Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 21-02-2015, 19:44   #211
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 44
E-cig: ARES-2, ARES-2 LE
Pohvala: 359
Pohvaljen: 292
Nivo reputacije: 105
Marko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Aspire BDC

Da li su aspire BVC glave po sastavu iste kao aspire BVC glave za nautilus? Konkretno mislim na filler. Ovo pitam jer sam video da se BVC za nautilus dryburn-uju bez problema.

I gde se mogu (kod nas u Srbiji) poruciti Aspire BVC glave (bas bas Aspire, VapeOnly znam gde ima)? Ako su linkovi zabranjeni moze i termin za guglanje ili na PP, hvala.

Inace, ja imam VapeOnly CE5. Sa njim je dosla BDCC glava koja prakticno nije ni radila, odmah sam je bacio u smece i stavio BVC 1.8ohm, Upgrade-T bateriju stavio na opadajuci rezim 4.2V do 3.7V i radi ko zmaj. Na 3.3V isto radi solidno ali mnogo je bolje na "zutom"
Marko021 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-02-2015, 20:15   #212
nemirko
Veteran

nemirko's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,065
Pohvaljen: 648
Nivo reputacije: 188
nemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalu

VapeOnly uzмi 1,6 ома, na toj bateriji ce tek ona raditi odlicno. Sa 1.8 oma ti treba 4 i vise volta

---------- Post dodan 21-02-2015 u 20:19 ----------

Ja imam Aspire BVC od 1.8oma i nisu mi se bas pokazale. Ako hoces, mogu ti poslati par komada

i can't keep calm i'm nemirko
nemirko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-02-2015, 20:48   #213
Zvukoljub
Senior

Zvukoljub's avatar

Registrovan: Jun 2012
Godine: 49
E-cig: Kraftшerk
Pohvala: 924
Pohvaljen: 602
Nivo reputacije: 142
Zvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvaluZvukoljub je za svaku pohvalu

Ne bih stavljao 1,6 oma na običnu ego bateriju, dešavalo mi se da neće da rade tj. isključuju se nakon 2-3s. Sa 1,8 i više nisam imao takvih problema.

koliko ušiju - toliko kanala
Zvukoljub nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 21-02-2015, 21:52   #214
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Marko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosiMarko021 ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od nemirko Vidi poruku
VapeOnly uzмi 1,6 ома, na toj bateriji ce tek ona raditi odlicno. Sa 1.8 oma ti treba 4 i vise volta

---------- Post dodan 21-02-2015 u 20:19 ----------

Ja imam Aspire BVC od 1.8oma i nisu mi se bas pokazale. Ako hoces, mogu ti poslati par komada
Vec imam VO pakovanje od 5 komada i zadovoljan sam (1.8ohm). Rekoh da koristim eGo-T upgrade, ima rezim rada gde daje 4.2V i opada do 3.6V gde se gasi. Normalan rezim rada je konstatnih 3.3V, taj rezim ne koristim. Imam zapravo dve ego-T upgrade pa kad mi padne napon ispod nekih 3.8V prosto zamenim bateriju za punu. Pare kolko oces...

Pretezno me zanima ono oko filera, zbog ciscenja. Radio sam DryBurn (nakon pranja) na VO BVC i kanda sam ga unistio, radi al smrdi, ne smrdi na gunk vec na neku hemiju. Taj "ukus" je malko otpustio tek nakon 4-5ml tecnosti ali i dalje je tu, tj vise nije, zamenuo sam glavu za novu.

Sad me zanima i tvoje iskustvo sa ASpire BVC i zasto preporucujes VO varijantu? U cemu je razlika? Sta ti se nije svidelo kod Aspire? (nisam probao pa ne znam)

Sto se slanja tice, pa sta znam, moze ako te ne mrzi to pismom da posaljes, mozemo se dogovoriti nesto. Otom potom Hvala na ponudi

edit: Nisam do sada imao potrebu za modovima i VV/VW baterijama/gripovima/modovima pa nisam ni kupovao, vaznije mi je billo da uvek imam punu bateriju, a nekako mi je sve ostalo delovalo glomazno i skupo, a i cekao sam da vidim EGO ONE recenzije (video, sve super po cenu da baterija drzi 2-3 sata, hvala, ne treba mi). Planiram da uzmem iStick 20/30W ali svakako na njega necu kaciti ovaj CE5 plastikaner vec planiram i neki naut. mini ili vivi novu. Otom potom. Parenje me do sada kostalo vise nego sto bi potrosio na analogne cigare (pusio sam bio najjeftinje pljuge)
Staro 21-02-2015, 22:20   #215
nemirko
Veteran

nemirko's avatar

nemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalunemirko je za svaku pohvalu

Prvo da se razumemo nesto, i ja imam jednu eGo-T bateriju koja je prosla 60-70 ciklusa punjenja i jos odlicno drzi ali njenih 4.2V i 4.2V npr Spiner-a (koga takodje posedujem) nisu za poredjenje. Nije za porediti ni para, ni aroma, ni TH sa npr CE5 klirom i 1.8oma Aspire grejacem.
Uz taj klir sam dobio VO 1.6oma grejac i on je na eGo-T radio stvarno zadovoljavajuce (bez iskljucivanja @Zvukoljub). Grejac je trajao jako dugo (verujem 30-40ml tecnosti, mozda i vise). Nisam probao da ga cistim, odlozio sam ga u alkohol gdei danas stoji
Aspire od 1.8 koristim isklucivo na VW baterijama u rasponu 4.2-4.8V ali mi je aroma mutnija a jaci TH i tu mu nalazim najvecu manu. Moguce je da ovo moje misljenje nije bas merodavno zato sto sam do sada potrosio samo 2 grejaca VO (1.6 i 1.8 oma, po jedan) i trosim drugi grejac od Aspire 1.8oma.
@Marko021, posalji adresu u PP

Zahvalili :
Staro 21-02-2015, 22:29   #216
Marko021
Senior

Marko021's avatar

Ok, razumeli smo se, nisam ni mislio da je drugacije, samo sam napomenuo da ne parim na 3.3V vec na vise i veoma primetna je razlika izmedju 3.3V moda i, aj, "4.2V" moda na egoT. Spiner sigurno daje vise W ili egoT nikad nije ni video 4.2V, kako god, koristim ono sto imam i posto za bolje jos uvek ne znam, ja sam ovim zadovoljan, ali tezim ka boljem.

Sledeca runda glava bice 1.6ohm VO po tvojoj preporuci, al nadam se da cu do tada probati vec ove aspire za koej ti saljem adresu na PP

Hvala.

PS. I dalje me zanima da li je u aspire onaj keramicki filling kao sto je i u aspire glavama za Nautilus!
Staro 21-02-2015, 22:32   #217
nemirko
Veteran

nemirko's avatar

Citat:
Originalna poruka od Marko021 Vidi poruku
I dalje me zanima da li je u aspire onaj keramicki filling kao sto je i u aspire glavama za Nautilus!
Rasturim ujutru i uslikam

Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:51 sati.