Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 29-09-2014, 22:54   #16
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Registrovan: Jul 2014
Godine: 54
E-cig: Imam, hvala! ;)
Pohvala: 6,053
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1119
Vapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputaciju
Uobičajeno Re: Vesti i napisi iz domacih medija

Auuuu, sad sam tek procitao negativne komentare... Pa to je da pozelim da sam nepismen i da to nisam mogao da procitam.

Borate, druze, ne kazem da je svuda tako: kad sam odveo zenu na porodjajno 2006 u pripremnoj sali je toliko smrdelo na duvan da sam hteo da povratim... Jakshemash... friends

"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."

Smoke free since 11-07-2014
Vapoholic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-09-2014, 23:02   #17
zunomiljan
Veteran

zunomiljan's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 175
zunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvalu

evo, prelistao sam albume, nije bilo pre godinu, vec pre dve godine. Slikano je u Nemackoj, okolina Dortmunda.
Sama fabrika Amazone ima 6 pogona u Nemackoj, prave poljoprivrednu mehanizaciju cija vrednost ide od 5-120.000eur.
prva slika je lik sa cigarom. pored njega je bila pepeljara koju nisam uspeo da slikam. slkika je mutna jer sam snimao u pokretu(bilo mi glupo da stanem da slikam lika kako pusi).
Drugu sam sliako jer mi bilo smesno da na radnom ormanu imaju gole zenske i da je to ok, a vidi se pepeljara na stolu.
u pitanju je pogon od par hiljada kvadrata. Kraj novembra, vrata se non stop otvaraju yzatvaraju, jer ulaze izlaze viljuskari, a unutra +22stepena. To samo u Srbistanu ljude ugnjetavaju na sve moguce nacine, pa su sad i analogicare poceli da mustraju i pricaju kako tamo u belom svetu nemozes ovo ne mozes ono, pa mi kad odemo mislimo da cemo za zapaljenu cigaretu da dobijemo dozivotnu robiju.
Vec smo poceli da zabranjuejmo i elektricne. Zasto? pa smanjio se broj analogicara, pa sad ajmo na elektricare...

Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
zunomiljan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-09-2014, 23:04   #18
dacha
Veteran

dacha's avatar

Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 625
dacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputacijudacha ima reputaciju

Ne kapiram zasto obracate paznju na komentatore oni su totalno nebitni, normalni ljudi uglavnom ne komentarisu na tarzaniji vec samo procitaju neki satiricni tekst (ima talentaovanih autora i nekad se stvarno ismejem do suza), a u komentarima su manje vise uvek u vecini dijabole i lajsne

Hedonizam jača organizam! ;]
dacha nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 30-09-2014, 08:38   #19
kjosmofon
Iskusan član

kjosmofon's avatar

Pohvala: 170
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 59
kjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svimakjosmofon je poznat svima

Браво за чланак, кладим се да је аутор члан форума
kjosmofon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-10-2014, 03:52   #20
Sava89
Veteran

Sava89's avatar

Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 426
Sava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputacijuSava89 ima reputaciju

Ne gledajte u mene, ovo je kratko za mene, tako da je sigurno neko drugi
Sava89 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-10-2014, 18:34   #21
2iggy
Senior

2iggy's avatar

Registrovan: Feb 2014
E-cig: Akumulator od Fergusona, direktno na plus i minus
Pohvala: 1,491
Pohvaljen: 699
Nivo reputacije: 160
2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu2iggy je za svaku pohvalu

ecig/duvan ili ti paralela plin/benzin ... tako to vide neki ljudi ali boze moj,ne moze se svakom ugoditi..uvek ce biti ogranicenih pajsera da komentarisu sve i svasta...tekst je odlican po meni,iako je malo previse dugacak

2iggy nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 01-10-2014, 19:20   #22
Barba76
Iskusan član

Barba76's avatar

Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 140
Pohvaljen: 156
Nivo reputacije: 67
Barba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosiBarba76 ima čime da se ponosi

Pa i komentatori su jasno opisani na pocetku.

"U javnosti. Na Balkanu. Gde niko ništa ne zna, ali demokratski svi moraju biti u pravu."

Barba76 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 01-10-2014, 21:39   #23
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Vapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputaciju
Uobičajeno Re: Vesti i natpisi iz domacih medija

Cudna je ljudska psiha, pusaci koje nepusaci non-stop smaraju sad smaraju parioce... Svako nekog maltretira umesto da svi zive i puste druge da zive na miru i kako im drago.

Staro 02-10-2014, 00:56   #24
Gorki
Veteran

Gorki's avatar

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 578
Gorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputacijuGorki ima reputaciju

Komsija mojih matoraca je auto-limar. Ima 65 godina, boemchina je i strasan gotivac. Muca nevidjeno, izuzev kad se dobro zapije.

Kad me vidi kako kosim travnjak, svrati na pivo i obavezno mi, dok meraci zidarca,govori sta i kako treba da kosim.

" Mmmmmorash ttttto oko ssssttttabala nekim makazicammmmma. Mmmmora da bbbbude ko u Shhhhveckoj."

Sa druge strane, kad ja odem kod njega da mi nesto sredi oko limarije na kolima, i on mi vraca auto sa gomilom nekih propusta, obavezno mi kaze:

"Ppppppa ninininismo u Shhhhhveckoj!!!"

It's tulip time in Holland. Two lips are calling me.
Gorki nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 02-10-2014, 01:16   #25
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Uzgred, u pravu je majstor: "Svedska ima SVE po glavi stanovnika!" (Cuvar plaze u zimskom periodu)

Staro 08-10-2014, 14:14   #26
zunomiljan
Veteran

zunomiljan's avatar

Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 175
zunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvaluzunomiljan je za svaku pohvalu

tekst u danasnjem blicu:
Kod:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/500875/Potpuna-ZABRANA-PUSENJA-na-svim-javnim-i-radnim-mestima
pored zabrana pusenja, u tekstu se najavljuje i zabrana parenja na javnim mestima, kao i pojacana kontrola e-cig.
Ne znam da li je zaista to tako i u evropi ali mi deluje zaista glupo da zabranjuješ nešto za šta nije dokazano da škodi.
Braćala, dokaži da e cig šteti ljudima u okolini pa je onda zabrani, a pre toga zabrani alokohol koji itekako šteti svima u okolini konzumenta i to mnogo više(ubistva, silovanja, razvodi, traume dece su sve velikim brojem posledica alkoholizma). E kad smo mi postali veći katolici od pape tako nam i treba. Sve to govnjivom motkom...

Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
zunomiljan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-10-2014, 14:17   #27
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Ako Srmena kaže, mi ćemo da poštujemo

“E-cigareta mora biti zabranjena svugde gde nije dozvoljeno ni pušenje "obične“

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-10-2014, 14:22   #28
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316
PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

A u Francuskoj potpuna zabrana e-cig. Jedino će cigarete biti legalne..

Kod:
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&nav_id=908998

Vapor running through my veins
PøisøN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 08-10-2014, 14:38   #29
Chiral
Senior

Pohvala: 526
Pohvaljen: 254
Nivo reputacije: 92
Chiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosiChiral ima čime da se ponosi

Rec zabrana se u pretposlednjem pasusu teksta odnosi na reklamiranje a ne na koriscenje, izuzev "na pojedinim javnim mestima kao što su škole i javni prevoz".
Chiral nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-10-2014, 14:45   #30
PøisøN
Veteran

PøisøN's avatar

Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
E-cig: Vaporesso Luxe XR Max pod
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316
PøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputacijuPøisøN ima reputaciju

Aaa - ok.
U pravu si.

Vapor running through my veins
PøisøN nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 15:09 sati.