Pozdrav svima, da skratim priču, neposredno pred NG rešim da se počastim i uzmem sebi kromu z u ambreli, bio sam zadovoljan(pošto preferiram mtl), dobar ukus i para, ali odmah sam video da imam problem pošto mi je konstantno curila na (kako se kaže) usnik, znači imao sam utisak da koliko god povučem čim okrenem cigaru naopako toliko tečnosti mi iscuri. Ne na bateriju, ne na protok vazduha. Gledao sam po netu, pokušavao sve i svašta ali slaba valjda. Odem u radnju stave mi novi grejač - isto, novi tank - isto. Pošalju na servis, vrate sa obrazloženjem da je pod ispravan. Dokažem na licu mesta da i dalje curi, proba mi tu opet novi grejač i tečnost ali sve isto. Tu mi urade povraćaj novca uz savet da ipak sledeći put ne uzimam kromu z. I tu se vratim mom vaporeso luxu. Nakon toga, žena mi kupi innokin adept zlide za rodjendan i pogađajte, identično curenje. Odličan mod, prezadovoljan sam mtl-om. Probao sam drugi grejač, nisam prepunjavao tečnost. Ostaje mi samo da zamenim one gumice ali treba prvo da naručim šrafciger. Znam da sam smorio, ali me zanima jesam li ja lud ili toliki baksuz. Hvala
Sent from my SM-G973F using Tapatalk