|
|
Alati za teme | Način prikaza |
27-12-2023, 12:20 | #61 |
Aktivan član
Registrovan: Nov 2022
Godine: 57
Pohvala: 37
Pohvaljen: 22
Nivo reputacije: 12 |
Re: Umbrella arome
Da i ja napisem nesto, mozda nekome koristi ... posto je vec proslo 3 meseca od prve ture njihovih aroma.
Traditional Tobacco, meni je sasvim ok doziranje na 5%, mislim da bi preko bilo previse. Gold Tobacco doziranje prva tura 3%, pre neko vece povecao novu turu na 4%, te mislim da ce biti ok. Traditional Tobacco mi se vise svidja, ima originalniji smek. Gold Tobacco mi je nekako bezlican bio sa 3%, pa sam zato sada povecao na 4%. Sazrevanje je bilo mesec dana za obe. Gold vec za nedelju dana pozuti, Traditional ne. Evo i posle 3 meseca, mislim da se ukusi nisu promenili u odnosu na ukus posle prvih mesec dana. Mislim da se i boja sasvim malo promenila od tada. Gold je bas ono zlatno zut, Traditional bledo zut. Koriscene takodje i njihove baze i sirovine. Nijedna tecnost nema nikakav ukus hemije i slicno. Nisu vetrene uopste, sem sto su posle zatvaranja u flasice, prvih mesec dana skoro svaki dan jako muckane rukom. Bazu za obe sam vec imao napravljenu i dobro odstojalu. Uredjaj je Aspire Zelos 3, mesh 1ohm. |
27-12-2023, 16:03 | #62 |
Veteran
Registrovan: Dec 2013
Godine: 53
Pohvala: 540
Pohvaljen: 1,375
Nivo reputacije: 277 |
Re: Umbrella arome
Traditional Tobacco je u stvari Soho aroma, samo razvodnjena. FA i Vaporever Soho pravim na 2.5%, a ovaj Traditional naravno na 5%
|
Zahvalili : |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|