Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 15-10-2011, 09:54   #1
Danilo
Video Reviewer

Danilo's avatar

Registrovan: Sep 2011
Godine: 47
Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 96
Danilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosi
Uobičajeno Tecnosti i Umbrella

Da li neko zna koje smese koriste Umbrela i koje je poreklo
tecnosti / aroma ?

Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
Danilo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 15-10-2011, 10:42   #2
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju
Uobičajeno Re: Tecnosti i Umbrella

Mislim da to ni oni ne znaju reći potpuno precizno, više odokativno
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-10-2011, 01:35   #3
tabby
Prijatelj foruma

Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 472
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Shaka Zuluf Vidi poruku
Mislim da to ni oni ne znaju reći potpuno precizno, više odokativno
KRALJU
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-10-2011, 16:23   #4
Che Guevara
Senior

Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Che Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svima

WOW Vapor

Kod:
http://v4l.com/Wow_Vapor_30ml_Juice/
Che Guevara nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-10-2011, 17:09   #5
Danilo
Video Reviewer

Danilo's avatar

Pohvala: 110
Pohvaljen: 218
Nivo reputacije: 96
Danilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosiDanilo ima čime da se ponosi

Citat:
Originalna poruka od Che Guevara Vidi poruku
WOW Vapor
Kod:
http://v4l.com/Wow_Vapor_30ml_Juice/
Primetio sam i ja da koriste njihove slicice , pitanje je da li
i od njih uzimaju.

Tebi je možda, kada te mnogo ljudi hvali i preporučuje, znak da su oni kokošari. Meni je to znak vrednosti i poverenja.
Danilo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-10-2011, 00:03   #6
Che Guevara
Senior

Che Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svima

E to ne znam.umbreline tecnosti nit probao nit mirisao
Staro 24-10-2011, 11:17   #7
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 568
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju

Njihove teč. nisam probao ni ja,ali jednom sam kupio kartove kod njih ukus Tobacco i ukus Winston čini mi se.Winston i nije bio loš,a Tobacco užas,pa ja nešto odvratnije u životu nisam probao,ukus a i miris bi mogao da se uporedi sa smradom upaljene instalacije prelivene oho lepkom.E sad ako im je i ostatak tečnosti takav onda ne hvala .
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 06-11-2011, 15:14   #8
opushteno
Senior

opushteno's avatar

Registrovan: Nov 2011
Pohvala: 20
Pohvaljen: 42
Nivo reputacije: 68
opushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putu

kakav im je capucino ?
opushteno nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-11-2011, 20:07   #9
opushteno
Senior

opushteno's avatar

opushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putu

ima li neko da preporuci neshto iz Umbrelinih tecnosti ? potrebna hitna preporuka ...
Staro 11-11-2011, 20:55   #10
Che Guevara
Senior

Preporucujem ti da ih zaobidjes u sto sirem krugu pitaj yenki69 za tecnosti i nema greske
Staro 11-11-2011, 22:07   #11
opushteno
Senior

opushteno's avatar

a ***iga teshko mi je iz Podgorice organizovati sve , tek pravim kontakte sa ostalima ...a ovi iz umbrele su skupi , ali morao sam uzeti kod njih ovaj put .

Ako nekome znaci , jagoda iz njih je odlicna , nju sam nocas prvu otvorio i dobra je .
Staro 12-11-2011, 13:58   #12
Che Guevara
Senior

Ako imas neku debitnu ili obicnu viza karticu napravi lepo MB nalog pa kupuj tecnost iz instranstva.Ako te i ocepi carina barem si dva puta jeftinije prosao nego da uzimas iz lokalne prodavnice.
Staro 13-11-2011, 01:09   #13
opushteno
Senior

opushteno's avatar

imam kartice , al nisam nikad trgovao , cekam nekoga od drugova da mi odradi i pokaze jednom kako se sve radi pa pocinjem . peypal me smorio samo tako zbog bulija , jedva sam nasao tipa koji ima otvoren peypal ovamo kod nas . Zvao sam postu , kod nas do 150e nema carine ....
Staro 13-11-2011, 01:26   #14
Che Guevara
Senior

Milina sto se carine tice!!!Moneybookers se lako otvara i daje dosta mogucnosti za kupovinu e-cig potrebstina.HC recimo radi sa MB a njihove baze uposte nisu tako lose.Barem su bolje od ovih tecnosti sto se nudi na nasim prostorima po brutalnim cenama.
Staro 15-11-2011, 21:48   #15
Para
Senior

Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 43
Para je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putu

Zašto brutalnim, 5ml je 400 din kod "generalnog zastupnika svojih tečnosti". Džaba. Ja nikako ne kontam, da li oni imaju uopšet ideju da ljudi koriste internet, da imaju mogućnost da saznaju koliko zaista šta košta. Umesto da budu fer sa cenama, oni kao da teraju kupce od sebe. Zaista ne razumem.
Para nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 08:39 sati.