![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
| Smart Vape smartvape.store |
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#17 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Godine: 37
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 192 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@rankosuns znaš da ne možemo o tome na forumu a vidiš u kojoj si temi, nije teško zaključiti
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#19 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
I ja koristim njihovu nikotinsku bazu, 100 mg/ml. Sve na mestu, nema mirisa. Eldin p tobacco odlicna aroma. Tacnije samo nju i journey parlament i parim. Uvek su u rotaciji. P tobacco mi je mooozda nekad presladak sam al kad ga pomesam sa parlamentom to je to. Pravim ih odvojeno pa smiksam ditekt u tanku, zavisno od raspolozenja.
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Veteran
Nivo reputacije: 192 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni se m tobacco mnogo sviđa, izvlači neku prelepu čokoladnu notu u bersu v1 sa lepim duvanom
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#21 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Aug 2019
Pohvala: 120
Pohvaljen: 181
Nivo reputacije: 54 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
M tobaco gotova tecnost mi se ne svidja. Probao na vise uredjaja i ne lezi mi nikako. Aroma izgleda nije losa. Posle 15 dana obecava. Cekacu bar mesec pa da vidimo
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 50
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2810 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Product Support
Pohvala: 9
Pohvaljen: 148
Nivo reputacije: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tečnost i aroma nisu iste. Tečnost je M premium tobacco, aroma je samo M tobacco.
M Premium bi trebalo da bude bolja verzija M Tobacco-a (po opisu proizvođača), ali kao i @miljushm, i mi se slažemo da je M Premium daleko ispod M.
|
|
SmartVape™
smartvape.store |
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Koliko da sačekam Capa Havanu 10 za 60 da sazri? Nema info na sajtu.
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Senior
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 57
Pohvala: 432
Pohvaljen: 789
Nivo reputacije: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ELDA
Pure Tobacco: 50/50 6mg 2,2%, nisam mogao da čekam i probam danas posle 15 dana od mućkanja. Na Aladinu stegnutom jedna reč: meni-savršeno. Preporuka 100%
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2018
Pohvala: 786
Pohvaljen: 943
Nivo reputacije: 177 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sa čim bi mogao da je uporediš?
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Veteran
sa tobacco symphony
![]() Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
|
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Senior
![]() Registrovan: Mar 2016
Godine: 57
Pohvala: 432
Pohvaljen: 789
Nivo reputacije: 161 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nisam dugo mućkao duvane ali blaža mi je od Parlamenta a podseća me u tragovima na Inawerin stari s camel.
Al definitivno mislim da ce za jos 15 dana biti vrhunska Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Senior
![]() Registrovan: Oct 2016
Godine: 48
Pohvala: 1,622
Pohvaljen: 1,064
Nivo reputacije: 180 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Elda Pure Tobacco, Cowboy Blend, USA Mix prave duvanske po mom ukusu. Pretežno koristim duvanske tečnosti i ove tri su mi baš legle. Nema nekih dodatnih slatkih nota, samo razne varijacije čistog duvana.
M Tobacco duvan sa čokoladom preslatka za moj ukus. P Tobacco isti Pipe Tobacco od drugih proizvođača. Dominira vanila i preslatka mi, još više nego M Tobacco. Sve dozirano na 2% i stajale po 3-4 meseca. Послато са Redmi Note 6 Pro помоћу Тапатока |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|