Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 22-12-2022, 08:38   #1
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 226
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu
Uobičajeno Duvanske arome

Nije me bilo neko vreme na forumu pa nisam ispratio mnoga desavanja. Imao zalihu duvanskih aroma pa nesto nisam ni obilazio domace radnje i promene koje su nastale. Sta se to desava pa je toliko slaba, da ne napisem nikakva ponuda duvanskih aroma ? Sta se to promenilo ?

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-12-2022, 14:02   #2
mrvs
Iskusan član

Registrovan: Feb 2017
E-cig: GT4, Paravozz, D-Va rdta
Pohvala: 103
Pohvaljen: 48
Nivo reputacije: 42
mrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putumrvs je na dobrom putu
Uobičajeno Re: Duvanske arome

Nažalost, čini se da se sprema fajront za celu vejp scenu.
Naši se zapravo odlično drže, bar zasad. Malo je teško pričati na ovu temu jer ne smemo da pominjemo imena radnji ali osim kod "pametnih" nisam primetio veće nestašice. Ja inače uglavnom pazarim u maloj piramidi a tamo je i dalje bogato.
Kad smo već kod duvana, naletim u domaćoj radnji na Dinner Lady Smooth Tobacco aromu, pa pošto nema tema za nju, da pitam ovde dal je neko probao? Preporučena doza 15%, što mi je suludo.
mrvs nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 23-12-2022, 21:28   #3
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 245
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu

DL Smooth Tobacco po preporuci proizvodjaca 4% i za ostale iz ove serije koje prodaju ( 10 ml koncentrati ) nisu dali dobra upustva za doziranje.

Lemon Tart 15% preporuka prodavca 25% preporuka proizvodjaca npr.

Cha Du-Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 26-12-2022, 09:27   #4
nikouro
Veteran

nikouro's avatar

Registrovan: Mar 2015
Godine: 51
E-cig: SBS-BSKR2,iKunn-Soulmate
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 226
nikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalunikouro je za svaku pohvalu

@mrvs , upravo sam zato pitanje postavio u ovom delu podforuma a ne u odeljku prodavaca. Trenutno dve "radnje" imaju neku ponudu odredjenih duvanskih aroma koje nisam do sada koristio a ove koje sam koristio tesko ili je nemoguce naci.
Svakako bice zanimljivo u narednom periodu :(

Ω + V + W =

nikouro nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-02-2023, 19:19   #5
Cha Du-Ri
Veteran

Cha Du-Ri's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 664
Pohvaljen: 970
Nivo reputacije: 245
Cha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvaluCha Du-Ri je za svaku pohvalu

Kod nas je situacija sa duvanskim aromama bas tanka, ostaje samo kupovina iz inostranstva. Moja preporuka su Italijani sto se tice duvana.
Cha Du-Ri nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 20-03-2024, 12:31   #6
WINNER
Aktivan član

Registrovan: Jul 2017
Pohvala: 92
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 31
WINNER je na dobrom putu

Ima li neko preporuku za duvansku aromu iz domaće radnje...da je priblizna Journey 11-ci...?
Ako sam na pogreshnom mjestu postovao,molim moderatore da premjeste post.
WINNER nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 20-03-2024, 17:18   #7
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 779
Nivo reputacije: 165
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Fluid El Bacco nije losa mada je potpuno razlicita Tamni duvan(Real Cigar ja bih rekao) i kikiriki puter.Ne moze proci kao desertna
Don Cristo XO nije los mada mene ti PGVGLabs duvani bas deru po grlu da mi je neprijatno da ih parim...
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 11:04 sati.