moda. Kapljice kondenza+elektronika=... Izračunajte sami

Suma sumarum, proizvođač se ogradio od mogućeg kvara elektronike zbog kondenzacije unutar moda na štampanoj ploči.

Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
Estariol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-12-2017, 20:10   #14
Alex82le
Senior

Alex82le's avatar

Registrovan: Nov 2017
E-cig: Ijoy Capo 100+Serpent SMM
Pohvala: 295
Pohvaljen: 422
Nivo reputacije: 93
Alex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosiAlex82le ima čime da se ponosi

Jel isto vazi i za mobilne telefone,ne smeju se koristiti ispod 7 stepeni zbog moguce kondanzacije?
Potpuni je apsurd bilo sta od gore nevedenog...
Alex82le nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-12-2017, 21:23   #15
alfini0507
Veteran

alfini0507's avatar

Registrovan: Oct 2012
Godine: 50
E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 652
alfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputacijualfini0507 ima reputaciju

Vrlo moguce... Tako su ga soprostenjem uterali meni licno sa dijagnozom iz ovlascenog Telenorovog servisa, "tragovi vlage u Telefonu" a telefon vodu nije video...

Sent from my E2105 using Tapatalk

alfini0507 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Novosti

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:24 sati.