![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Senior
![]() Registrovan: May 2018
Godine: 53
Pohvala: 567
Pohvaljen: 371
Nivo reputacije: 78 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Danas je godinu dana od kada sam zvanicno sa vama. Da nije bilo vas, verovatno bih i dalje savijala drum, ali, zahvaljujuci vasem znanju, strpljenju za sva moja glupa pitanja, prijateljskim savetima ja guram prvu godinu bez analognih /tacnije od 9. juna 2018 nijedna). Ne verujem da bi i moji bliski prijatelji imali razumevanja za mene kao sto ste vi imali. Hvala vam jos jednom u moje ime i ime svih onih buducih vapera koji ce ovde naci svoju malu oazu. Jedini forum gde se zaista oseca duh zajednice, a to je ono sto u ovim vremenima svim normalnim ljudima nedostaje. Pozdrav, Ljiljana Valjevo
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 49
Pohvala: 3,092
Pohvaljen: 2,957
Nivo reputacije: 550 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Biće još puno godina. Čestitam na prvih 365 dana.
![]() |
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
Nivo reputacije: 78 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Hvala, ali bez svih vas ne bih uspela
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Video Recenzent
![]() Registrovan: Feb 2012
Godine: 41
Pohvala: 2,608
Pohvaljen: 1,322
Nivo reputacije: 481 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Alal vera alal vera, polako, doces u fazu kao i pojedinci (kao ja) koji su skoro i zaboravili kad su poceli da pare, ko ce da broji toliko :P
Samo teraj po planu i programu ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]()
Ne bih se ni setila da sam godinu dana na forumu dok nisam slučajno videla na mom profilu, a tačan datum bez ijedne zapaljene cigarete pao je na rodjendan meni dobrog druga, tako da ću ga zauvek pamtiti. suma sumarum je da nijednom od tada nisam poželela cigare, bez obzira na epska celovečernja bančenja (da se ne izrazim drugačije), nekako sam indiferentna. Ne smeta mi kad neko u mom stanu zapali cigaretu, ali mi smeta, kao što mi je smetalo i ranije, miris krdže i duvana sa pijace. Sad i a ulici kad osetim taj smrad želudac mi se okrene. I sad još "samo" da skinem nabačenih desetak kilograma.....
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#7 |
Senior
![]()
Bas utesno
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|