![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#47 |
|
Moder
![]() Registrovan: Aug 2011
Pohvala: 53
Pohvaljen: 16
Nivo reputacije: 62 ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni su stigle iz IW gotove tecnosti pre neki dan i to: -555 -Hilton -Burley -Port tagos -Gold Ducat -Dunhill -US red mix -Desert sheep -Cappucino Prvo- stiglo 9 a naruceno i placeno 10 Drugo-ukupan utisak za sve-BLEDUNJAVO, BLEDUNJAVO, BLEDUNJAVO.Jednom recju razocaran!U poredjenju sa SM MIX-om i Umb. 555-neuporedivo.
|
|
|
|
|
|
#48 | |
|
Senior
Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 43
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Izgleda da su od juče ozdravili pa rade ponovo. Ja sam na primer Gold Ducat počeo da osćem tek peti dan. |
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 20
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Para reci mi ovo , dal je baza kod svih njih ista ? evo na primjer uzmimo VG bazu , cijene su toliko razlicite da je to cudo ...ova VG baza ima da se kupi na dosta mjesta i to bas jeftino .
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Senior
Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 43
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na to pitanje ne znam odgovor.
Ja trenutno koristim bazu od IW, ECO38mg i VPG36mg i razređujem sa domaćim PG-VG. Ovih dana treba da mi stigne baza od FA Tradicional i PG 36mg od HC pa ću videti razliku. Ako hoćeš na sigurno da ideš, onda bih poslušao savete iskusnijih. FA baza i FA arome. |
|
|
|
|
|
#51 |
|
Senior
Pohvala: 20
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
taman tako .
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Iskusan član
Godine: 42
Pohvala: 23
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 57 ![]() |
Evo danas stiglo: Cappuccino, Mint i US RED MIX ... jos US RED nisam probao ...
Mint ... onako ... klimava trojcica pa cak i 2+ ... Cappuccino je vec dobar, stvarno dobra aroma ... |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Baš me interesuje kako će ti se svideti US Red Mix.
Meni je ta aroma F-E-N-O-M-E-N-A-L-N-A, mada je 90% ljudi kojima sam dao da probaju zgroženo istom, neki su me bukvalno kleli
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Video Reviewer
Godine: 49
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
ispravim , US red mix mi je na BUDu bio OCAJAN ali PREOCAJAN ... nema te reci koliko je to vuklo na hemiju, ali kada sam isti taj stavio u egot sasvim druga prica, cak mi se i dopada. Tako da je bitno i na cemu ga paris !
|
|
![]() Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
|
||
|
|
|
|
|
#55 |
|
Ego-T Master
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Danilo, ne trebaš se osećati prozvanim jer ti si samo rekao da ti se US Red Mix ne sviđa
Neke reakcije su bile mnogo burnije.Mnogi (koji isto koriste eGo-T) su zgađeni tom aromom, jedan drugar je čak napisao markerom "odvratno!" na bočici - da se nekada ne bi za***ao pa je nepažnjom ponovo usuo u tank
|
|
|
|
|
|
#56 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 51
Pohvaljen: 72
Nivo reputacije: 69 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
meni je isto us red sasvim dobra aroma za ceo dan, nije da mi bas pase kao dezert ali je sasvim dobra.
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 48
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 573 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Meni takođe ne odgovara,probao sam čak 2 puta da je malo forsiram i definitivno ne ide,odvratno,čista hemija .
|
|
Love me or hate me I don't care
|
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Iskusan član
Godine: 42
Pohvala: 23
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 57 ![]() |
Uff, malo mi je bljak ... stvarni vuce na hemiju ... ostavicu je za sada pa probati opet kasnije.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Senior
Pohvala: 78
Pohvaljen: 253
Nivo reputacije: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jel' ima neko pojma da li je proradio inaweraflavours sajt ?
Ne vidim više ono obaveštenje da ne rade zbog bolesti ? |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Ego-T Master
Proradio je, ali nema više Hipay kao sredstvo plaćanja jer su imali nekih problema sa njima.
Instalirao je "ClickandBuy" modul za plaćanje, ja sam opet imao čast da budem test vozač i kao i prošli put: nešto sam za***ao ne radi, čekam odgovor od nadležnih.Ako ti je hića poruči sa inawera.com, oni su matična firma, sve ide kao i od ovih a cene su gotovo iste. |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Tagovi |
| arome, inawera, tecnosti |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|