Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 10-08-2014, 22:51   #1
noobvaper
Aktivan član

Registrovan: Jun 2014
Godine: 47
Pohvala: 40
Pohvaljen: 30
Nivo reputacije: 45
noobvaper je na dobrom putunoobvaper je na dobrom putunoobvaper je na dobrom putunoobvaper je na dobrom putu
Uobičajeno Kangertech T3D iskustva?

Gledao sam po forumu, ali nisam nasao nista o ovom kliru. Naleteo sam na FT na njega i prisvideo mi se jer lici dosta na PT2mini, samo sa vecom zapreminom 2.2ml. Cena je smesna 5.35$, jos pise i Authentic T3D Bottom Dual Coil Clearomizer ... porucio sam ga nek se nadje (ako ikad stigne). Zanima me da li je ovo ista glava koja ide i na PT3mini i da li moze da se namota u single coil ako mi se ne svidi DC varijanta zbog , ne znam potrosnje ili cega vec. I naravno da li neko vec ima iskustva sa ovim klirom?

FT link:
Kod:
www.fasttech.com/products/1651402
evo jedne slike rastavljenog:

i jos jedna random sa neta:

- t2-cc 2,4 1100mAh
- KangerTech mini Protank II + Vision Spinner II 1600mAh
- Eleaf iStick 30w + eGo One mini
- eVic BASIC 60w + Cubis pro mini
-Aspire-Pegasus 70w(Sony 18650 25A 2600mAh) VW/TC+Cubis pro mini
noobvaper nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-08-2014, 08:32   #2
Estariol
Veteran

Estariol's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 48
E-cig: Defender 2/Balrog + Rose
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 337
Estariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputaciju
Uobičajeno Re: Kangertech T3D iskustva?

Ako imaš neregulisanu bateriju, možda ti se neće naročito dopasti jer te glave po mom iskustvu zahtevaju najmanje 3.8V da bi lepo radile. Takođe, pri dry-burn-u UVEK ostane gareža na donjem grejaču, a to sam otkrio tek kad sam raskupusao glavu. Ako imaš bateriju sa podesivim naponom, poigraj se, mislim da ćeš biti zadovoljan.

Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
Estariol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-08-2014, 12:49   #3
noobvaper
Aktivan član

noobvaper je na dobrom putunoobvaper je na dobrom putunoobvaper je na dobrom putunoobvaper je na dobrom putu

Imam Spinner2 ide od 3,3 - 4,8v nije to problem i probacu svakako dual coil kad stigne, ali najvise me zanima da li ta glava moze da se namota da bude single coil, zato sto imam neki osecaj da je ovaj klir dobar kao i PT2mini (bar na izgled) pa bih ga koristio najvise zbog veceg kapaciteta, ali iskljucivo u single coil...bar dok ne krenem da muckam tecnosti ...posle nek trosi koko oce

- t2-cc 2,4 1100mAh
Staro 11-08-2014, 12:54   #4
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 458
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Authentic T3D Bottom Dual Coil Clearomizer moze samo da lici na Kanger T3 i da stvarno lici Kazu da tesko moze da se mota single zbog velikog procepa , probaj kad ti stigne
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-08-2014, 14:00   #5
Estariol
Veteran

Estariol's avatar

Registrovan: Jan 2014
Godine: 48
E-cig: Defender 2/Balrog + Rose
Pohvala: 3,841
Pohvaljen: 1,386
Nivo reputacije: 337
Estariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputacijuEstariol ima reputaciju

Jeste, velik je procep i teško će ići motanje na singl. Zagledao sam ga dosta i nisam dobio ideju za rešenje, bar ne sa fiberom. Možda bi sa vatom moglo da se reši, ali treba pogoditi količinu.

Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
Estariol nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-08-2014, 15:28   #6
Sava89
Veteran

Sava89's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 426
Sava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputaciju

Iseci vrh s jedne rezervne silikonske gumice da nalegne taman na fiber kad prepravis u single i stavi gornju preko, istom metodom sam prepravljao PT3 u single i radi odlično

Možeš iskoristiti i silikonski čep od T2 glave, meni bilo žao da unistavam od pt2-3 pa sekao od T2
Sava89 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 11-08-2014, 16:06   #7
noobvaper
Aktivan član

To sa gumicom od T2 ti je odlicna ideja i radilo bi sigurno, ja sam se pitao sta bi bilo kada bi se prvo stavio jedan fiber 2mm dole bez kantala, a preko njega jedan isto od 2mm sa namotanim kantalom oko njega i originalnim silikonskim cepom? Jel bi taj donji cureo bez zice oko njega? ,ali i da ne curi opet dry-burn ne bi ocistio taj donji fiber nikad. To sa sil. cepom od T2 je definitivno prakticnije resenje, imam toga dosta samo nisam proveravao precnik, ali ako kazes da si probao to je to... zahvaljujem

---------- Post dodan 11-08-2014 u 16:27 ----------

Citat:
Originalna poruka od scooter Vidi poruku
Authentic T3D Bottom Dual Coil Clearomizer moze samo da lici na Kanger T3 i da stvarno lici
Ma meni najvise lici na PT2mini koji sada koristim, zato sam ga i porucio. Isti i oblik imaju i princip rada je identican samo je ovaj veci i cenim da ce lepse da lezi na spinner2 zato sto su istog precnika. Na kraju krajeva za 600 kinti neka lici na sta hoce, neka ga u kolekciji

- t2-cc 2,4 1100mAh
Staro 11-08-2014, 16:31   #8
Sava89
Veteran

Sava89's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 426
Sava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputaciju

Nisam probavao sa fiberom ispod pa preko jedan sa grejacem al pretpostavljam da bi piskio, tečnost bi se kuvala iznad njega a donji fiber bi je takodje vukao s obzirom da nema grejac nebi imalo šta da je sprzi sa svih strana već samo s vrha, pa bi se razredila od toplote i puštala na bateriju :P

Ako su glave od pt2 kompatibilane sa T3D ( navoj ) možeš staviti glavu od pt2 ili eVod u T3D, isto iskoristis silikonski čep od t2, iseces koliko ti treba da se spoje centralna cev i glava, iseces od dole, bitno je da ti ostane gornji deo cepa dobar da bi se pritisnuo uz cunak od glave, da ne curi i malkice više ostaviš da ima šta da pritisne na cev. Dodatak stavljas iznad original cepa, cilj je da popuni luft izmedju kraće pt2 glave i centralne cevi za vazduh a da ima dihtung da ne bi cureo kroz drip tip.

Probao sam na pt3mini ovo i mora čep od t2 u suprotnom ako se stavi od druge pt2-3 glave predebelo je i tečnost ne prolazi lepo do grejaca i zagoreva.
U pt3 može ovako jer ima više lufta.

Inače s prvom metodom koristiš original čep od glave i ispod njega ide dodatak od t2 cepa da bi popunio luft izmedju fibera i original cepa.

Edit: ovako preko telefona i na oko glava od T3D mi izgleda isto kao od pt3mini tako da bi trebalo da možeš da zavijes od Pt2 i samo dodas ono što sam opisao gore.

Meni lično je jednostavnije i bolje radio pt3mini s pt2mini glavom nego pt3glava u single + dodaci.

Komora dodje veća sa single i nije mi "to to" , previše vazdusasto za moj ukus, nekako "šuplje" bez gustine pare lol ( a volim vazdusasto )

U svakom slučaju obe kombinacije rade samo stvar ukusa koja ti više legne.
Sava89 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-09-2014, 18:38   #9
noobvaper
Aktivan član

Nakon 17 dana je stigao sa FF samo nisam imao vremena da pisem do sada. Sve u svemu nije los klir, ALI velika zamerka je to sto tank nije od stakla kao sto pise na sajtu vec od plastike (pyrex valjda). Dual coil glava koja ide uz njega mi je procurela za 2 dana i nisam se vise oko nje zebavao vec po Savinom savetu uz pomoc jednog T2 cepa i jos jednog dodatnog cepa od standardne single coil (evod) glave napravio setap koji radi evo peti dan bez ikakvog curenja sa single coil glavama (navoj i dimnjak su isti tako da nije bilo problema)
Krajnji zakljucak..vredi 500 kinti, izvlaci dosta bolju aromu od zeninog T2cc e-feel (probao Dekang Cherry i RL Lubenicu) tako da sam joj ga i prosledio . da je od stakla bio bi savrsen ovako..meh
Evo neke slicice kako stoji na eGo i na Spinner bateriji (na slikama se vidi i silikonski cep od t2 koji sam stavio

PS: Najbolje svetlo mi je u kupatiliu..

- t2-cc 2,4 1100mAh
Zahvalili :
Staro 04-09-2014, 18:58   #10
5thREON
Veteran

5thREON's avatar

Registrovan: Dec 2013
Godine: 46
Pohvala: 1,758
Pohvaljen: 1,182
Nivo reputacije: 322
5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju5thREON ima reputaciju

btw lepe ti plocice

JaZoja
5thREON nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 04-09-2014, 19:13   #11
noobvaper
Aktivan član

khm.. kao sto rekoh u PS ..najbolje osvetljenje je u kupatilu

- t2-cc 2,4 1100mAh
Staro 22-01-2015, 14:09   #12
duracos
Moder

duracos's avatar

Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 688
Pohvaljen: 429
Nivo reputacije: 151
duracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosiduracos ima čime da se ponosi

Koristim ga vec neko vreme ...i nisam nesto zadovoljan...sa kanger evod baterijom nema dovoljno vazduha tj baterija je tako resena ona cetiri zareza na vrhu su plitka...produbio sam ih malo ali opet slabo previse tecnosti dodje da bi mogla lepo da pari(nije mi procureo nikada)...sa grejacima od 1.8 oma...mozda bi bilo bolje sa 1.5 oma..ovo govorim o grejacima koji se naknadno mogu kupiti oridjidji sa dve rupice po strani...a onaj koji je bio fabricki gde je fiber viro po strani(brcici(...taj je bolje radio...tj imao je slabije natapanje...
Kada ga stavim na Inokin SVD i ne zavrnem do daske radi ko ludo i trosi tako*grejac sa rupicama*...lepo izgleda ali T3 kada namotam sa 0.25 kantalom i 4mm fibera kako god 4x1 2x2m...radi bolje u svim uslovima...

Znaci RADI ali trazi odredjenu bateriju gde je protok vazduha veci

Pulsar..forever...
>>>Mala crna gumica iz Kineskog paljaca, nema slike paljaca.<<<
duracos nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2015, 00:24   #13
cvrle77
Iskusan član

Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 45
Pohvaljen: 87
Nivo reputacije: 56
cvrle77 je poznat svimacvrle77 je poznat svimacvrle77 je poznat svimacvrle77 je poznat svimacvrle77 je poznat svimacvrle77 je poznat svimacvrle77 je poznat svimacvrle77 je poznat svima

Ja koristim ovaj klir skoro tri meseca, i to umesto AirTank v2-a, koji je težak ko đavo. (taj sam uvalio ženčetu)
Koristim single coil i custom drip tip.
Na single coil sam stavio silikon od grejača T2, tako da zatvara rupu, to ne curi.
Sve to na Cover Overlord bateriji.
Dakle, pored T2, PT2, PT3 i ATv2 ovaj je po meni najjači tank. Jednostavan, lagan, radi.
Airflow je po meni idealan.
cvrle77 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 04-02-2018, 23:42   #14
Bratzza
Veteran

Bratzza's avatar

Registrovan: Dec 2017
Godine: 54
E-cig: VTinbox,JacVapour,Kayfun
Pohvala: 2,358
Pohvaljen: 1,656
Nivo reputacije: 268
Bratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputacijuBratzza ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od noobvaper Vidi poruku
Nakon 17 dana je stigao sa FF samo nisam imao vremena da pisem do sada. Sve u svemu nije los klir, ALI velika zamerka je to sto tank nije od stakla kao sto pise na sajtu vec od plastike (pyrex valjda). Dual coil glava koja ide uz njega mi je procurela za 2 dana i nisam se vise oko nje zebavao vec po Savinom savetu uz pomoc jednog T2 cepa i jos jednog dodatnog cepa od standardne single coil (evod) glave napravio setap koji radi evo peti dan bez ikakvog curenja sa single coil glavama (navoj i dimnjak su isti tako da nije bilo problema)
Krajnji zakljucak..vredi 500 kinti, izvlaci dosta bolju aromu od zeninog T2cc e-feel (probao Dekang Cherry i RL Lubenicu) tako da sam joj ga i prosledio . da je od stakla bio bi savrsen ovako..meh
Evo neke slicice kako stoji na eGo i na Spinner bateriji (na slikama se vidi i silikonski cep od t2 koji sam stavio

PS: Najbolje svetlo mi je u kupatiliu..
Jel moze neka slicica klira, ove koje si postavio se ne vide, (koristim ga sa novim dual coil glavama) da vidim setup i da se malo zanimam oko pakovanja.
Bratzza nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 05-02-2018, 00:02   #15
ECSmoki
Admin

ECSmoki's avatar

Registrovan: Jul 2011
E-cig: VT75 Nano, Berserker Mini
Pohvala: 1,736
Pohvaljen: 2,179
Nivo reputacije: 577
ECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputaciju

Ne vide se jer je server na kom su bile davno ugasen, ima tema o tome:
Gasi se dodaj.rs- arhivirajte svoje fajlove
Jedina sansa ti je da ih noobvaper ima sacuvane u kompjuteru, ali imaj u vidu da je njegov post star 3 i po godine.
ECSmoki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 01:45 sati.