Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Početnički kutak
Zaboravljena šifra? Registracija

Početnički kutak Pomoć novim i potencijalnim korisnicima elektronskih cigareta

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 18-02-2018, 01:05   #1
BigBud
Banned

Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 459
Pohvaljen: 609
Nivo reputacije: 0
BigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvalu
Uobičajeno Šta ne preporučujete početnicima i zašto?

Citat:
Originalna poruka od Bratzza Vidi poruku
Mozda je off sa teme, ali mi se samo namece. Spavam na forumu, parim cela dva meseca, i nikako mi nisu jasni pocetnici koji krecu sa atyjima sa rba, rta bazama, modovima od 50w pa na gore itd.
Po glavi mi se vezuju kantali, ss zice, omi, amperi, wati, a da ne spominjem kombinacije tecnosti pg, vg, % arome a sve radi boljeg ugodjaja. Start pa na ozbiljnu opremu. Mora da imam puno izostanaka.Sorry za off, ali opet mislim da treba ici postupno.
Sigurnost pre svega, bezbedno parite

Sent from the Moon using Tapatalk
U pauzi mahanja metlom, d`iskoristim priliku i odgovorim jer je ovo sto je Bratzza spomenuo vec postalo kao virusno oboljenje.
3 Kilovata, 0000000.1 ohm, ultramegagigaclaptonslashjoesatriani grejaci i tecnosti od 99% VG sa 34% arome se odavno preporucuju pocetnicima. Naravno, cinicam sam ( volim to ) sto se tice specifikacija ali jake masine i D2L je preporuka i to upravo onih koji to pare i kojima je neko pre njih to isto preporucio a to je sve krenulo kad je poceo hajp sa D2L tako da smo se nasli u situaciji da cak i oni koji daju vajne preporuke i dan danas nemaju blage veze sa zivotom pa izvaljuju gluposti tipa "Pg? Zar to nije nikotin" "Samo 2% arome " "Kako to mislis u usta pa u pluca" i jos more slicnih umotvorina.
Preporuciti jake modove, ogromne atije, opasne baterije enormnu kolicinu para i arome neko ko je pre "2 minuta" ugasio cigaru i nema pojma o nicemu je i vise nego....da ne kazem sta a i dodao bih - vrlo opasno.
Na forumu i djene djene ali preporuke pocetnicima na Fejsu?!? Zlo!

Pardon jos jednom...Sam cu da izadjem
BigBud nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 10:21   #2
nikolic015
Senior

nikolic015's avatar

Registrovan: Dec 2016
Pohvala: 106
Pohvaljen: 279
Nivo reputacije: 74
nikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosi
Uobičajeno Re: Šta ne preporučujete početnicima i zašto?

Svaka ti je na mestu kolega.
Ovde se iskustvo meri umecem navrtanja tanka na mod sa 42 serijski vezane baterije,sipanjem tecnosti u isti pg,vg i kako kazes ``samo 2% arome``,okidanjem tastera i teraj samo.
Dosta nezainteresovanih pocetnika,slaba ponuda pocetnicke opreme i preprodavci ucinice vece zlo nego same cigarete.
nikolic015 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 10:30   #3
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
Godine: 48
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

Mislim da se krajem 2017 kod kineza pojavilo dosta početničkih kompleta, pod sistema i post renesansnih MTL atomizera ... Još neko da napravi teme za njih i problema nema 🍻

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-02-2018, 10:43   #4
nikolic015
Senior

nikolic015's avatar

Registrovan: Dec 2016
Pohvala: 106
Pohvaljen: 279
Nivo reputacije: 74
nikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosinikolic015 ima čime da se ponosi

Ko nije krenuo u parenje upotrebom neke prave pocetnicke opreme tipa ego stapica,kangera t2 ili nekog tankica sa nautilus bvc grejacima,tecnosti sa 16-18-24 mg nikotina,taj nije dao sebi mogucnost da navikne pluca pa i ceo organizam na novi nacin dostave nikotina u telo.
Tu je jos i momenat oralne fiksacije,oprema koja svojim dimenzijama barem podseca na cigaretu i ceo ritual oko iste.
Sad dodju u prodavnicu,gledali pet-sest recenzija,pa udri mod 200w,daj driper,daj rta sa 4 grejaca,daj vg,pg,aromu nikotin i krece propast.
Naravno da treba tema iskljucivo za one prve korake za ljude koji to zele,mada mislim da bi yt kanal bio dosta efikasniji,nece niko da cita hebga.
Ja sam se nosio mislju da pocnem tako nesto al nema se ni opreme a ni vremena,treba tu prilicno posvecenosti da se krene objasnjavati nesto od najsitnijih stvari oko ulaska u sve ovo.
nikolic015 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-02-2018, 10:44   #5
Burdjan
Senior

Burdjan's avatar

Registrovan: Oct 2015
Pohvala: 70
Pohvaljen: 301
Nivo reputacije: 81
Burdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosiBurdjan ima čime da se ponosi

Moj prvi mod je bio evic vtc mini i Kaya lite, u to vreme prelaska nisam imao para da uzimam nešto više početnicki već mi je trebalo nešto što će su startu zadovoljiti potrebe, baterija koja će držati skoro ceo dan (zbog posla i ne mogućnosti punjenja u toku dana) I ati koji daje jaču aromu sa većim kapacitetom. Naravno uz pomoć foruma i ovde par ljudi na preporuku sam to i uzeo. Nisam se pokajao ni u jednom trenutku, raspitao sam se, čitao forum... Evo i dan danas koristim isključivo m2l atije I modove sa jednom baterijom. Bilo je problema u početku sa motanjem grejača I da razumem sve to ali ja volim da čačkam pa mi nije bilo teško. Tek sada planiram da probam nešto drugačije

Burdjan nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 11:21   #6
BigBud
Banned

Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 459
Pohvaljen: 609
Nivo reputacije: 0
BigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvaluBigBud je za svaku pohvalu

C-hell-avi je bio vredan pa napravio novu temu za koju smatram da je vrlo korisna.
Do sada nije bilo ni jedne ovakve teme, sta ne preporucujete pocetnicima za koju smatram da je i te kako korisna i treba da postoji.

Kako je to Albert u Muckama govorio na pocetku svojih epskih prica, tako cu i ja: "During the war..."

Do pre nekoliko godina, kada je M2L bio primarni nacin parenja, sve preporuke su logicno isle u tom smeru i uvek su se vrtele oko nekih dobitnih "custom" kombinacija koje su se vremenom izrodile kao jako dobre i kvalitetne. KangerTech ProTank mini, ProTankII, T2 klir, Egolike baterije a malo kasnije Hana i slicne kocke koje su pocele polako da se pojavljuju na trzistu.
Pocetnici su bili zadovoljni jer su dobijali dobre preporuke, dobijali su najbolju opremu za pristojan novac ( best bang for buck ) mogli su da priuste gotove tecnosti, uzivali su u pari i lagano se navikavali i otkrivali sta im prija a sta ne. Neki od njih su vremenom odustali od pare iz ovog ili onog razloga, neki su se apgrejdovali na prvi sledeci korak a to je Kayfun a neki su ostali na tome sto imaju jer su bili u potpunosti zadovoljni ( ne popravljaj ono sto radi )
Dripere niko nije preporucivao pocetnicima jer su oni bili za "profesionalce" i hardcore flavor i cloud chasere tj ljude koji su zeleli vise.
Onda su poceli da se pojavljuju subomh tankovi. Mozda me secanje vara, HorizonTech je prvi izbacio takav proizvod ( ne mogu da se setim naziva tanka a nije ni vazno ) i nekako je tiho i diskretno krenuo talas subohm tankova. Nizali su se jedan za drugim i nakon godinu dve dana, D2L je postao ultra popularan u ostatku sveta. Sta je svet bolji od nas ? Videla zaba da se konj potkiva pa i ona digla nogu.
Wow, gomila pare! Wow, smanjis nikotin pa umesto 100L baze napravis 500L za iste pare. Wow, wow, wow.
Ne zadugo kasnije, poceli su da se pojavljuju i jaci modovi sto je logicno, treba nesto da upogoni takve tankove.
U svakom slucaju, zaraza je stigla i na nase prostore. Poceo je D2L i ovde da se fura, trziste je postalo preplavljeno D2L tankovima kao sto je jedno vreme bilo preplavljeno mehanickim modovima. Svaki dan ste mogli da vidite bar 10 novih modova a tako je bilo i sa subohm tankovima.
Upravo u tom nekom periodu, kada su pocetnici dolazili i pitali sta da kupe, pod utiskom hajpa i opasnih masina u rukama, dobijali su preporuke za D2L i subomh tankove tako da smo dobili jednu novu generaciju parilaca koji su prakticno preskocili osnove za koje smatram da su izuzetno vazne a kasnije cu o tome zasto su vazne.
I tako je krenulo sa kolena na koleno - te nove generacije su novajlijama preporucivali D2L subomh i tako u krug.
Neku godinu kasnije smo dobili armiju parilaca od kojih, glavu mogu da stavim na panj, i dan danas ne zna elementarne stvari jer im niko nije rekao, nije objasnio itd.
Danas imamo situaciju da dodje osoba X i kaze : "Hocu da kupim e cigaru, sta mi preporucujete za X para"
E onda krece rafalna paljba preporuka modova sa 2,3 baterije i XXX vati.
Zasto? Cemu?
Da li vi zaista mislite da je to pametno?
Desilo mi se par puta da hardcore visedecenijskim pusacima dam da probaju M2L i D2L
Sta mislite, kako su reagovali?
Pa j%^&%i su mi majku maj***u kad su probali D2L
D2L nije za pocetnike. Tacka.
Ljudi prvo moraju da osete paru, da postepeno probaju i da se navikavaju na nju.
Tu dolazimo da prekretnice : nekom ce se dopasti, nekom nece. Neki kojima se dopalo ce hteti vise a neki nece jer su zadovoljni sa onim sto imaju i sto im to nesto pruza.
D2L treba da bude poslednij korak u lancu parenja.
Osim toga a vrlo je vazno : Osim sto hoce da ostave cigare radi zdravlja, dosta njih i iz finansijskog razloga. Kad takvoj osobi kazes da kupi mod od 2 baterije i subohm tank, onda moras da joj kazes da joj trebaju jos minimum 2 baterije pa punjac i ono najvaznije a to je tecnost. Tecnosti ce morati da prave jer im se nece isplatiti da popare 10ml fabricke tecnosti za par sati ili 2 dana. Onda se stvar komplikuje sa ucenjem oko DIY tecnosti, novim troskovima, jurenjem, cimanjem, muckanjem i nekom ce pasti mrak na oci i reci ce : Ma nosi se i ti i e cigara - HOCU DA PUSIM!
A povrh svega navedenog, ne zaboravimo ono najvaznije a to je bezbednost : Imamo priliku ( ko je na Fejsu u odredjenim grupama ) da dodje pocetnik, izbombarduju ga predlozima i covek zbunjen. Da cutim necu i da se pravim da me boli uvo, neki ljudi slobodno mogu reci, uvaljuju svoju opremu koju ne koriste iz ovog ili onog razloga ili su dobili neke krseve na nagradnim igrama tim pocetnicima pri cemu im uopste ne nacrtaju i oboje, upute, detaljno i razumljivo objasne sve vezano za baterije.
Ne, nego je vazno da se nekom nesto proda a da li ce taj neko da odleti u vazduh, spali pantalone ili upali kucu, who gives a fuck uopste?
A da, da ne zaboravim u vezi tecnosti. Kad taj pocetnik dobije neku spravu i skapira da mu se ne isplate fabricke tecnosti, onda krene bombardovanje sa enormnim kolicinama VG-a i % arome.
D2L, jake masine, subomh nije za pocetnike iz vise razloga. Tacka.
Da se vratim na pocetak : Danas imamo masu parilaca koji uopste ne znaju niti im je palo na pamet da tecnost ne mora da bude 90VG i 45% arome, cemu sluzi PG a cemu VG, kad i zasto se menja odnos PG i VG u tecnostima, cemu sluzi ovo, cemu sluzi ono.

Za pocetnike je :
-M2L i male snage da bi probali paru, postepeno se navikavali na nju i otkrili da li im nesto smeta ili ne, da li im prija vise ili manje arome, topla ili hladna para itd.
Ne verujem da ikom prija da sune u sebe enormnu kolicinu pare odjednom a do juce je pusio Ronhil ultra lajt i to 2 cigare dnevno.
-Egolike i slicne integrisane baterije
Da, `18 je godina, DNA chipovi, touch screen ekrani, megawati, temperature...
Sludjenom pocetniku ( osim ako mu to neko ne detaljno ne utuvi u glavu ) je na poslednjem mestu da razmislja o baterijama, da li ce je staviti u dzep sa kljucevima, da li ce nasvirati mod na 100W sa nekom kung fu baterijom ili uraditi bilo koju "nedozvoljenu" tj opasnu radnju sa baterijama u trenucima slabosti i zaborava.
To nije za igranje. Svi znamo sta se moze desiti i ZASTO se to desava. Recimo da je poredjenje sledece : Mozete da imate najmocniji antivirus na kompu ali da ga opet zarazite? Zasto? Zato sto ste u tom lancu, najslabija karika upravo vi tj korisnik. Ako ne znate da ga koristite, dzaba vam.
-Tecnosti
D2L i jake masine trose enormne kolicine tecnosti.
Ok, neko moze da priusti 20,30ml fabricke tecnosti dnevno i to je ok ali vecina ne moze.
Pocetnik sa D2L ima dodatni trosak a to nije zeleo. Da bi se smanjili troskovi, moraju tecnosti da se prave a to otvara novu sferu ucenja, cimanja a i troskova.

Sve ima svoje - treba ici postepeno, korak po korak.
Nekom ce odgovarati, nekom nece. Neko ce se apgrejdovati neko nece.
Nekoliko ljudi sam prebacio na paru, sto lajt sto hardcore pusaca. Najextremniji primer je covek koji je pusio 3 kutije Zitana dnevno a oni koji su probali Zitan, znaju o cemu se radi.
NIKOM ali bukvalno NIKOM se nije dopao prvi susret sa D2L.
Neki od nijh su se kasnije prebacili na D2L, nasli su se u tome i to je ok.
Nemam nista protiv D2L, purnjam i ja rekreativno na 100W kad imam tecnosti.

M2L oprema se moze naci i dan danas po radnjama i po oglasima.
Ako dodje do upgrejda, lako ce korisnik to prodati ili preslediti nekom drugom ko zeli da proba paru.

Malo je zrbda zdola, pod temperaturom sam.
BigBud nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 11:52   #7
c-hell
Junior Admin

c-hell's avatar

Registrovan: Mar 2013
E-cig: iStick 40 + Kayfun klon
Pohvala: 12,183
Pohvaljen: 17,076
Nivo reputacije: 2805
c-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputacijuc-hell ima reputaciju

"The needs of the many outweigh the needs of the few."
c-hell nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-02-2018, 12:20   #8
AntonToni
Veteran

AntonToni's avatar

Registrovan: Jun 2016
Godine: 53
E-cig: Pico75wTCMerlinRTA Pt2
Pohvala: 1,358
Pohvaljen: 1,456
Nivo reputacije: 249
AntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputacijuAntonToni ima reputaciju

E ovakvi postovi namenjeni pocetnicima me i vise nego raduju. Kolega je rekao bas ono sto i ja mislim i sa cime se u potpunosti slazem. I upravo je drzanje koraka sa novim trendovima ono sto je najgore za jednog pocetnika. I ti novi trendovi koji bi ipak trebali biti rezervisani za korisnike sa dosta staza u ovom sportu,su razlog za zbunjivanje, nesnalazenje i cesto odustajanje nekoga ko je tek poceo. I sam sam se nekada nasao u slicnoj situaciji i znam koliko covek moze da se zbuni i zbog toga odustane. Vecini nas je u pocetku jedini i pravi izgovor, finansije, pa tek onda zdravlje ili nesto trece. A sa explozijom opreme koja je uglavnom namenjena d2l korisnicima, i preporukama pocetniku iste, dodje se do racunice da je ovaj spotrt mnogo, mnogo skuplji od pusenja. Na stranu da ostavim odrzavanje, obnavljanje, setapovanje i sve druge komplikacije za nekoga ko ima veoma ili cak niti malo iskustva u svemu ovome. Dolazimo tu do one osnovne i najjednostavnije opreme sa kojom bi prelazak na parenje bio sto bezbolniji i jednostavniji. I naravno, na takvoj opremi je lako savladati neke osnove svega ovoga. Dalja zelja za napretkom je opet licna stvar i zavisi od pojedinca.
I sta bih rekao da ne treba preporuciti jednom pocetniku? Nikako d2l, nikako mnogo w, nikako ovi savremeni atiji, nikako oblaci pare... Nesto jednostavno i prosto sto ce vas drzati podalje od cigareta. I naravno ne pratiti odmah trendove u ovom sportu, jer ipak za jednog pocetnika bi bilo previse da drzi korak sa svime onime sto moze da se nadje na trzistu. Pracenje trenda samo iziskuje velike finansije (relativno) i mnogo drugih muka i komplikacija sto u vecini slucajeva vraca na staro-trafiku. Osnove i jednostavnost za pocetak. Napredak ce vremenom svakako doci.

Mi dosli a nismo morali...Sto bi moj pokojni deda govorio:"Lako je s' tudjim kisobranom gloginje mlatiti", sta god to znacilo.
AntonToni nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 12:26   #9
gojkov
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 57
E-cig: nemesisi,subtankmini sa r
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 240
gojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputaciju

Ja bih pocetnicima na ovom forumu postavio neka ogranicenja tipa nema aktivnog ucestvovanja dokle god ne procita celu temu o pt2,a onda prva slika koju postavi je koriscenje istog ,jos bolje klip da se vidi da ne mulja nesto
gojkov nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 12:35   #10
Milutin Obrad
Veteran

Milutin Obrad's avatar

Registrovan: Mar 2015
Pohvala: 589
Pohvaljen: 657
Nivo reputacije: 162
Milutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvaluMilutin Obrad je za svaku pohvalu

@BogBud
Svaka cast batice!!!
Nemam sta da oduzmem niti dodam, ovo je postalo sveopate ludilo i zaista pocetnike treba razumeti u totalnoj konfuziji kada vide klipove, slike, teme...ja mislim da njima mucenicima nista nije jasno.
I kada sada nekom kazem da sam prvo mesecima motao grejace za PT2 da bi nesto naucio, tu je pocetak kraja.

Ipak sve zavisi od coveka, nekima ne vredi pricati.
Milutin Obrad nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 16:09   #11
Vapoholic
Veteran

Vapoholic's avatar

Registrovan: Jul 2014
Godine: 54
E-cig: Imam, hvala! ;)
Pohvala: 6,053
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1119
Vapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputacijuVapoholic ima reputaciju

USA youtuberi su odveli vejping u pogrešnom pravcu.

Sad i opremu "dizajniraju" dojučerašnji pajseri kao što su Mike Vapes i Vapor Chronicles i ultra komercijalni likovi kao Rip SickAsTits Trippers i Tony B.

Kad čovek uđe u pogrešan voz, svaka usputna stanica je pogrešna.

"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."

Smoke free since 11-07-2014
Vapoholic nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 18:39   #12
DusanM
Veteran

DusanM's avatar

Registrovan: Jun 2017
Pohvala: 264
Pohvaljen: 1,031
Nivo reputacije: 211
DusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputacijuDusanM ima reputaciju

Koliko je dobar ovaj VGOD video!!!!! Momci kidaju :-)
DusanM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 19:13   #13
Allegreto
Veteran

Allegreto's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Hadron Pro DNA 250C
Pohvala: 3,018
Pohvaljen: 1,673
Nivo reputacije: 358
Allegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputaciju

^ Strogo mehanika koriste.

Allegreto nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 18-02-2018, 20:00   #14
MiniM
Senior

MiniM's avatar

Registrovan: Jan 2017
Pohvala: 697
Pohvaljen: 370
Nivo reputacije: 110
MiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosiMiniM ima čime da se ponosi

Ne preporucujem nista ispod 1 oma i nista preko 15W - pocetnicima u parenju.
To sto mod moze da tera do 80W, ne znaci da treba da paris na toliko..itd.

Pocetnicima na forumu - ne preporucujem zameranje administraciji i respektivnim clanovima koji godinama doprinose zajednici.
Nije tesko biti fin.
MiniM nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 18-02-2018, 20:22   #15
BobanNB
Veteran

BobanNB's avatar

Registrovan: Feb 2015
Godine: 51
E-cig: Piko-Ruža Bajka Fenomenon i ostala potpora
Pohvala: 257
Pohvaljen: 1,587
Nivo reputacije: 362
BobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputacijuBobanNB ima reputaciju

Потписујем горњи пост без задњег пасуса.

Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ палца

ко ме зна, разумеће....ко не зна, мораће
BobanNB nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Početnički kutak

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 09:49 sati.