![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1190 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
U poslednjih 20-ak dana nastala je prilicna jagma za ovim klirom, tacnije za njegovim BVC (Bottom Vertical Coil) single coil glavama. Ovoliki interes nije iznenadjujuci buduci da ga neki recenzenti cak porede sa Kayfunom. Sa svih strana stizu veoma povoljni izvestaji. Glave izgledaju kao da je neko presekao nekadasnji kartomizer na pola i donji kraj usrafio kao glavu. Grejac je ususkan u prilicno debeo omotac od (kazu keramickog) upijajuceg materijala koji se navodno moze terati sve do 20W. Sam klir je manje izdanje Nautilus tanka - isti oblik i kontrola dotoka vazduha. Tank se isporucuje sa jednom glavom otpora 1,6 Oma i jednom sa otporom od 1,8 Oma.
Materijal: SS + Pyrex staklo Precnik: 19 mm Duzina: 49,2 a 72,8 mm sa tipom Zapremina: 2 ml Tezina: 45 g healthcabin.com heavengifts.com 36 USD FastTech od pre par dana nudi 1:1 klonove upola cene. Da li su i kod klona zaista BVC glave i da li su performanse uporedive tek cemo videti kad stignu prvi izvestaji. Kod:
https://www.fasttech.com/p/1801907 ![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7H8iZlE0xvA http://www.youtube.com/watch?v=UCLeVVkxsj0 http://www.youtube.com/watch?v=boY0UuTggVc |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Godine: 49
Pohvala: 241
Pohvaljen: 272
Nivo reputacije: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da najbolja stvar je sto nove BVC glave pasu idealno i na Aspire Nautilus (starijeg brata of 5ml) ovoliko pozitivnih misljenja nisam video odavno i to od ljudi koji u vape svetu imaju poprilicno krede !
FT vec ima klona 1:1 samo se cekaju coil-ovi, ako je ovo makar 60% kao sto pricaju vredi sve pare....... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2012
Godine: 70
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 533 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Verovatno su proizvodjači razradili ovu ideju:
Kod:
http://www.e-cigarette-forum.com/forum/coil-builds/477072-bsds-vertical-hollow-core-micro-coil-build-aro-evod-protank-heads.html |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Moder
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1017 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moze da se stavi fiber oko grejaca umesto keramicke vune (koja ima cak kod nas da se kupi u termoplastu, ali ne znam koliko je bezbedna za upotrebu).
Svojevremeno sam rebuildovao par dual coil kartova sa fiberom umesto originalnog filera i radili su dobro. Najveca prednost keramike ili fibera je sto moze da se radi dry burn. Bez obzira na sve to, ovo je i dalje varijanta kart tanka, ipak ga ne bih poredio sa dobrim RBA.... Edit: evo sada pustih grimmgreenov video i vidim da je upravo ovo rekao, samo sto on obozava kart tank, meni su odavno dosadili. |
Subtank mini
![]() You can fool all the people some of the time, and some of the people all the time, but you cannot fool all the people all the time. ![]() The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least. |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#5 |
Veteran
Nivo reputacije: 122 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sto se tice poredjenja nista dok neprobam sam, cim budu dobili coil-ove uzecu jedan nautilus mini pa da se testira.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 1190 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
![]()
Vrlo cudno, svi 1:1 klonovi Aspire Nautilus-a i Nautilus-a Mini su nestali iz ponude na FT !
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Senior
![]() Registrovan: Jun 2012
Pohvala: 924
Pohvaljen: 602
Nivo reputacije: 142 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koliko vidim, nestale su i kopije drugih Aspire klirova, tipa ET BDC. Možda su rešili da se skinu sa zvanične Aspire copycat liste.
|
koliko ušiju - toliko kanala
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]()
Ili je Aspire pripretio tuzbom, koliko sam upoznat Aspire je Kineska firma :( !
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2013
Pohvala: 2,644
Pohvaljen: 3,380
Nivo reputacije: 455 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ostale samo još divče glave koje svi uglavnom hvale
Kod:
https://www.fasttech.com/products/0/10007942/1698501-replacement-coil-heads-for-nautilus-clearomizer-5 |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
![]() Registrovan: Nov 2012
Pohvala: 3,316
Pohvaljen: 2,006
Nivo reputacije: 499 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni ovo najvishe lichi na kart u tanku ,vrlo slican filer ,jedna ili dve rupice a umesto celog kartomizera napravili su da se samo glave menjaju,cak i grejac izgleda identicno !
Nisu dzave neki ljudi rekli,, dobar mod i kart u tanku i nishta ti vishe ne treba,,ispravite me ako greshim,ovo je cak i bolje jer kart moze da curka na donje rupice ! |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Prijatelj foruma
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Aug 2014
Pohvala: 2
Pohvaljen: 17
Nivo reputacije: 42 ![]() ![]() |
![]()
Cudi me da se ne prica vise o ovom kliru. Ja razmisljam da uzmem jedan sada posto putujem u RO pa onda BG. Nasao za sasvim pristojnu cenu.
Kod:
http://tigara-de-cluj.ro/en/clearomizers/2148-aspire-mini-nautilus-adjustable-airflow-bvc-bottom-vertical-coil-pyrex-glass-clear-cartomizer.html |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
![]()
Mini Nautilus (a bogami i veliki) su odlicni, najbolji kombo je veliki nautilus i rezervni grejaci za malisu (BVC coils).
Kao i za sve drugo u vape svetu paznja traje otprilike 2 nedelje......... naravno to neznaci da ljudi nece koristiti neki mod ili klir dugo, dugo,dugooo vremena.....pogledaj samo Nemesis-a i Kayu ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 48
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 337 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne znam kad će stići kod nas, ali u Engleskoj su se pojavile u prodaji BVC glave i za druge Aspire klirove, ET, ET-S, CE5, CE5-S...
|
Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|