Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterije, punjači i oprema za MODove
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 14-06-2019, 16:19   #1831
nirvana
Senior

nirvana's avatar

Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 126
Pohvaljen: 505
Nivo reputacije: 128
nirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalunirvana je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Baterije 18650

Eva sad gledam u porudzbinu, postarina:

Shipping cost 3.62 €
nirvana nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-06-2019, 16:27   #1832
bOlE82
Video Recenzent

bOlE82's avatar

Registrovan: Feb 2012
Godine: 41
E-cig: Aegis i berserker mini
Pohvala: 2,632
Pohvaljen: 1,334
Nivo reputacije: 488
bOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputacijubOlE82 ima reputaciju

Narode gde uzimate baterije? Ja sam uzimao sa nkon-a dok je moglo, sad se zeznuh, uzeo neke awt 3000 mah-a 40A nove nasao povoljno, auuu kakvo razocarenje, baterije ganc nove, proverio original, ali drze par sati, izgleda da su stojale bar 10 godina u nekom magacinu hahahaha.
Nema druge mora da sevnu neke vtc sonijeve, samo da me neko informise gde da pojurim

bOlE82 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 22-06-2019, 16:29   #1833
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 186
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

imaš u domaćim prodavnicama a ako hoćeš iz inostranstva ja sam sad skoro uzela sa vapria stigle za 3 dana

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-06-2019, 18:59   #1834
Milena T
Senior

Milena T's avatar

Registrovan: Jan 2016
E-cig: Ijoy Etop
Pohvala: 1,463
Pohvaljen: 486
Nivo reputacije: 107
Milena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosi

Kolege,ja opet moram da vas izgnjavim-imam smok 220w tc mod (samo mod bez tanka) u rezervi pa bih htela njega da opremim da ga koristim pa me zanima da li u njega mogu da stavim ove vtc6 baterije ili da se drzim lg hg2 baterija?
Opet bezbednosti radi pitam jer i dalje zelim da koristim mod na 45w maksimum sa grejacima 0.3 oma na dead rabbitu. Mnogo vam hvala na strpljenju carevi ste

Milena T nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-06-2019, 19:02   #1835
Mejden
Senior

Mejden's avatar

E-cig: armour pro
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 66
Mejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosiMejden ima čime da se ponosi

@Milena T
Možeš
EDIT
a možeš i HG2

Imperare sibi maximum imperium est
Mejden nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-06-2019, 19:13   #1836
Milena T
Senior

Milena T's avatar

Milena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosiMilena T ima čime da se ponosi

Hvala puno @Mejden

Staro 24-06-2019, 19:17   #1837
dragon
Veteran

dragon's avatar

Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 393
dragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputaciju

@Milena T sa regulisanim modovima nemoras da se brines koji je otpor grejaca
Na njima to neznaci nista
dragon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-06-2019, 19:33   #1838
Milena T
Senior

Milena T's avatar

@dragon s obzirom da sam totalno ispala iz fazona sa tim modom ne mogu a da se ne raspitam opet jer zelim da mi baterije makar 24 h izguraju jer bas aktivnije parim u zadnje vreme zbog stresa a ovaj ijoy etop mi otkazuje...najvise za to se i raspitujem...a uvek mi je bezbednost na prvom mestu...hvala puno u svakom slucaju...

Staro 24-06-2019, 19:44   #1839
Dj_
Moderator

Dj_'s avatar

Registrovan: Mar 2018
Godine: 46
E-cig: chinese middle class
Pohvala: 2,306
Pohvaljen: 1,923
Nivo reputacije: 431
Dj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputacijuDj_ ima reputaciju

http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?p=463616
&
+1 za nebitan otpor via regulated
Dj_ nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-07-2019, 18:55   #1840
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

aj pomozite presvukla sam baterije sa nekom mnogo čvrstom folijom i tamo gde je presavijena ima grbe pa da pitam valja li ovako

Sent from my ELE-L29 using Tapatalk

Zahvalili :
Staro 29-07-2019, 19:11   #1841
Allegreto
Veteran

Allegreto's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Hadron Pro DNA 250C
Pohvala: 2,977
Pohvaljen: 1,644
Nivo reputacije: 353
Allegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputaciju

Dobro je, sledeci put bice bolje.

Allegreto nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-07-2019, 19:16   #1842
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

e hvala estetski nisam zabrinuta nego pitam mogu li ovako da se koriste

Staro 29-07-2019, 20:12   #1843
dragon
Veteran

dragon's avatar

Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 393
dragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputacijudragon ima reputaciju

mozes izgled je nebitann, najvaznije ja da oko plus kontakta ima dobre izolaacije
izgleda fino kako si uradila
dragon nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-07-2019, 20:57   #1844
scooter
Moder

scooter's avatar

Registrovan: Dec 2013
E-cig: Lucky Strike
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,265
Nivo reputacije: 455
scooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputacijuscooter ima reputaciju

Ne valja , grej foliju dok se ne skupe sve grbe...

Droper narkoman.
Skraceno doper.
scooter nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 29-07-2019, 21:45   #1845
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

pa dobro jel valja ili ne valja?

@scooter grejala sam bukvalno ne mogu da držim bateriju koliko duva vruće a i ne bih da ih grejem puno

Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > MODovi > Baterije, punjači i oprema za MODove

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 07:36 sati.