|
|
Alati za teme | Način prikaza |
09-05-2022, 15:47 | #1 |
Nov član
Registrovan: Apr 2022
Pohvala: 20
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 11 |
Najbolji RTA za kompleksne neduvanske arome
Parim Pandu Wan (Aromes et Liquides) vec mesec dana.Za moj ukus odlicna,kompleksna i slatka aroma,dozirana na 4%,V70/30,5mg Nic.Steep 35 dana.Na Zenitu 2 i Z coil 0.8 oma mesh,osecam karamelu,vanilu,trunku duvana i daleeeko kafu.I sto je cudno na ovom tenku,osecam i dobar deo testa ili keksa (najslicnije patispanu za torte),sto mi i ublazava slatkocu i moze da bude ADV.
Kako sam pre 10ak dana kupio Expromizer V4 i napravio po preporuci "duvanski setap"- kantal 0.32,2.5mm na 1.3 oma,on stvarno super radi sa FA duvanima - istice duvan i smanjuje mu slatkocu,sto meni odgovara.Ali je totalno neutarlisao i pandu pa sa njim osecam samo duvan i gorcinu kafe. Zato molim sve iskusnije da mi predloze dobar (Da kao Expro4 ne curi,nema fals vazduh i lak je za set up ) MTL ili DTL RTA,koji istice sve "kremaste" ukuse kod kompleksnih neduvanskih aroma.Bilo bi odlicno ako predlozeni ati moze i za vocne ukuse,a ako ne, moze i za njih neki predlog. Hvala unapred. |
09-05-2022, 17:50 | #2 |
Veteran
Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 254 |
Re: Najbolji RTA za kompleksne neduvanske arome
ubaci u expromizer neki mtl staple ili mtl fused clapton...i bice skroz drugacije....
|
Zahvalili : |
09-05-2022, 18:55 | #3 |
Nov član
Registrovan: Apr 2022
Pohvala: 20
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 11 |
Verujem da bi bilo drukcije,ali verovatno i toplije,ne znam samo predpostavljam,a ja i ne volim bas toplu paru.U svakom slucaju treba mi jos jedan ati,jer sam ostavio cigarete i usput otkrio da ima odlicnih ukusa za parenje a da nisu duvani.
|
09-05-2022, 19:34 | #4 |
Veteran
Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 350
Pohvaljen: 1,669
Nivo reputacije: 254 |
trenutno u exp4 ni80 30x2+40 na 14W i nije toplo....
to sto ti treba drugi ati je ok ali najveci problem je da je lak za pravljenje...ja generalno retko kad imam problem da mi curi tank...skoro pa nikad... ako se bojis i nemas iskustva mozes da probas bishop rta...stvarno treba da si talenat pa da ti procuri...a odlicno radi a mozes da probas i brunhildu mtl....dobra...ali tu mora neki clapton nabrojao sam one gde neces imati curenje i da su laki za postavljanje pamuka i da dobro rade.... |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|