Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 27-04-2014, 01:26   #31
Cummon
Senior

Cummon's avatar

Registrovan: Apr 2013
Pohvala: 232
Pohvaljen: 147
Nivo reputacije: 83
Cummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosiCummon ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Kanger mini Protank-3?

Pa 1.5 je jer je paralelno dual.
Inače je svaki 3 oma.
Cummon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 01:31   #32
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 458
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Ma kapiram ja to ali fabricka glava na 1,5 ?!

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 01:41   #33
banema
Veteran

banema's avatar

Registrovan: Jan 2014
E-cig: IPV D3, Rose V2s, By.Ka
Pohvala: 1,977
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 220
banema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputaciju

Jeste fabricki 1.5....ja narucio ......paralelna veza dva otpora Re=R1*R2/R1+R2.....ili ti 9/6=1.5oma.
.....bas ce vidimo u utorak koliko se novi tank greje, mada meni to i odgovara jer volim toplu paru.
...opsti utisak, ovako po slikama....pakovanje socijalnije od PT2 mini...nema rezervnih glava...nema rezervnih dihtunga....jeftiniji...hmmm...
....videcemo u utorak in vivo...
@Scooter...ti si mi prvi zrtva za testiranje,,,,planiraj utorak popodne, sreda...samo ne-dam da mi ga spalis sa onom tvojom V6-com he,he

"Dunav se uliva u Tamiš iz svih mora i okeana , Pančevo , to je kad se vratiš sam u sebe jednog dana". @Mika Antic
banema nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 01:57   #34
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 458
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Ma ne sekiraj se nece da ga spali , samo ce malo da zagori

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 02:06   #35
banema
Veteran

banema's avatar

Registrovan: Jan 2014
E-cig: IPV D3, Rose V2s, By.Ka
Pohvala: 1,977
Pohvaljen: 1,019
Nivo reputacije: 220
banema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputacijubanema ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od scooter Vidi poruku
Ma ne sekiraj se nece da ga spali , samo ce malo da zagori
a kad zagori, stavljamo 1.3oma Kayfuna mono na 6v da vidimo bas sta ce se desi .....

"Dunav se uliva u Tamiš iz svih mora i okeana , Pančevo , to je kad se vratiš sam u sebe jednog dana". @Mika Antic
banema nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 08:42   #36
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od scooter Vidi poruku
Ma kapiram ja to ali fabricka glava na 1,5 ?!
Kod:
http://www.ecig360.com/Kanger-Aerotank-Protank-3-Replacement-Coil-1-5ohm-p/areocoils18.htm
Kod:
http://www.smoktek.com/Replacement-Dual-Coil-Head-for-the-Kanger-ProTank-3-and-AeroTank_p_873.html

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 09:20   #37
BrankoBL
Veteran

BrankoBL's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,147
Pohvaljen: 861
Nivo reputacije: 182
BrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvaluBrankoBL je za svaku pohvalu

Stvarno 1.5 oma. Označeno i na pakovanju. Sad tek vidim. Kakav li će moj primjerak biti? Mada je i ovaj pt2 mini super.
BrankoBL nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 14:45   #38
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1190
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Sa FT je stigao SKU 1651404, cija je autenticnost potvrdjena na szkanger.com.
Deklarisan je kao 1,5 Oma, a merenje je pokazalo 1,6 Oma. Prema ocekivanju, dual coil daje prilicno toplu paru koja se na naponu 3.8-4V izjednacava sa klirovima sa gornjim grejacem. Terao sam ga do 5V bez zagorevanja, ali je para tada vec prilicno topla. Nije mi to bilo neugodno, jer dobro podnosim jaci th i toplu paru ali je potrosnja tecnosti i baterije bila dramaticno veca.

Tank prima max 1,2 ml tecnosti do ivice cevi. Kad krenete negde uvece ovo valja imati na umu, jer nece dugo izdrzati, narocito ako ga poterate. Sinoc sam, bez problema, takoreci neosetno, svukao 2 tanka i ceo twist od 1000mAh uz 2 kafe.

Kao saliven lezi na Evod baterijama. Steta sto se zavrsna obrada klira i baterije toliko razlikuju, inace bi komplet izgledao kao mini hibrid.

Meni se tip nije toliko grejao, ali na vecoj snazi ce poneko mozda pozeleti da ga zameni plasticnim, kao sto je SKU 1627400 sa Kolynos obradom.

Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 14:51   #39
hybrid
Senior

hybrid's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 721
Pohvaljen: 410
Nivo reputacije: 132
hybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosihybrid ima čime da se ponosi

Prelepo izgleda,moracu i ja da nabavim i to samo zbog izgleda
hybrid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 14:53   #40
Sava89
Veteran

Sava89's avatar

Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 426
Sava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputaciju

Odličan review @finder hvala ! Sad samo dok stigne mačka 😭.

Još kad bi ga probao u single coil varijanti pa da nam javis kako ide pihh 😁.

Sent from my HTC One using Tapatalk
Sava89 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 17:51   #41
zogu
Moder

zogu's avatar

E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Savo aj izguglaj "himna medicinske skole" pa ces prestati da se raspitujes za single coil.
@Finder 2ml uz 2 kafe, jos je to slabo

Sent from SlimKat using Tapatalk

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 18:23   #42
sima kosmos
Aktivan član

sima kosmos's avatar

Pohvala: 127
Pohvaljen: 56
Nivo reputacije: 48
sima kosmos je poznat svimasima kosmos je poznat svimasima kosmos je poznat svimasima kosmos je poznat svimasima kosmos je poznat svimasima kosmos je poznat svima

resen problem vruceg drip tipa, hehe.
jes' malo cudno dok se covek ne navikne, ali radi zmajski i dim je 'ladan ko spricer.

sima kosmos nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2014, 18:41   #43
Sava89
Veteran

Sava89's avatar

Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 426
Sava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od zogu Vidi poruku
Savo aj izguglaj "himna medicinske skole" pa ces prestati da se raspitujes za single coil.
@Finder 2ml uz 2 kafe, jos je to slabo

lol znam za tu *himnu* jos otkad :P
Glavni razlog ispitivanja kakav je sa single coil varijantom je jer nmg da docekam da mi stigne pa da sam probam , single me zanima jer mi se svidja pt3 izgled itd al hocu hladnu paru a da stim ne menjam driptip , valjda nije greh pitati , mozda jos nekog zanima single coil varijanta
Sava89 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 19:08   #44
ajovetic
Iskusan član

ajovetic's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 91
Pohvaljen: 92
Nivo reputacije: 62
ajovetic je poznat svimaajovetic je poznat svimaajovetic je poznat svimaajovetic je poznat svimaajovetic je poznat svimaajovetic je poznat svimaajovetic je poznat svimaajovetic je poznat svima

Naručio sam pt3 jos 12. aprila nadajući se da može da se premota na singl mikro koil. Izgleda jako dobro a verujem da je kvalitetan makar kao pt2 mini. U svakom slučaju, treba juriti i rezervne dc glave.
ajovetic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 27-04-2014, 20:14   #45
zogu
Moder

zogu's avatar

E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Sava.shan Vidi poruku
Glavni razlog ispitivanja kakav je sa single coil varijantom je jer nmg da docekam da mi stigne pa da sam probam , single me zanima jer mi se svidja pt3 izgled itd al hocu hladnu paru a da stim ne menjam driptip , valjda nije greh pitati , mozda jos nekog zanima single coil varijanta
Naravno da nije greh, ali pitas vec 5. puta, setih se himne i eto ga post Nadam se da nisi pogresno shvatio
Moze sigurno da se premota, nemoj uopste da se brines zbog toga nego narucuj jedan za sebe

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:23 sati.