Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 16-11-2011, 01:44   #31
ECSmoki
Admin

ECSmoki's avatar

Registrovan: Jul 2011
E-cig: VT75 Nano, Berserker Mini
Pohvala: 1,732
Pohvaljen: 2,169
Nivo reputacije: 574
ECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputacijuECSmoki ima reputaciju
Uobičajeno Re: Tecnosti i Umbrella

Od silnog pominjanja veceras su dobili stucavicu.
Nadam se da ce kako korisnika elektronskih cigareta tako i clanova foruma biti sve vise i da cemo docekati da na svom forumu imamo domace prodavce s kojima cemo moci diskutovati na obostrano zadovoljstvo...
ECSmoki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-11-2011, 01:48   #32
Che Guevara
Senior

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 105
Pohvaljen: 70
Nivo reputacije: 0
Che Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svimaChe Guevara je poznat svima

Posle ovakvog pljuvanja ne znam sta da ti kazem
Svakako bi bilo zanimljivo cuti i drugu stranu pogotovo sto im polako ali sigurno opada broj "ovaca" za dranje
Che Guevara nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-11-2011, 01:57   #33
Para
Senior

Registrovan: Oct 2011
Pohvala: 43
Pohvaljen: 42
Para je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putu

Potpisujem!
A forumi služe i da se malo njakamo oko nečega ali je najbitnije da ne konzumiramo više smrdulje.
Para nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-11-2011, 11:24   #34
sasaml
Nov član

Registrovan: Nov 2011
Godine: 52
E-cig: Swag px80
Pohvala: 12
Pohvaljen: 15
Nivo reputacije: 48
sasaml je na dobrom putu
Thumbs down Re: Tecnosti i Umbrella

pozz.
evo koristim Prestige Classic vec 15 dana i probao sam aromu danhil.potrosio sam 20ml a da nisam osetio nikakvu aromu.vidim da se dosta hvali aroma camel pa cu da probam.
ali nemogu da verujem da nigde u kragujevcu nema aroma da se kupe .
sasaml nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 17-11-2011, 11:53   #35
Para
Senior

Para je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putuPara je na dobrom putu

Možeš to naručiti, pogledaj na netu ima ponuda. Ukucaj tečnosti za e-cigaretu i pregledaj prvih par stranica pa odaberi.
Staro 22-11-2011, 11:29   #36
sasaml
Nov član

sasaml je na dobrom putu

evo danas mi je stigla tecnost camel high.tecnost je u odnosu na dunhil kao nebo i zemlja i po gustoci i aromi probao sam na ego-tank gde ima vise pare i lepsa je aroma ali manje udara u grlo i klasiku na kartomizer i onaj mali filter gde je sve ok ali krace traje zbog punjenja.
Staro 22-11-2011, 11:39   #37
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Jbg, Dunhil i Camel se prilično razlikuju i kao cigarete, moraju se i tečnosti sa tim nazivima razlikovati
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-11-2011, 11:50   #38
sasaml
Nov član

sasaml je na dobrom putu

camel je gust za 50% vise od danhila,bar mi se tako cini.
dali ima razlike u potrosnji tecnosti ako koristim ego-tank ili gaintomizer mislim na prestige pro. vise neznam kako se zovu ovi delovi
Staro 22-11-2011, 11:56   #39
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Naravno da će biti razlike, to su različiti uređaji.
Ti nemaš Giantomizer, imaš Prestige Pro iliti Saphire Bud atomizer. To je ovo:

A Giantomizer je ovo:

Ono što je Bud-u spoljni "oklop" koji se skida, to je Giantomizeru zid tanka, zato Giantomizer prima neka 3ml tečnosti.
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-11-2011, 12:02   #40
sasaml
Nov član

sasaml je na dobrom putu

hvala na odgovoru.ja imam samo ego-tank a pitam jer sam hteo da narucim Prestige Pro.
hvala na objasnjenju.
Staro 22-11-2011, 23:39   #41
Para
Senior

Pošto imam i jedno i drugo i treće. Moja iskustva su sledeća:

1. Prestige tank - daje solidno pare, osrednju aromu, mali udar u grlo. Moraš ga često brisati jer tankovi ne zaptivaju idealno. Takođe je i kondez izražen. Zahteva čišćenje najmanje jednom sedmično.
2. eGo T - sasvim zadovoljavajuća količina pare, nešto slabija aroma od gornjeg modela, udara u grlo skoro pa da i nema, kvalitetniji (posebno onaj sa silikonskom kapicom) ali osetljiviji tank, manje pušta tečnost, neophodno redovno čišćenje (sedmično).
3. Prestige pro ili BUD atomizer, solidna količina pare, aroma sasvim dobra, udar u grlo osetan. Ukoliko mu posvećujete svakodnevnu pažnju biće OK, u suprotnom, problema na pretek. Dakle, dobra spravica, ali morate naučiti da je rastavite, proverite fitilj i sastavite za dva minuta. Meni polazi za rukom.

Naravno ovo su utisci koristeći istu tečnost. U mom slučaju pretežno Burley.

Ako sam ti pomogao, bilo bi mi drago.
Staro 10-12-2011, 14:19   #42
opushteno
Senior

opushteno's avatar

Pohvala: 20
Nivo reputacije: 68
opushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putuopushteno je na dobrom putu

ovaj bud atomizer daje mnogo vise pare i arome od tank verzije , sto posto .....ovo je tacno u pocetku i dok su atomizeri novi , pricam za prve dva tri dana parenja , kasnije tj poslije nekoliko dana ni jedan ni drugi ne valjaju nista . Kome polazi za rukom da ih odrzava da su kao prvi dan , onda je situacija ekstra . Medjutim ko ne zna , djao mu ga je ponio koliko ce muke imati ...dosta zavisi i od tecnosti , neka ga odmah ugusi , neka ide fino .
opushteno nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 11-12-2011, 22:36   #43
Para
Senior

Ko zna koliko puta sam rasklopio i egot i ovaj sapphire BUD, princip je isti. Iste igle, isti fitilj, isto ležište za grejač, ista omaža. Na egot ide tank u obilu muštiklice a na BUD ide ampula. Razlika je u odvodnim kanalima za paru. Kod BUD-a para direktno jednim kanalićem dolazi do muštikle, a kod egota kroz dva kanalića urezana u tank tako da je drugi zid kanala za paru samo telo atomizera, i nije čudo što stalno balavi. Ja više preferiram ovaj sapphire, ali većina mojih prijatelja više pari na egot, pod uslovom da im ga ja redovno održavam :(
Staro 12-12-2011, 20:40   #44
uketic-paric
Senior

uketic-paric's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 1,770
Pohvaljen: 1,035
Nivo reputacije: 198
uketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputacijuuketic-paric ima reputaciju

Umbrella malboro #high ništa specijalno ,camel odličan.
uketic-paric nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 26-01-2012, 20:12   #45
azrielvonhelgerud
Nov član

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 0
Pohvaljen: 8
azrielvonhelgerud je na dobrom putu

Camel jeprva tecnost koju sam uzeo kod Umbrela. I extra je! Zeni je malo jaci pa joj razredim sa biljnim glicerinom i onda je exra
azrielvonhelgerud nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Tečnosti za elektronske cigarete > Opšte diskusije

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 08:19 sati.