Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 24-03-2014, 23:07   #31
dragisonac
Senior

dragisonac's avatar

Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 311
Pohvaljen: 226
Nivo reputacije: 82
dragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosidragisonac ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Kanger Protank II mini problem

@Danijels ja sam ovaj moj uspeo da nastelujem,ali iskreno meni licno on i nije nesto posebno za razliku koliko je fama oko njega..eno ga stoji i parim na evod-u 1,6..
nekako to gvozdje toliko na pt2v2, mi bas ne prija,moj subjektivni osecaj..
dragisonac nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-03-2014, 23:14   #32
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Meni na jednom miniju “zapinje“ taj navoj, nije sa ft....

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-03-2014, 23:26   #33
zogu
Moder

zogu's avatar

Registrovan: Dec 2011
E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Danijels Vidi poruku
Kod:
https://www.fasttech.com/forums/1448102/t/1162323/these-aren-t-authentic
Obratite paznju na post broj 5.
Mozda nekom bude od pomoci.
To je post broj 4.

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-03-2014, 23:38   #34
Danijels
Iskusan član

Danijels's avatar

Registrovan: Dec 2012
Pohvala: 65
Pohvaljen: 163
Nivo reputacije: 73
Danijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosiDanijels ima čime da se ponosi

Ha, ha.
Da 4.

Staro 25-03-2014, 16:42   #35
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455
raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

Negdje pročitao da na bazama PT1 mini i PT2 mini UVIJEK na početku kad je nov tank - kad šrafiš ideš sa navojima NAZAD dok ne osetiš nekakav klik da dodje do početka navoja -> tek onda počneš sa privijanjem u pravo smer.Iako ide tvrdo znaš da si u navoju.Meni sta 2 od 3 tako zapinjala na početku pa su se onda "obradila" i se lakše privija.

Druga fora je dimnjak glave - ako je imalo u krivo on zapinje u cev i gura bazu u "falš" poziciju za navoje i tera ih u nepravom kutu. Tako da ako navoj zapinje ja PRVO skinem dimnjak i pokušam da zašrafim bez njega.Ako to ide glatko onda je u kutu dimnjaka problem.

raw2sienna nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 25-03-2014, 17:52   #36
gentroid
Senior

gentroid's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: HCigar Vt75 nano + Augvape Merlin Mini RTA
Pohvala: 260
Pohvaljen: 383
Nivo reputacije: 123
gentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od raw2sienna Vidi poruku
Negdje pročitao da na bazama PT1 mini i PT2 mini UVIJEK na početku kad je nov tank - kad šrafiš ideš sa navojima NAZAD dok ne osetiš nekakav klik da dodje do početka navoja -> tek onda počneš sa privijanjem u pravo smer.Iako ide tvrdo znaš da si u navoju.Meni sta 2 od 3 tako zapinjala na početku pa su se onda "obradila" i se lakše privija.

Druga fora je dimnjak glave - ako je imalo u krivo on zapinje u cev i gura bazu u "falš" poziciju za navoje i tera ih u nepravom kutu. Tako da ako navoj zapinje ja PRVO skinem dimnjak i pokušam da zašrafim bez njega.Ako to ide glatko onda je u kutu dimnjaka problem.
Nije loša ideja. U poslednje vreme primećujem da mi zabaguje mini i kada odšrafim ati, vidim da mi je glava skoro skroz odšrafljena. Mn me nervira to. Ne znam da li još neko ima takvih problema?

gentroid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-03-2014, 19:31   #37
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

raw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputacijuraw2sienna ima reputaciju

To je to - kad ti se glava odšrafi kad odvijaš bazu.Kad praviš coil ili menjaš vatu treba proveriti dali je dimnjak bez špranje nabijen na postolje glave - ja to pogledam pod lupom. Mislim, da je to više prisutno na "it looks to be authentic" Kangerima u poslednje vreme...

Staro 25-03-2014, 19:38   #38
gentroid
Senior

gentroid's avatar

E-cig: HCigar Vt75 nano + Augvape Merlin Mini RTA
Pohvala: 260
Pohvaljen: 383
Nivo reputacije: 123
gentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosigentroid ima čime da se ponosi

Da, tačno otkad sam krenuo sam da ih pravim to mi se dešava, tnx

Послато са GT-S7500 користећи Тапаток 2

gentroid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-03-2014, 10:36   #39
Guru
Veteran

Guru's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032
Guru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputacijuGuru ima reputaciju

Ja zagledam ovaj moj, nikaav problem, sve stoji na mestu.

Jedino mi je savet prodavca bio da ne pretezem klir na kontaktu sa baterijom, sve fercera laganica.
Guru nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-03-2014, 10:39   #40
lemmy
Veteran

lemmy's avatar

Registrovan: Feb 2013
E-cig: Sta se nadje pri ruci
Pohvala: 2,612
Pohvaljen: 611
Nivo reputacije: 178
lemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalulemmy je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od Guru Vidi poruku
Ja zagledam ovaj moj, nikaav problem, sve stoji na mestu.

Jedino mi je savet prodavca bio da ne pretezem klir na kontaktu sa baterijom, sve fercera laganica.
Savet za svaki klir,atomizer... je da se ne preteze na bateriju,mod
lemmy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-03-2014, 13:57   #41
kenny
Aktivan član

kenny's avatar

Pohvala: 32
Pohvaljen: 30
Nivo reputacije: 45
kenny je na dobrom putukenny je na dobrom putukenny je na dobrom putukenny je na dobrom putu

Moj Mini PT II v2 koji je kupljen kod nas radi bez problema vec oko mesec dana i taj nastavak za 510 navoj (koji je inace druge boje u odnosu na telo) isto zapinje i mogu reci da i nije bas nekog kvaliteta, ali nema zazora.

Idem mozda u off ali ono sto mi je bilo interesantno je da sam u kutiji dobio 2 rezervne glave 1.8Ω i 2.2Ω pa me zanima da li je jos neko dobio razlicite glave ili je samo greska?
kenny nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-03-2014, 14:20   #42
Vule
Veteran

Vule's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 511
Pohvaljen: 1,011
Nivo reputacije: 202
Vule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputacijuVule ima reputaciju

Tako dobiješ u fabričkom pakovanju, jednu od 1.8 i jednu od 2.2.
Vule nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 03-04-2014, 00:50   #43
shomy_ksh
Moderator

shomy_ksh's avatar

E-cig: VTCmini & kfl+
Pohvala: 1,502
Pohvaljen: 2,567
Nivo reputacije: 466
shomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputacijushomy_ksh ima reputaciju

Meni se npr desava to da curi tečnost baš na tom delu koji ti nisi uspeo da ušrafiš
Malko pregledao slike i vidim da gumica nije "odgovarajuća". Na slikama je deblja nego kod mene. Skinem je, čisto da vidim dal nije negde oštećena i vidim da je "nerastegnuta" od prilike za nijansu šira od one koja je na glavi (na trećoj slici stoji na njoj ali pod uglom stavljena da bih slikao inače bi prošla preko nje i zaglavila bi se na fiber).

Jedino rešenje je da nađem drugu koja bi dihtovala kako treba.

shomy_ksh nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-04-2014, 11:15   #44
chikavili
Veteran

chikavili's avatar

Registrovan: Apr 2012
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529
chikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od raw2sienna Vidi poruku
Negdje pročitao da na bazama PT1 mini i PT2 mini UVIJEK na početku kad je nov tank - kad šrafiš ideš sa navojima NAZAD dok ne osetiš nekakav klik da dodje do početka navoja -> tek onda počneš sa privijanjem u pravo smer.
Ja ceo zivot, sve srafove zavrcem tako. To bi trebalo da je opste poznata stvar, tako su me ucili na casovima opste tehnickog obrazoivanja u osnovnoj skoli... ili je i to ukinuto kasnije!?

"Talk sense to a fool and he calls you foolish."
chikavili nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-04-2014, 12:13   #45
raw2sienna
Veteran

raw2sienna's avatar

Ja možda učio a i sretno zaboravio - i ponovno na-učio ...story of life

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 02:21 sati.