![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
| Smart Vape smartvape.store |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#1 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Nov 2018
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 27 ![]() |
Hteo sam samo da vam skrenem paznju na postupak sa nagradnom igrom na facebooku od 25januara. Vas postupak sa brisanjem iste nakon isteka je bio veoma neprofesionalan. Ako ne mozete da ispostujete nesto sto ste sami organizovali pogotovu kada pricamo o 10ml tecnosti sta ce se desiti kada neko dodje i reklamira uredjaj kupljen kod vas....
Da pojasnim clanovima foruma, na njihovoj zvanicnoj facebook stranici bila je objavljena standardna facebook nagradna igra tipa share/like sa nagradom 10ml neke tecnosti koja je trajala do 25.1. Posle isteka roka na moje pitanje sta se desava sa time post je bio obrisan.... |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 197 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Piši im direktno na mail ili nazovi pa se raspitaj.Možda je bio neki uslov koji nije ispoštovan kao pre par dana sa Heaven Gifts-om.Nisu uvažili nas koji smo učestvovali i poništili jer uslov je bio minimum 60 učesnika u igri.
AG no1 |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Product Support
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 9
Pohvaljen: 148
Nivo reputacije: 45 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poštovani @Dule79
Nagradna igra je bila na Instagramu, a repost automatski ide na facebook stranicu. Dobitnik je izvučen (na story-u) i dostavljena mu je nagrada - o čemu postoji dokaz u DM na Instagramu. Nakon nagradne igre, post se briše jer nema potrebe da i dalje stoji na profilu. Hvala na razumevanju. |
|
SmartVape™
smartvape.store |
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#4 |
|
Nov član
![]() Registrovan: Nov 2018
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 27 ![]() |
Hvala i vama na odgovoru, na postu nije pisalo da je samo za instagram (barem ja nisam primetio). Ukoliko jeste primite moje iskreno izvinjenje.
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|