![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2014
Godine: 54
Pohvala: 6,053
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Auuuu, sad sam tek procitao negativne komentare... Pa to je da pozelim da sam nepismen i da to nisam mogao da procitam.
Borate, druze, ne kazem da je svuda tako: kad sam odveo zenu na porodjajno 2006 u pripremnoj sali je toliko smrdelo na duvan da sam hteo da povratim... Jakshemash... friends |
"Duboko u tebi strasti slamaju i ono to je preostalo i ono to ne postoji..."
Smoke free since 11-07-2014 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
evo, prelistao sam albume, nije bilo pre godinu, vec pre dve godine. Slikano je u Nemackoj, okolina Dortmunda.
Sama fabrika Amazone ima 6 pogona u Nemackoj, prave poljoprivrednu mehanizaciju cija vrednost ide od 5-120.000eur. prva slika je lik sa cigarom. pored njega je bila pepeljara koju nisam uspeo da slikam. slkika je mutna jer sam snimao u pokretu(bilo mi glupo da stanem da slikam lika kako pusi). Drugu sam sliako jer mi bilo smesno da na radnom ormanu imaju gole zenske i da je to ok, a vidi se pepeljara na stolu. u pitanju je pogon od par hiljada kvadrata. Kraj novembra, vrata se non stop otvaraju yzatvaraju, jer ulaze izlaze viljuskari, a unutra +22stepena. To samo u Srbistanu ljude ugnjetavaju na sve moguce nacine, pa su sad i analogicare poceli da mustraju i pricaju kako tamo u belom svetu nemozes ovo ne mozes ono, pa mi kad odemo mislimo da cemo za zapaljenu cigaretu da dobijemo dozivotnu robiju. Vec smo poceli da zabranjuejmo i elektricne. Zasto? pa smanjio se broj analogicara, pa sad ajmo na elektricare... ![]() ![]() |
Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#18 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 1,455
Pohvaljen: 4,447
Nivo reputacije: 625 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne kapiram zasto obracate paznju na komentatore oni su totalno nebitni, normalni ljudi uglavnom ne komentarisu na tarzaniji vec samo procitaju neki satiricni tekst (ima talentaovanih autora i nekad se stvarno ismejem do suza), a u komentarima su manje vise uvek u vecini dijabole i lajsne
![]() |
Hedonizam jača organizam! ;]
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Iskusan član
Pohvala: 170
Pohvaljen: 80
Nivo reputacije: 59 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Браво за чланак, кладим се да је аутор члан форума
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 1,610
Pohvaljen: 2,421
Nivo reputacije: 426 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ne gledajte u mene, ovo je kratko za mene, tako da je sigurno neko drugi
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2014
Postovi: 980 E-cig: Akumulator od Fergusona, direktno na plus i minus
Pohvala: 1,491
Pohvaljen: 699
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
ecig/duvan ili ti paralela plin/benzin ... tako to vide neki ljudi ali boze moj,ne moze se svakom ugoditi..uvek ce biti ogranicenih pajsera da komentarisu sve i svasta...tekst je odlican po meni,iako je malo previse dugacak
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#22 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 140
Pohvaljen: 156
Nivo reputacije: 67 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa i komentatori su jasno opisani na pocetku.
"U javnosti. Na Balkanu. Gde niko nita ne zna, ali demokratski svi moraju biti u pravu." |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
Nivo reputacije: 1119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Cudna je ljudska psiha, pusaci koje nepusaci non-stop smaraju sad smaraju parioce... Svako nekog maltretira umesto da svi zive i puste druge da zive na miru i kako im drago.
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#24 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 3,261
Pohvaljen: 3,584
Nivo reputacije: 578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Komsija mojih matoraca je auto-limar. Ima 65 godina, boemchina je i strasan gotivac. Muca nevidjeno, izuzev kad se dobro zapije.
Kad me vidi kako kosim travnjak, svrati na pivo i obavezno mi, dok meraci zidarca,govori sta i kako treba da kosim. " Mmmmmorash ttttto oko ssssttttabala nekim makazicammmmma. Mmmmora da bbbbude ko u Shhhhveckoj." Sa druge strane, kad ja odem kod njega da mi nesto sredi oko limarije na kolima, i on mi vraca auto sa gomilom nekih propusta, obavezno mi kaze: "Ppppppa ninininismo u Shhhhhveckoj!!!" ![]() |
It's tulip time in Holland. Two lips are calling me. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#25 |
Veteran
![]()
Uzgred, u pravu je majstor: "Svedska ima SVE po glavi stanovnika!" (Cuvar plaze u zimskom periodu)
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#26 |
Veteran
Pohvala: 634
Pohvaljen: 736
Nivo reputacije: 175 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
tekst u danasnjem blicu:
Kod:
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/500875/Potpuna-ZABRANA-PUSENJA-na-svim-javnim-i-radnim-mestima Ne znam da li je zaista to tako i u evropi ali mi deluje zaista glupo da zabranjuješ nešto za šta nije dokazano da škodi. Braćala, dokaži da e cig šteti ljudima u okolini pa je onda zabrani, a pre toga zabrani alokohol koji itekako šteti svima u okolini konzumenta i to mnogo više(ubistva, silovanja, razvodi, traume dece su sve velikim brojem posledica alkoholizma). E kad smo mi postali veći katolici od pape tako nam i treba. Sve to govnjivom motkom... |
Nema potpisa, kriza, i na tome stedim
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#27 |
Junior Admin
![]() Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ako Srmena kae, mi ćemo da potujemo
E-cigareta mora biti zabranjena svugde gde nije dozvoljeno ni puenje "obične |
"The needs of the many outweigh the needs of the few."
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
A u Francuskoj potpuna zabrana e-cig. Jedino će cigarete biti legalne..
Kod:
http://www.b92.net/zdravlje/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&nav_id=908998 |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#29 |
Senior
Pohvala: 526
Pohvaljen: 254
Nivo reputacije: 92 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Rec zabrana se u pretposlednjem pasusu teksta odnosi na reklamiranje a ne na koriscenje, izuzev "na pojedinim javnim mestima kao što su škole i javni prevoz".
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Aaa - ok.
U pravu si. |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Poalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |