|
|
Alati za teme | Način prikaza |
27-03-2021, 13:03 | #1 |
Veteran
Registrovan: Mar 2015
Godine: 50
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 226 |
Bronchitis accuta
Kako sam razumeo doktorku bronhitis je prosao ? Nalaz specijaliste je POST BRONCHITIS ACCUTA . Mene i dalje pluca "peckaju" ali to sad nije tema.
Mene interesuje da li ima medju vama KVALIFIKOVANIH koji bi da ocene/procita snimak i napisu koju ? Sa specijalistom nisam imao kontakta a meni se ovaj snimak ne svidja ( ) Ono sto mi cudno u ovoj situaciji jeste da "osecam" pluca na DL i RDL. Na MTL ne toliko ali da. Cigara ... ***..na cigara, nista ?! Cudno i glupo ! Sta je tu je. Da li povecati VG, PG il je doslo vreme da se batali SVE vrste "cigara" ? Koliko znam koronu nisam prelezao, a i CRT i test je negativan. Stanje pluca ... ??? Послато са Redmi 7 помоћу Тапатока |
Ω + V + W =
|
|
29-03-2021, 08:51 | #4 |
Veteran
Registrovan: Mar 2015
Godine: 50
Pohvala: 685
Pohvaljen: 955
Nivo reputacije: 226 |
Re: Bronchitis accuta
Da, te senke i sama slika nije nesto ohrabljujuca. Radjen test na koronu. Negativan. A i CRP krvne slike je ... pa veoma dobar.
Specijalista .... veoma tesko se stize do specijaliste jer su svi angazovani ... pa znate vec gde. Samo tezi slucajevi se salju dalje a po recima doktorke i specijaliste koji je citao snimak nisam za dalje. Pancef kao terapija pa na kontrolu. Edit E da, ja sam prelezao Bronhitis samo ne znam kada ? |
Ω + V + W =
|
|
09-11-2021, 02:40 | #5 |
Nov član
Registrovan: Nov 2021
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 12 |
Re: Bronchitis accuta
Prelezao sam Bronhitis, Astmu a vala i Koronu, i upalu oba plucna krila od Korone. Pario sam DL 06mg nikotina KTS drop me, sa upalom pluca i jedino sto sam osetio jeste blagi bol i kasalj naravno. Medjutim cim se sve smirilo nisam imao nikakve probleme, normalno parim sve bez problema!👍👍👍
|
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|