Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 08-12-2013, 10:03   #16
vitaminb
Senior

vitaminb's avatar

Registrovan: Aug 2012
E-cig: eGo-C
Pohvala: 563
Pohvaljen: 263
Nivo reputacije: 109
vitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosivitaminb ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Aspire BDC

Da li neko možda zna sa kog, od nama dostupnih sajtova, može da se naruči ovaj klir? Konkretno me zanima vivi nova i ego (CE5) varijanta, kao i glave...

Misli svojom glavom
vitaminb nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2013, 10:14   #17
AtilaHan
Veteran

AtilaHan's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 204
AtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvalu

Gotvapes ima svašta nešto od Aspire-Ta

AtilaHan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-12-2013, 10:47   #18
ViktorPdf
Product Support

ViktorPdf's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 40
Pohvala: 335
Pohvaljen: 248
Nivo reputacije: 91
ViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosi

Koliko znam trebalo bi uskoro Dalibor iz TR da ih ima na lageru, tako da vidi sa njim, pa ce mozda biti brze da sacekas da on nabavi, nego da narucujes sa spolja.

What you see here are my opinions only.
You are welcome to disagree with my opinions,
as long as you think each issue through for yourself.
I shall not be held liable for loss of or damage or injury to ...
ViktorPdf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-12-2013, 11:34   #19
lemmy
Veteran

lemmy's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: Sta se nadje pri ruci
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 178
lemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalu

Spanski pink mule.Shiping je oko 4.5€ a isporuka od 7 + dana.
lemmy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-12-2013, 11:48   #20
ViktorPdf
Product Support

ViktorPdf's avatar

Registrovan: Oct 2013
Godine: 40
Pohvala: 335
Pohvaljen: 248
Nivo reputacije: 91
ViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosiViktorPdf ima čime da se ponosi

a imas i tu na forumu u oglasima ako jos nije otisao.

What you see here are my opinions only.
You are welcome to disagree with my opinions,
as long as you think each issue through for yourself.
I shall not be held liable for loss of or damage or injury to ...
ViktorPdf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-12-2013, 13:02   #21
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu

ja nabavio odavde
Kod:
http://www.heaven-gifts.com/vapeonly-3.5ml-VIVI-NOVA-BDCC-(Bottom-Dual-Coil-Changeable)-Cartomizer-Clearomizer-Kit.html
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-12-2013, 13:22   #22
AtilaHan
Veteran

AtilaHan's avatar

Registrovan: Mar 2012
Pohvala: 525
Pohvaljen: 653
Nivo reputacije: 204
AtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvaluAtilaHan je za svaku pohvalu

I... kako si zadovoljan!?

AtilaHan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-12-2013, 13:51   #23
milutko1
Moder

milutko1's avatar

Registrovan: Nov 2011
Godine: 53
Pohvala: 445
Pohvaljen: 624
milutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalumilutko1 je za svaku pohvalu

lepo radi super aroma nema curenja ali dual coil jede bateriju i da malo je plici plus pol potrebno ga je izvuci ili na kliru ili na bateriji
milutko1 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 15-12-2013, 10:56   #24
NeptunZuti
Senior

NeptunZuti's avatar

Registrovan: Jan 2013
Godine: 48
Pohvala: 420
Pohvaljen: 442
Nivo reputacije: 117
NeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosi

NeptunZuti nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-12-2013, 15:00   #25
NeptunZuti
Senior

NeptunZuti's avatar

NeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosiNeptunZuti ima čime da se ponosi

Stigao je danas iz Poljske moj primerak aspire bdc kliromizera u vivi nova varijanti.

Busardo mu je dao "thumbs up" vozeci jet-ski pri brzini od 50 milja na sat, a ja sam ga slikao zajedno sa mojim mezimcem.

Prvi utisci su pozitivni. Para je fenomenalna, TH je odlican, ukus je vrhunski. Svaki put kad bih povukao dim ocekivao sam da cu dobiti grgoljenje i ukus tecnosti na usnama, ali ovaj klir jednostavno odbija da curi. Video sam na nekim recenzijama da su ljudi imali problema sa curenjem, pogotovu kad je tank pri kraju. Kod mene to nije bio slucaj. Predpostavljam da je do glave, neke cure, neke ne. Okretao sam ga na sve strane ali je tecnost uvek ostala na svom mestu.

Mnogi misle da je izgled pomalo "outdated", ali meni se svidja bas zbog te svoje jednostavnosti. Prosto je neverovatno kakva para izlazi iz ovakve jednostavne naprave koja nema sta da krije.

Nisam ga probao na VV/VW spravama, nisam osetio potrebu jer na mehanickom modu radi super. Topla preporuka za sve parioce, bilo da su pocetnici ili hobisti.

Zahvalili :
Staro 18-12-2013, 16:05   #26
jeffersey
Iskusan član

jeffersey's avatar

Registrovan: Dec 2013
Godine: 45
Pohvala: 38
Pohvaljen: 55
Nivo reputacije: 53
jeffersey je poznat svimajeffersey je poznat svimajeffersey je poznat svimajeffersey je poznat svimajeffersey je poznat svimajeffersey je poznat svima

Citat:
Originalna poruka od NeptunZuti Vidi poruku
a ja sam ga slikao zajedno sa mojim mezimcem
Vidi, vidi ...
Kolega

jeffersey nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-12-2013, 16:13   #27
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Drummer boys united...

• How can you tell when a drummer's at the door?
The knocking speeds up.

• What do you call a drummer with half a brain?
Gifted.

• How many drummers does it take to change a light bulb?
None, they have a machine to do that now.

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-12-2013, 16:18   #28
NeptunZuti
Senior

NeptunZuti's avatar

Idi begaj...

Ima i onaj: "Ko se najvise druzi sa muzicarima? - Bubnjari!"

Staro 18-12-2013, 16:27   #29
domino
Iskusan član

domino's avatar

Registrovan: Sep 2013
Pohvala: 46
Pohvaljen: 64
Nivo reputacije: 56
domino je poznat svimadomino je poznat svimadomino je poznat svimadomino je poznat svimadomino je poznat svimadomino je poznat svima

Opa, ima nas, možda i previše...
-Samo se konji i bubnjari odmaraju stojeći-

Inače, odličan je bdcc, imam neki vapeonly, jedina mana što je spakovan u C5 pa je ružan ko basista šala mala, nemoj da se naljuti neki kolega
domino nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-12-2013, 18:30   #30
NeptunZuti
Senior

NeptunZuti's avatar

Ni sam ne znam kako, ali... otpor bdc glave je 1,8 oma, sto znaci da u sebi ima dva coil-a od 3,6 oma. Na ithaki imam setup od 0,7 oma (dva puta po 1,5 oma, inace kupio sam i pre-welded NR-R-NR od istog prodavca, ego2store) i to sljaka dobro, pare ima na tone, ali mi se apire vise dopada...

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 03:03 sati.