|
|
Alati za teme | Način prikaza |
16-04-2022, 16:27 | #1 |
Nov član
Registrovan: Apr 2022
Pohvala: 20
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 11 |
"Najprirodnija" Ananas aroma
Pozdrav drustvo,
molim sve koje su probali i mixali aromu ananasa a da je priblizno prirodnog ukusa da predloze ovde.Nije bitno koji je brend, ali je pozeljno da moze da se kupi kod nas. Pored ananasa,moze i predlog i za drugo voce,sve dok je blizu prirodne arome. Naime,smuckao sam Forest Affair od TJuice i nazalost za mene je kao da parim sapun ili kineski lak za nokte..Odlezao 8 dana,10% na V70/30 bazi,4mg nic.Parim na Zenit2 sa Z coil 1.6 oma. Sve sto sam izmixao je OK,osim ovog foresta i Umbrelinog Traditional tobaca = teska Kina. Zato vas i molim za preporuku,pre svega za ananas,ali i druge vocne arome. PS Obe kine su vetrene po 2 dana. |
16-04-2022, 17:43 | #2 |
Veteran
Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,708
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 |
Re: "Najprirodnija" Ananas aroma
Posle godina korišćenja duvanskih aroma, sada sam prešao na voćne.. i iako nemam nekog velikog iskustva, među prvima koje sam probao su proizvođača Full Moon i toliko su mi se dopale da sam se za sada zadržao na njima.
Doduše, u pitanju su mešavine više voćnih ukusa, a neke imaju i povrća u sastavu, kao i dodatka mente u polovini ponude.. ali, meni su vrlo interesantne i nesvakidašnje. Ima ih sa dominantnim ananasom (čiji ukus mi je, pa.. normalan, ali svakako ne i prirodan) i ima ih kod nas u ponudi, a cena je pristupačna.. |
Vapor running through my veins
|
|
16-04-2022, 18:49 | #3 |
Nov član
Registrovan: Apr 2022
Pohvala: 20
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 11 |
Hvala na preporuci.
Svakako cu da probam i kupujem u toj radnji gde ih imaju.Iako nisu 100% prirodne,verujem da nema ni onog ukusa sapuna,laka za nokte,oho lepka? |
16-04-2022, 20:48 | #4 |
Veteran
Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,708
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 |
Prirodne ne verujem ni da ima.
Mislim, i da postoje, nisam stekao utisak da ih kod nas ima. Duvanskih čini mi se da već ima. A sve ostalo je veštačko. Što se Full Moon tiče, one koje sam ja uzimao su bile veoma dobre i da, bile su kako je u opisu i stajalo. Dozirano na 10%. Nema na čemu.. |
Vapor running through my veins
|
|
Zahvalili : |
Poalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|