![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Korišćenje i održavanje e-cigarete Punjenje, čišćenje, održavanje ... |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2021
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 9 ![]() |
![]()
Pozdrav, noviji sam korisnik vapea i imam problem sa ukusom svake tecnosti koju sipam. Sve je bilo okej dok jednom prilikom nisam sipao sweetest poison od AboutVape-a, tada je dobio neki cudan ukus kao na budj ili tako nesto, ne zagorelo nego vise vice na kiselo ali nije ni kiselo nego samo odvratno, svaka sldeca tečnost mi vuče na isto to od tada, zamenio sam grejač i nista se nije promenilo, ako neko ima resenje ili ideju o cemu se radi bio bih zahvalan
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Registrovan: Feb 2016
Godine: 32
Pohvala: 2,993
Pohvaljen: 1,586
Nivo reputacije: 252 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pozdrav,
Sve zavisi koju opremu koristiš. Ako imaš tank, to je najbolje rastaviti na sve delove (bazu, staklo, top cap, o-ringove tojest gumice) pojedinačno, i staviti u neku posudu sa alkoholom da odstoji nekih pola sata, a potom dobro isprati vodom i osušiti. Ako je pod sistem, ako ima zamenjive grejače onda izvaditi grejač i pod tank staviti u posudu sa alkoholom i posle isprati vodom i osušiti. Ako nema alkohola, onda može i sapunica. Samo je bitno da se dobro opere. Ako je nešto treće, kaži šta koristiš pa ćemo videti šta je i šta može da se uradi. |
Vaping_Nexus_Youtube_Reviews: https://www.youtube.com/@vapingnexus
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#3 |
Nov član
![]() Registrovan: Mar 2021
Pohvala: 18
![]()
Pozz, evo opet mene...
Kao što sam rekao, uzeo sam za početak par tekućina različitih omjera, čisto za probu. Prva dva dana sam pario 50/50 i uglavnom sve 5, dok sam treći dan prešao na 40/60 (PG/VG) i doslovce mi suši usta. Znači razliku sam primjetio skoro pa odmah, pa pretpostavljam da o 30/70 mogu samo sanjat. To bi otprilike značilo da mi paše 50/50, ovo ostalo ne ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 754
Pohvaljen: 904
Nivo reputacije: 189 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
To ne moze niko sa preciznoscu da ti odgovori moras sam da otkrijes
Verovatno tvojim receptorima ne odgovara bas vecinski VG Ja jedno vreme nikako nisam mogao da parim duvanske tecnosti uz kafu,,Ciim se u ustima pomesa ukus kafe sa nekom izrazito duvanskom tecnosti osetim grozan ukus..Srecom proslo je Tako da verujem i da su uzrok loseg ukusa koji oseti kolega Collerz vise njegovi receptori nego oprema i tecnosti koju koristi Rewceptori se najbolje povrate uz povecan unos vode i sa tecnostima sa ukusom metola..Redovna higijena usne duplje i jezika se podrazumeva |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,389
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 157 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Neke arome više suše usta od drugih tako da je vjerovatno do tečnosti,a ne do odnosta pg/vg...Ja licno za mtl koristim uvijek 50/50 i meni je taman.Vecinske vg tecnosti uglavnom imaju manji troathit.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,140
Pohvaljen: 1,780
Nivo reputacije: 394 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nekoliko nas guši VG, meni najviše odgovara 50/50 ili 55 - 60% PG
http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?p=418470 http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?p=482639 http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?p=482656 Sent from my CAT S60 using Tapatalk ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 323
Pohvaljen: 1,553
Nivo reputacije: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
u mtl varijanti 50 vg mi je max, sve preko toga me "golica" i tera da kasljem...u dl varijanti koristim 70 vg i nikakav problem nemam....
ocigledno mi vg ne smeta vec na koji nacin se koristi...da li se para zadrzava u grlu kao kod mtl-a ili samo "protrci" kao kod dl-a |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Nov član
![]()
Da, ostajem na 50/50, hvala svima na odgovorima.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2020
Pohvala: 15
Pohvaljen: 50
Nivo reputacije: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Možda je i do nikotina, ja sam imao i takav problem.. Kad sam promenio nikotinsku bazu odmah mi počelo da smeta
|
Ostacu nedefinisan uvek
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Nov član
![]()
Nakon 5 dana mi je okus bio skroz loš, pogubljen i nekakav čudan.
Napravio sam to da sam oprao sve po toplom vodom, pobrisao i zamjenio grijač. Prvo je bio 1.6ohm, a ja sam stavio 0.8ohm. Taj novi grijač je doslovce pljuckao tekućinu kroz usnik, pa sam stavio drugi grijač, opet 1.6ohm. On je zapljuckao par puta i unormalio se, ali doslovce nakon pola dana mi je opet okus nekako čudan. Pa dali je moguće da je toliko grijača u banani ili je nenakav drugi problem ? Btw., radi se o zlide-u. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 323
Pohvaljen: 1,553
Nivo reputacije: 232 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
0,8 je dobar grejac...radi odlicno sa 50-50 tecnostima na 15-17w
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 98
Pohvaljen: 40
Nivo reputacije: 35 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nekad O ringovi "povuku" gadan ukus. Jedino rešenje je da se svi zamene.
U kesi sa rezervnim delovima bi trebalo da ima sve što treba. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 636
Pohvaljen: 507
Nivo reputacije: 125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Upravo ovo sto @mrvs kaze
Promeni gumice Sent from my JSN-L21 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Nov član
![]()
Moguće, miješao sam par različitih tekućina, radi probe.
Ali kako je moguće da je recimo problem u ringovima, nakon samo 5-6 dana starosti ? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 636
Pohvaljen: 507
Nivo reputacije: 125 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa moze biti do grejaca ako nije cist i samo si menjao tečnosti i vatu, moze do gumica, nekada i plastika pivuce miris od intezivne arome...
Sent from my JSN-L21 using Tapatalk |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|