![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Moderator
![]() Registrovan: Apr 2017
Pohvala: 630
Pohvaljen: 1,806
Nivo reputacije: 339 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vandy vape mesh 2 colors:
- Matte black - Ss - Gold - Gun metal - Shiny blue - Rainbow - Frosted grey ![]() Specifications: - Diameter: 25mm - Length: 25.5mm - Capacity: 2ml In the box: - M v2 rda - Squonk pin - Spare parts - User manual - 2 x cotton - A1 M coil 0.15ohm - Ni80 m coil 0.15ohm - Dual m coil 0.15ohm - Ss316l m coil 0.12ohm ![]() Mesh v2 je novi driper od Vandy vape-a koji koristi mesh grejace. Ovo je nova verzija njihovog mesh dripera s tim sto je ovaj atomizer dosta poboljsan od prethodnog. Atomizer dolazi u nekoliko boja i izbor je sasvim okej. Kvalitet izrade atomizera je sasvim okej i zavrsna obrada je dobra. Atomizer stize u jako lepom pakovanju gde se dobija bf pin ako zelite da koristite atomizer sa squonk modovima, dobija se vata, a takodje se dobijaju i 4 grejaca sto je zaista odlicno i za svaku pohvalu. Od detalja na atomizeru, na gornjoj strani se nalaze detalji, na komori se nalazi gravura "M", a sa donje strane su standardne informacije i serijski broj. ![]() Atomizer stize sa veoma lepim drip tipom, drip tip je veoma udoban za koriscenje, ja licno volim ovakve drip tipove, a takodje ovaj drip tip odlicno stoji u mestu. U pitanju je 810 drip tip i na ovom atomizeru bez problema mozete da koristite bilo koji drugi 810 drip tip. Top cap na ovom atomizeru se skida, a top cap se drzi na komori uz pomoc jednog o ringa. Na top capu su kao sto sam vec rekao detalji koji dosta olaksavaju okretanje top capa i podesavanje vazduha. Kada skinete top cap mozete da vidite dva slota za protok vazduha, a vazduh podesavate tako sto okrecete top cap. Slotovi za vazduh na top capu su usmereni na dole kako bi vazduh sto bolje udarao u mesh grejac. Kada pogledate top cap sa unutarnje strane mozete da vidite jako lep konus sto je naravno dobro za aromu. ![]() ![]() Na komori mozete da vidite rupice za protok vazduha, a ovde imamo sace protok vazduha. Na komori se nalaze ukupno 40 rupica za protok vazduha, odnosno sa svake strane se nalaze po 20 rupica za protok vazduha. Kada pogledate komoru sa unutarnje strane mozete da vidite dva dela koji su tu kako se komora ne bi vrtela non stop u krug sto je vrlo lepo. Sto se tice tice vazduha, odmah mogu da kazem da zbog sace vazduha, vazduh je veoma mekan. ![]() Na bazi imamo dva o ringa koji drze komoru, a na stranama baze se nalaze srafici. Srafici su jako dobri i sa njima nisam imao problema, osim sto su bili malo zategnutiji kad je atomizer stigao. Na bazi takodje mozete da vidite slotove koji ogranicavaju kretanje same komore, a takodje zbog ovih slotova mozete da okrenete komoru tako da vazduh uvek udara u grejac kako treba bez obzira sto ste smanjili protok vazduha. Ovo je vrlo dobro sto su uradili i ovo je veliki plus kod ovog atomizera. Na bazi takodje mozete da vidite poluge koje drze mesh grejac u mestu, a ispod mesh grejaca se nalazi deo koji gura vatu kako bi uvek bila u kontaktu sa mesh grejacem sto je vrlo bitno. Bunar na ovom atomizeru je sasvim okej i kako kazu moze da stane 2ml tecnosti sto je veoma lepo. Sto se tice postavljanja grejaca na ovom atomizeru, grejac se postavlja izuzetno lako. Kada odsrafite srafice koji se nalaze na bazi uzmete grejac i uz pomoc alata iz pakovanja savijete mesh grejac, postavite grejac na njegovo mesto i stegnete srafice, veoma prosto. U pakovanju se dobijaju 4 grejaca sto je vrlo lepo i za svaku pohvalu, tako da mozete da probate i nadjete koji grejac vama najvise odgovara. Postavljanje vate na ovom atomizeru je takodje veoma lako. U pakovanju se dobijaju dva parceta vate specijalno za ovaj atomizer, tako da treba samo da provucete vatu, zatim je skratite i rascesljate i mozete da je spustite u bunar. Grejaci koji se dobijaju u pakovanju: - Dual M coil 0.15ohm 45-70w - Ni80 M coil 0.15ohm 55-70w - A1 M coil 0.15ohm 50-65w - Ss316L M coil 0.12ohm 50-70w ![]() ![]() ![]() ![]() Kako ovaj atomizer radi i moje misljenje: Dakle, vandy vape mesh v2 je atomizer koji ima sasvim dobar kvalitet izrade, zavrsna obrada je dobra i svi delovi se lepo uklapaju. Atomizer se moze kupiti u 7 boja pa je izbor i vise nego dobar. Sve sto se dobija u kutiji je za svaku pohvalu, dobijaju se 4 grejaca i dva parceta vate, po meni ovo je zaista odlicno. Ovaj atomizer je dosta unapredjen u odnosu na prethodnu verziju sto je naravno vrlo dobro. Drip tip koji stize na atomizeru je vrlo dobar za moj ukus. Vazduh na ovom atomizeru je odlican, ovde imamo sace protok vazduha i vazduh je veoma mekan. Vazduh se podesava veoma lako okretanjem top capa, a atomizer ima po 20 rupica za vazduh sa svake strane, sta se podesi na jednoj strani isto ce biti i na drugoj strani. Ono sto je takodje vrlo dobro kod ovog atomizera je to sto kada smanjite vazduh mozete da okrenete komoru i centrirate vazduh ka grejacu, svaka pohvala za to. Takodje na ovom atomizeru vazduh ulazi pod uglom i to sa gornje strane sto je vrlo bitno jer ce biti vrlo tesko da vam ovaj atomizer procuri. Postavljanje grejaca i vate je vrlo prosto i mislim da niko nece imati problema, samo istanjite krajeve vate i to je to, necete imati problema. Atomizer mozete da koristite sa obicnim modovima tako sto cete sipati tecnost direktno kroz drip tip, a takodje mozete da koristite atomizer sa squonk modovima sa bf pinom koji se dobija u pakovanju. Od grejaca iz pakovanja ja sam koristio ovaj grejac koji zovu dual mesh grejac i svidja mi se prilicno kako radi ovaj grejac. Kolicina pare je zaista ogromna, a para je vrlo gusta. Ovaj grejac moze da se koristi od 45-70w, a meni najbolje atomizer radi sa vazduhom zatvorenim na pola i na 60w. Atomizer ima veoma dobar konus na top capu, a takodje para ne prelazi veliki put do vasih usta, vazduh je odlican i zbog svega toga na ovom atomizeru je aroma zaista odlicna. Ako zelite mozete ovaj atomizer da koristite i u tc rezimu rada ako tako volite sa ss mesh grejacem iz pakovanja. Mogu da kazem da je driper zaista lepo uradjen i ne bih imao nista da izdvojim kao neku posebnu manu, meni se dosta svidja kako radi i svidja mi se sto je veoma prost za koriscenje. Mane: - Zaista nemam na sta da se pozalim ovde Dobre strane: - Dobar izbor boja - Dobra zavrsna obrada - 4 grejaca u pakovanju - Vata u pakovanju - Bf pin - Moze da se koristi u tc rezimu - Lako se postavlja grejac - Lako se postavlja vata - Alat za grejac u pakovanju - Vrlo lep konus na top capu - Aroma je veoma dobra - Para je vrlo gusta - Odlican protok vazduha - Vazduh resen vrlo lepo jer kada smanjite vazduh okretanjem komore mozete podesiti da vazduh udara u grejac direktno - Tesko da procuri - 2ml kapacitet - Postoji stoper na komori Kod:
http://www.vandyvape.com/atomizer/rda/atomizer/rda/Mesh-v2-rda/ |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2023
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 8 ![]() |
![]()
Dobar je