Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 15-12-2011, 19:30   #76
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 203
uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju
Uobičajeno Re: Inawera arome

Poručio sinoć PG 38mg,VG 0mg,i onu Dirty od 18mg koja je kao dobra za duvanske arome
od aroma:Tabaco "C" ,burley,canadian type,virginia,gold ducat,chocomint
.................................................. .................................................. ....................
hteo sam još i....american type,us red mix,turkish blend ili tako nešto,old havana,smoked plum,wild strawbwry,pinacolada.

Zamolio bih iskusnije parioce da preporuče još neku ili izbace neku sa moje liste aroma koje sam uskoro mislio da poručim.Mislim da sam napravo solidan izbor čitajući iskustva drugih ljudi na forumu,e upravo zbog mnoštva takvih korisnih informacija je forum neprocenjiv.
uketic-paric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-12-2011, 10:42   #77
medved
Nov član

medved's avatar

Pohvala: 0
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 52
medved je na dobrom putu

Wild Strawberry i Raspberry su odlične, recimo...

US Red Mix ti je suha aroma, okus kao gorki kakao... nekima se jako sviđa, drugima nimalo meni nije loša malo za promenu od slatkih...
medved nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-12-2011, 19:32   #78
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju

E da malinu-raspberry sam zaboravio,a za us red mix vidim ima različitih mišljenja uglavnom se nesvidja ljudima mada se ukusi razlikuju naravno...možda će se meni svideti šta znam
,ovaj american type je izgleda nova aroma vidim da niko to još nije probao osim Danila koji je vidim skoro poručio, pa ako mu nije teško neka podeli iskustvo sa nama kad je bude degustirao.
Staro 23-12-2011, 19:53   #79
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Stigla mi je porudžbina od inawera.com doneo poštar na vrata,pored naručenog poslali su mi i pet uzoraka gotove tečnosti, 555/red malboro/port tagos/tabaco imaperator/gold ducat koji sam inače naručio kao i uzorak 10ml one "universal "baze.Vrlo korektno i poslovno nema šta inače od dana kad su poslali prošlo je 4 radna dana.
Staro 23-12-2011, 20:21   #80
Danilo
Video Reviewer

Danilo's avatar

Registrovan: Sep 2011
Godine: 49
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 101
Danilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od uketic-paric Vidi poruku
... american type je izgleda nova aroma vidim da niko to još nije probao osim Danila koji je vidim skoro poručio, pa ako mu nije teško neka podeli iskustvo sa nama kad je bude degustirao.
American je po meni Pall-Mall barem ga se tako secam, Duvanska aroma sa
pozadinom na biber, radio sam sa 18mg od Dirty baze PVG.
Meni je onako , Pall-Mall nikad nisam nesoto voleo , ali ko voli to je to.
U svakom slucaju dobra duvanksa.

Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
Danilo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 23-12-2011, 21:49   #81
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Super hvala za info,i ja sam poručio dirty 18mg bazu pa ću prvo sa njom da zamešam ove duvanske koje sam dobio
Staro 23-12-2011, 21:57   #82
Danilo
Video Reviewer

Danilo's avatar

Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 101
Danilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od uketic-paric Vidi poruku
Super hvala za info,i ja sam poručio dirty 18mg bazu pa ću prvo sa njom da zamešam ove duvanske koje sam dobio
Ona je po meni samo za duvanske ima neki pozadi smek, ne kao univerzal ali ima,
mada pazi ukusi su razliciti neko voli to i sa vocnim

Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
Danilo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-12-2011, 12:43   #83
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Probao sam upravo "universal" bazu čistu 26mg poslali mi uzorak....fenomenalna je ima neki specifičan šmek i kolje u grlu samo tako.
Ovo je super verovatno sa nekim aromama da se još iskombinuje ali i vako solo je dojajačana.
Staro 26-12-2011, 19:06   #84
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Evo da prijavim da ceo dan dudlam vidžiniju odlična

napravio sam mix pre jedno 4 dana pustio da "zri", izgleda da sam ubo kako treba sa dirty bazom 18mg ...drugar se navukao na chocomint odlična aroma stvarno na istoj bazi napravljena.

Po ceo dan dućkamo na poslu gledaju nas ko da smo.

eh da us red mix koji su mi poslali kao uzorak nije prošao baš najbolje medju kolegama duvačima..napljuvaše ga svi,ja ga nisam probao al ima neki gadan šmek kad se izduvava sama para.
Staro 30-12-2011, 13:25   #85
Del Boy
Aktivan član

Del Boy's avatar

Pohvala: 1
Pohvaljen: 38
Nivo reputacije: 60
Del Boy je na dobrom putuDel Boy je na dobrom putuDel Boy je na dobrom putuDel Boy je na dobrom putuDel Boy je na dobrom putu

U red mix stavi par kapi jabuke ili naranče. Predobro.
Del Boy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-01-2012, 22:32   #86
fritzns
Iskusan član

fritzns's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 3
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 63
fritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svima

Na inavera.com postoji opcija da se plati preko payu.pl servisa.Da li je neko to koristio?Ako jeste kako radi?
Posto na inaweraflavours stoji samo paypal kao opcija pa gledam kod ovih drugih sto prodaju njihovu robu.Valjalo bi poruciti nesto samo jos da nadjem nacin da platim.
fritzns nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-01-2012, 22:35   #87
tabby
Prijatelj foruma

Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 477
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Ima posebna tema o tome kako poruciti sa inawera . com
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-01-2012, 22:44   #88
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Ne prodaje inawera.com robu sa inaweraflavours.com, nego je obratno.
Radi im plaćanje brzo i ok, izabereš tip svoje kartice i platiš.
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-01-2012, 23:05   #89
fritzns
Iskusan član

fritzns's avatar

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 3
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 63
fritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svimafritzns je poznat svima

E nesto mi se izmesali ti sajtovi vise koliko blejim u njih
A nisam jos stigao da iscitam citav forum,moracu sad ,da utvrdim gradivo
fritzns nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 28-01-2012, 23:10   #90
tabby
Prijatelj foruma

Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 477
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Imas i pretragu,pa polako
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Uradi sam > Arome

Pošalji link

Tagovi
arome, inawera, tecnosti

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 03:55 sati.