![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |

|
|||||||
![]() |
|
|
Alati za teme | Način prikaza |
|
|
#271 |
|
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Godine: 50
Pohvala: 286
Pohvaljen: 452
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Moje prvi utisak sa dvarw-om:
Aroma perfektna, th dobar. Setup na SWAG II mi je : khantal 0.32mm, prečnik grejača 2.5mm, 7,5 namotaja, otpor 1.56ohm, 4.8v, 14,7w, diy tečnost usa mix od elde (route 66) hybrid nicsalt i freebase jačina 25mg. Ne ispuštam mod iz ruke. |
|
|
|
|
|
#272 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 49
Pohvala: 3,842
Pohvaljen: 1,389
Nivo reputacije: 341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ljudi, ne znam više šta treba da radim, proverio sam i probao sve ali ne vredi. 3 klona Dwarwa, nijedan nije nov i svi su do pre par meseci radili kako treba. Sad počnu da zagorevaju šta god radio. Labava vata, nov coil, 2.5mm coil, 3mm coil, 2 različita moda, apsolutno kako god da napravim, šta god da radim, počnu da zagorevaju. Setup od 1 do 1-2 oma, zagoreva na 8W... Sa drugim atomizerima nemam ovakav problem.
|
|
Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
|
|
|
|
|
| Zahvalili : |
|
|
#274 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2014
Godine: 49
Pohvala: 3,842
Pohvaljen: 1,389
Nivo reputacije: 341 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Napravio sam spaced coil na jednom, ako i to zagori, rastavljam ih skroz i ribam četkicom za zube. To je jedino što nisam probao. Jer ne zagore odmah, nego posle 1-2 tanka tečnosti. A parim 50/50 PG/VG.
|
|
Vanzemljaci? Ako oćeju da dođeju, neka dođeju, ako nećeju, ne moraju...
|
|
|
|
|
|
|
#276 |
|
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 47
Pohvala: 3,485
Pohvaljen: 1,801
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
i ja sam na kraju presao na spaced coil bas zbog zagorevanja . ne koristim dvarw al princip je valjda isti
|
|
|
|
|
|
#277 |
|
Aktivan član
![]() Registrovan: Dec 2023
Pohvala: 22
Pohvaljen: 34
Nivo reputacije: 14 ![]() ![]() ![]() ![]() |
odličan je on ja ih imam jedno šest sedam komada
večinom ih koristim za RDL stil i nemam nikakvih problema vatu mjenjam na nekih 1500-1700 pufova |
|
|
|
|
|
#278 |
|
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 48
Pohvala: 2,416
Pohvaljen: 2,003
Nivo reputacije: 451 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Estariol, proveri da li se javlja hotspot, mora da je do toga.
Dobro počisti sve, najviše metalni deo oko šrafova, rupice. Ako imaš rezervne, zameni šrafove Sent from Cosmo Communicator |
|
|
|
![]() |
| Pošalji link |
| Alati za teme | |
| Način prikaza | |
|
|