![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#76 |
|
Senior
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Poručio sinoć PG 38mg,VG 0mg,i onu Dirty od 18mg koja je kao dobra za duvanske arome
od aroma:Tabaco "C" ,burley,canadian type,virginia,gold ducat,chocomint .................................................. .................................................. .................... hteo sam još i....american type,us red mix,turkish blend ili tako nešto,old havana,smoked plum,wild strawbwry,pinacolada. Zamolio bih iskusnije parioce da preporuče još neku ili izbace neku sa moje liste aroma koje sam uskoro mislio da poručim.Mislim da sam napravo solidan izbor čitajući iskustva drugih ljudi na forumu,e upravo zbog mnoštva takvih korisnih informacija je forum neprocenjiv.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Nov član
Pohvala: 0
Pohvaljen: 2
Nivo reputacije: 52 ![]() |
Wild Strawberry i Raspberry su odlične, recimo...
US Red Mix ti je suha aroma, okus kao gorki kakao... nekima se jako sviđa, drugima nimalo meni nije loša malo za promenu od slatkih...
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Senior
Nivo reputacije: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E da malinu-raspberry sam zaboravio,a za us red mix vidim ima različitih mišljenja uglavnom se nesvidja ljudima mada se ukusi razlikuju naravno...možda će se meni svideti šta znam
![]() ,ovaj american type je izgleda nova aroma vidim da niko to još nije probao osim Danila koji je vidim skoro poručio, pa ako mu nije teško neka podeli iskustvo sa nama kad je bude degustirao. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Senior
Stigla mi je porudžbina od inawera.com doneo poštar na vrata
,pored naručenog poslali su mi i pet uzoraka gotove tečnosti, 555/red malboro/port tagos/tabaco imaperator/gold ducat koji sam inače naručio kao i uzorak 10ml one "universal "baze.Vrlo korektno i poslovno nema šta inače od dana kad su poslali prošlo je 4 radna dana.
|
|
|
|
|
|
#80 | |
|
Video Reviewer
![]() Registrovan: Sep 2011
Godine: 49
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
pozadinom na biber, radio sam sa 18mg od Dirty baze PVG. Meni je onako , Pall-Mall nikad nisam nesoto voleo , ali ko voli to je to. U svakom slucaju dobra duvanksa.
|
|
![]() Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
|
||
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#81 |
|
Senior
Super hvala za info,i ja sam poručio dirty 18mg bazu pa ću prvo sa njom da zamešam ove duvanske koje sam dobio
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Video Reviewer
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 101 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
|
|
|
|
|
|
|
#83 |
|
Senior
Probao sam upravo "universal" bazu čistu 26mg poslali mi uzorak....fenomenalna je ima neki specifičan šmek i kolje u grlu samo tako.
Ovo je super verovatno sa nekim aromama da se još iskombinuje ali i vako solo je dojajačana. |
|
|
|
|
|
#84 |
|
Senior
Evo da prijavim da ceo dan dudlam vidžiniju
odlična![]() napravio sam mix pre jedno 4 dana pustio da "zri", izgleda da sam ubo kako treba sa dirty bazom 18mg ...drugar se navukao na chocomint odlična aroma stvarno na istoj bazi napravljena. Po ceo dan dućkamo na poslu gledaju nas ko da smo .eh da us red mix koji su mi poslali kao uzorak nije prošao baš najbolje medju kolegama duvačima..napljuvaše ga svi,ja ga nisam probao al ima neki gadan šmek kad se izduvava sama para. |
|
|
|
|
|
#85 |
|
Aktivan član
Pohvala: 1
Pohvaljen: 38
Nivo reputacije: 60 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
U red mix stavi par kapi jabuke ili naranče. Predobro.
|
|
|
|
|
|
#86 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 3
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Na inavera.com postoji opcija da se plati preko payu.pl servisa.Da li je neko to koristio?Ako jeste kako radi?
Posto na inaweraflavours stoji samo paypal kao opcija pa gledam kod ovih drugih sto prodaju njihovu robu.Valjalo bi poruciti nesto samo jos da nadjem nacin da platim. |
|
|
|
|
|
#87 |
|
Prijatelj foruma
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ima posebna tema o tome kako poruciti sa inawera . com
|
|
|
|
|
|
#88 |
|
Ego-T Master
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ne prodaje inawera.com robu sa inaweraflavours.com, nego je obratno.
Radi im plaćanje brzo i ok, izabereš tip svoje kartice i platiš. |
|
|
|
|
|
#89 |
|
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 3
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 63 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
E nesto mi se izmesali ti sajtovi vise koliko blejim u njih
A nisam jos stigao da iscitam citav forum,moracu sad ,da utvrdim gradivo
|
|
|
|
|
|
#90 |
|
Prijatelj foruma
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 477 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Imas i pretragu,pa polako
|
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Tagovi |
| arome, inawera, tecnosti |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|