Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Opuštanje > Čestitke > Godišnjice
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 29-05-2019, 19:33   #1
hekata
Senior

Registrovan: May 2018
Godine: 53
E-cig: smok rigel mini+zenith
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 78
hekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosi
Uobičajeno Zahvalnica svima vama

Danas je godinu dana od kada sam zvanicno sa vama. Da nije bilo vas, verovatno bih i dalje savijala drum, ali, zahvaljujuci vasem znanju, strpljenju za sva moja glupa pitanja, prijateljskim savetima ja guram prvu godinu bez analognih /tacnije od 9. juna 2018 nijedna). Ne verujem da bi i moji bliski prijatelji imali razumevanja za mene kao sto ste vi imali. Hvala vam jos jednom u moje ime i ime svih onih buducih vapera koji ce ovde naci svoju malu oazu. Jedini forum gde se zaista oseca duh zajednice, a to je ono sto u ovim vremenima svim normalnim ljudima nedostaje. Pozdrav, Ljiljana Valjevo
hekata nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-05-2019, 20:46   #2
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 49
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,092
Pohvaljen: 2,957
Nivo reputacije: 550
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju
Uobičajeno Re: Zahvalnica svima vama

Biće još puno godina. Čestitam na prvih 365 dana.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-05-2019, 20:50   #3
hekata
Senior

hekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosihekata ima čime da se ponosi

Hvala, ali bez svih vas ne bih uspela
Staro 30-05-2019, 13:01   #4
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 41
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,608
Pohvaljen: 1,322
Nivo reputacije: 481
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Alal vera alal vera, polako, doces u fazu kao i pojedinci (kao ja) koji su skoro i zaboravili kad su poceli da pare, ko ce da broji toliko :P
Samo teraj po planu i programu

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-05-2019, 14:53   #5
hekata
Senior

Ne bih se ni setila da sam godinu dana na forumu dok nisam slučajno videla na mom profilu, a tačan datum bez ijedne zapaljene cigarete pao je na rodjendan meni dobrog druga, tako da ću ga zauvek pamtiti. suma sumarum je da nijednom od tada nisam poželela cigare, bez obzira na epska celovečernja bančenja (da se ne izrazim drugačije), nekako sam indiferentna. Ne smeta mi kad neko u mom stanu zapali cigaretu, ali mi smeta, kao što mi je smetalo i ranije, miris krdže i duvana sa pijace. Sad i a ulici kad osetim taj smrad želudac mi se okrene. I sad još "samo" da skinem nabačenih desetak kilograma..... uopšte otkud tu obzirom da nisam skoro ništa menjala u količinama hrane (biće da lagim, ali zaista o čemu se radi).
Zahvalili :
Staro 30-05-2019, 21:50   #6
rankosuns
Veteran

rankosuns's avatar

Registrovan: Apr 2018
Pohvala: 552
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 159
rankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalu

pa radi se o tome da si se udebljala

kad vidiš kaju ti je kupi
rankosuns nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 30-05-2019, 22:51   #7
hekata
Senior

Bas utesno )) hvala, moze lock
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Opuštanje > Čestitke > Godišnjice

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 14:09 sati.