Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 06-09-2013, 19:17   #766
ljudva
Veteran

ljudva's avatar

Registrovan: Nov 2012
Godine: 52
Pohvala: 1,763
Pohvaljen: 1,306
Nivo reputacije: 243
ljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputaciju
Uobičajeno Re: Inawera arome

Upravo parim Shade.Meni izuzetno odgovara.Mnogo jaci ukus od FA,jer FA Shade gotovo da nisam ni osetio.Ovo je skroz ok
ljudva nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-09-2013, 19:40   #767
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 203
uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju

Posto mi je Fa Shade aroma br1u zivotu. Interesuje me jel ima neke slicnosti sa Fa varijantom ili jok

poslato sa nokije 2110

Somebody Put Something In My Drink
uketic-paric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 07-09-2013, 22:17   #768
ljudva
Veteran

ljudva's avatar

ljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputacijuljudva ima reputaciju

Tesko pitanje,obzirom da sam rekao da FA shade gotovo nisam ni osecao..Ima tu neku notu,ali je sve daleko intezivnije.Barem meni.
Zahvalili :
Staro 11-10-2013, 07:32   #769
Blackbite
Aktivan član

Blackbite's avatar

Registrovan: Sep 2012
Pohvala: 20
Pohvaljen: 49
Nivo reputacije: 56
Blackbite je na dobrom putuBlackbite je na dobrom putuBlackbite je na dobrom putuBlackbite je na dobrom putuBlackbite je na dobrom putuBlackbite je na dobrom putu

O nekim aromama sam pisao : http://www.e-cigserbia.com/showpost....&postcount=543

Vreme je da vas malo "apdejtujem"

Hot Spice - 10% neke mentol arome /ne oseti se na mentol, ali malo "hladi"/ , 40% Shade-a /ima tu notu, ko voli shade, verovatno bi mu se i ovo dopalo/ , u preostalih 50% spadaju nesto duvansko, nesto cokoladno, i neki meni nepoznati "zacini" koji su ukljuceni u hot spice. Ne uspevam da rasclanim ostatak koji bi doprineo opisu, aroma je blaga, ali potpuna, dovoljno je intenzivna, ali nije previse nametljiva. Takodje sto vise nikotina je u tecnosti to se bolje "cuje", ne mislim na TH, ili nekom utisku koji zavisi od nikotina, nego sa vise nikotina ukus postaje jos bolji....

Meni se veoma dopada, i preporucio bih vam da probate.

2. Tobacco "C" - pa ono, tamne je boje, plasticna ambalaza i... tako... to bi bilo najinteresantnije sto bih imao da kazem o ovoj aromi. Nisam neki fan lesnika i slicnih zivotinja, posebno kada su konzumirane zajedno sa ljuskom. Ok, ajd da pokusam da objasnim ovako (pa ko svati nek pokusa da mi objasni). Ako ne volite torte sa orasima nece vam se dopasti ni tobbaco C. Torta deluje odlicno, slatka, dobar fil, moze da se uziva, ali oni orasi koji su ubaceni unutra da bi bilo ukusnije, jednostavno daju neki gorkast miris koji malo vise dominira i kvari sve ostalo. Pojede se, al onako na silu uz pomisao, e steta, a bas bi bila dobra torta da nema ovih oraha. E pa "C" sadrzi mnogo oraha. Delimicno jeste "orah" metafora, ali ima jako izrazenu notu (pre)pecenog kostunicavog voca, i slatka i gorka u isto vreme, s'tim da se gorcina odnosi na miris, a slatko na ukus.
Ova aroma zaista jeste na dobrom glasu, jednostavno meni ne ide nikako, pa ako ima onih sto ne vole tortu sa orasima (po mojoj apsolutno naucno nedokazanoj metodi, iako sasvim dovoljnoj za neki tele - shop)/ i tobacco c / , bio bih zahvalan da napisu koje jos duvanske arome obiluju bademima, lesnicima i sl. da znam da te arome izbegavam ubuduce.

3. Gorka Cokolada - Prava "duvanska" aroma. Da, svestan sam da cokolada i duvan nisu isto, ali ova cokolada je cokoladna da cokoladnija ne moze da bude. Posle spoznaje ove arome, mnoge cokolade i cokoladni proizvodi su dobili ukus "sintetike", margarina, secera i mleka u prahu i deluju masno i neprirodno. Ako hocete da vam se zgadi "milka" i slicne cokolade za siroke narodne mase, probajte ovu aromu.
Zasto kazem da je "duvanska". Zbog toga sto se ukus zadrzava, i stvara onaj osecaj tezine i sitosti u ustima poput cigarete. /ustvari kakao sadrzi psihoaktivne supstance u maloj meri, a posto isto to vazi i za duvan, mozda postoji neka podudarnost u percepciji/ Ponekad dodam 2 kapi American Type na 10ml, da bude malo i ljuta i "duvanskija". Upozorenje: Ako zelite da isprobate recept, nemojte misliti da je 2 kapi malo, lako je naknadno dodati, budite oprezni sa americkim tipom, nije nimalo naivan.

4. Kawa - svi znamo miris kafe, ali kafa moze da razlicito mirise, u zavisnosti od toga koje je sorte napitak /ili plod/ i sa cime je krstena. Osetio sam ovu aromu u zadahu nekoga ko je popio neki 3 u 1, mozda se slicna aroma, nalazi u onom prasku, zajedno sa GMO zasladjivacima i anti-zgrudvavajucim necim, jer kafu u tome jos uvek nisam detektovao. Sto se tice mirisa kafe ove arome, moze to i mnogo bolje, ali ne bih rekao da je losa. Jednostavna je i sirova, nema tu mnogo onog opojnog mirisa. Glavni adut joj je visoka kolicina TH i dobra je za kasnije sate, kada receptori oguglaju na jacinu. Logika nalaze da bi trebalo da kompenzuje smanjenu kolicinu nikotina. Eh, da, da napomenem da IW preporucuje za VG tecnosti. Pretpostavljam da je TH razlog, nisam je koristio u toj varijanti, pa ne mogu da tvrdim ima li VG pozitivnog utiska na aromu.

I za kraj, proslo je neko vreme od kako sam opisivao prethodne tecnosti, pa cu malo da se nadovezem.

Malina nije postojana, nije za kolekciju, vec za aktivno koriscenje. Kada se jednom otvori pocinje da degradira veoma brzo. Promeni se i trazi vecu koncentraciju. Sreca u nesreci je da iako se desi vrlo brzo znacajna promena, a kako vreme prolazi, prome su sve manje, pa iako nije to - to, moze da se pari i nije previse losa, ali ipak ni nalik onome kada je prvi put otvorite.

Divlja jagoda - poredio sam sa decijom pastom za zube. Efekat moze da se izbegne niskom koncentracijom arome. Bude slatkasta i blaga i dobra je za pocetak dana i uvodno parenje, dok ste jos svezi, a grlo iziritirano od sinocne kafe.

Za sada toliko od mene
Blackbite nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-10-2013, 09:55   #770
zogu
Moder

zogu's avatar

E-cig: Samo jako
Pohvala: 4,616
Pohvaljen: 6,178
Nivo reputacije: 1021
zogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputacijuzogu ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Blackbite Vidi poruku
2. Tobacco "C" - .... Ako ne volite torte sa orasima nece vam se dopasti ni tobbaco C. Torta deluje odlicno, slatka, dobar fil, moze da se uziva, ali oni orasi koji su ubaceni unutra da bi bilo ukusnije, jednostavno daju neki gorkast miris koji malo vise dominira i kvari sve ostalo. Pojede se, al onako na silu uz pomisao, e steta, a bas bi bila dobra torta da nema ovih oraha. E pa "C" sadrzi mnogo oraha. Delimicno jeste "orah" metafora, ali ima jako izrazenu notu (pre)pecenog kostunicavog voca, i slatka i gorka u isto vreme, s'tim da se gorcina odnosi na miris, a slatko na ukus.
Svaka vama cast kada osetite te note u aromama. Ja volim torte sa bilo cim, mogu i da gorce, sa orasima, lesnicima, bademima, najvaznije da su preslatke.
Sto se tice tobacco c, osetim vrlo slab ukus (odnosno miris) necega sto ne mogu da definisem i mislim da je ne bi razlikovao od canadiana kada bi mi neko dao da pogadjam, a da ne vidim boju. Svidja mi se gorkast ukus, miris prakticno ne osetim, mozda u prve dve "pare".
Sve u svemu mnogo vise volim intenzivnije arome (maxx, kent, desert ship, scamel, vocne su uglavnom sve bas intenzivne i manje vise nista drugo), a kad hocu malo da presecem onda uzmem neku bezukusnu tipa gore pomenute da resetujem (ocigledno lose) receptore.

Subtank mini

You can fool all the people some of the time,
and some of the people all the time,
but you cannot fool all the people all the time.

The richest person is not the one who has the most, but the one who needs the least.
zogu nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 12-10-2013, 23:46   #771
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1194
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Inawera je najavila novu TDM aromu - Am4a.

Amforu su visoko ocenili clanovi test grupe vapera.

inawera Am4A voting.png

Trebalo je da bude pustena u prodaju danas, ali je jos uvek nema na Inawerinim sajtovima.
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-10-2013, 00:01   #772
alansi
Veteran

alansi's avatar

Registrovan: Sep 2012
Godine: 71
Pohvala: 1,471
Pohvaljen: 3,186
Nivo reputacije: 536
alansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputacijualansi ima reputaciju

O toj amfori se pričalo na Inaverinom forumu več od juna ove godine i stvarno je ova aroma dobila vrlo dobre ocene od svih testera. Izgleda nas čeka novi "S'Camel"...

alansi nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-10-2013, 19:09   #773
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 43
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,639
Pohvaljen: 1,337
Nivo reputacije: 494
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Vec je u korpi, ako je toliko hvaljena, nadam se da nema greske.
Samo nigde nisam nasao malo detaljniji ukus, poredjenje sa nekom vec probanom aromom itd.
Porucujem ovih dana pa javljam utiske za par nedelja

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 13-10-2013, 20:30   #774
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,546
Nivo reputacije: 1194
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Kreni nisko, 5-6 kapi na 10ml. Izgleda da je prilicno jaka.

Citat:
AMPHORA
Final and ideal concentration of a flavor for me is 6 drops/10 ml of a base. Without PH+ comes out a lightly tobacco liquid with a dominating note of a dry cherry, a little bit of vanilla and presumably a couple of others ingredients, lightly sweet. An atomised cloud of this mixture has a very interesting taste and smell. The taste for a vaper reminds a good pipe’s tobacco and for the environment smells nicely and intruiginly. What are you trying today? Such a question must have been asked. The product very successful it reminds the first version in no way, my grade is 9,5/10. But be careful! You mustn’t overdo with a quantinty of the flavor making a liquid. If it is too much we will reach undesirable reinforcement of a taste for us (the liquid will be not for vaping – I managed to do it for the first time oops) and …. the reinforcement of a nice smell by the environment lol. So it is up to you.
I acknowledge that the inventors of this flavor had a huge challenge because it was necessary to create a flavor which takes off a flavor of a legendary pipe’s tobacco and it smells in a similar way. Congratulations it was successful.
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-10-2013, 11:46   #775
nedy
Senior

nedy's avatar

Registrovan: Jul 2013
Pohvala: 96
Pohvaljen: 219
Nivo reputacije: 86
nedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosinedy ima čime da se ponosi

Jedno pitanjece, poručio sam neke arome na inawerashop, platio arome + poštarinu, pustili mail da su poslali, ali ne vidim nigde tracking no.? Vidim da su mnogi pratili paketa pa predpostavljam da daju tracking no kad već solidno naplate poštairnu.
nedy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-10-2013, 12:51   #776
comid
Veteran

comid's avatar

Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 372
Pohvaljen: 334
Nivo reputacije: 164
comid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosicomid ima čime da se ponosi

Treba da dobijes 2 maila,prvi da si platio,i u drugom bi trebao biti tracking n.ako nema trazi.
comid nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-10-2013, 19:09   #777
Adis
Nov član

Registrovan: Dec 2012
Pohvala: 27
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 49
Adis je na dobrom putu

Stigla je moja prva isporuka od inawere. Nakon što sam detaljno isčitao ovu temu, narucio sam gotovu tečnost Tobaco-c okusa, baze (VPG smoke 12 mg i Tobaco universal 18 mg) i okuse Tobaco-c i Gold Ducat (jer su ovi ukusi na ovoj temi najvise pozitivnih utisaka dobili). Sve je po 100 ml, osim okusa, naravno.
Nakon što sam probao ovu gotovu tečnost sve je drugo palo u zaborav (parim je ja i svi u mojoj bližoj oklini), odlična je. Ima duhanski okus sa nečim blago slatkim u pozadini (ne volim previše slatkaste arome). Ovdje je puno rečeno o ovom okusu, a ja mislim da sam našao svoju broj 1 tečnost.
Juče sam zamiješao sa VPG power smoke bazom (12 mg) Tobaco-c okus sa 8 i 9 kapi, pa ću javiti utiske, a Tobaco univ. bazu (18 mg) zamiješao sam sa 9 kapi Gold ducat okusa. Kapi sam mjerio sa kapaljkom koje dođu na bočicama okusa. Kada probam, za 7 dana, javljam utiske.
Ako neko ima savjet da je miješao ove baze i okuse volio bih čuti njihova mišljenja.
Isporuku sam čekao 14 dana. Nije bilo problema na carini.
Adis nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-10-2013, 13:10   #778
ljudva
Veteran

ljudva's avatar

Am4a

Odlezala svega 3 dana,ali nisam mogao izdrzati da ne probam.
Aroma je veoma veoma lepa,neverovatno podseca na njihovu liniju Bayca tecnosti.
E sad-ukus.Licno,osecam pored lepe duvanske note i prisustvo,rekao bih visnje,onako suptilno i mada uopste nisam ljubitelj vocnih aroma,uopste mi to prisustvo ne smeta,vec naprotiv,daje jednu osvezavajucu notu.
Videcu kako ce sve izgledati nakon propisnog sazrevanja.
Ovako na prvu 5+
Zahvalili :
Staro 27-10-2013, 20:36   #779
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 43
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,639
Pohvaljen: 1,337
Nivo reputacije: 494
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Trebala bi da je dobra nahvalise je ko besnu
Sutra ili prekosutra ja javljam utiske, sad sam sipao absolut cuban cigar, ali to u pratecoj temi...

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-10-2013, 08:33   #780
ljudva
Veteran

ljudva's avatar

Jos nesto u vezi Am4a.Izuzetno je jaka aroma.Isao sam sa 5 kapi na 10ml,na samoj je granici parljivosti.Mozda moze samo 3 kapi na 10ml.
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Tagovi
arome, inawera, tecnosti

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 04:21 sati.