![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Elektronske cigarete - modeli Karakteristike, opisi i diskusije o modelima e-cigareta |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Nov član
![]() Registrovan: May 2024
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 3 ![]() |
![]()
Šta mislite o ovoj temi, ja sam lično već od izlaska STUBBY-ja prešao u BORO svet, gde nije svski uređaj high end proizvod gde ima uređaja sa RBA i TANK-om za 100-nak eura, ali isto tako ima i kvalitetnih uređaja sa dobrim chipset-om tipa EVOLVE DNA60C, DNA100C, DNA75C, DICODES V3 EXTREME, FL80, BF60, OMEGA NUCLEO NANO itd...
Ovo postaje sve veći trend u svim EU ![]() Čak i mi imamo jednu svetski poznati kompaniju, koja je na stranom tržištu veoma popularna i to ne samo u BORO svetu, već i izradom svojih MOD-ova, SQUONK MOD-ova (MECH & REGULATED), ali, za divno čudo, oni ne prodaju svoje proizvode u Srbiji, osim preko jednog posrednika... Ja lično trenutno najviše koristim Q-BOT by CRITIVAL BOX, HOKO-E by MODS CORPORATION, DELRO D60E by Friendly Flippers, TYCOON B4E i TINNY by TEK DIVISION... Voleo bih da ovde svako iznese svoje mišljenje o svojim proizvodima iz serije BORO/AIO, ali i DOT AIO, gde najveću ulogu u stvari igra atomizer za ovu vrstu uređaja (RBA) i chipset samog uređaja... Ja ću uskoro krenuti sa malo opširnijim video recenzijama ovih proizvoda na mom kanalu, ali mi nije teško da sve to što pokažem i ispričam i napišem ovde... P. S. Imao sam sreće u septembru kada je nas 40 od oreko 3000 prijavljenih vejpera, izvučeno random i dobio mogućnost da prvi kupim najnoviji BORO uređaj kompanije PRC (PROTOCOL VAPE TECH) iz Španije, koji možda i prevazilazi njihov najbolji (po meni) model ION BOX, odnosno novi BIOS BORO MOD sa DNA60C chipset-om i kompatibilan je sa svim regularnim BORO TANK-ovima, (i isti bi trebalo da mi stigne ili pre praznika, ili odmah nakon praznika), odnosno nije P-TANK kompatibilan, a kada smo već kod P-TANKA i P-MODOVA, razmišljam, pošto će sredinom januara biti otvoren g.docs za naručivanje novih ICON-P REV2S AIO uređaja, koji du kompatibilni sa P-TANK, koje sada sve više kompanija proizvodi u sve više boja i od raznoraznih materijala... Neki od mojih uređaja: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Послато са SM-N960F помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2021
Godine: 56
Pohvala: 70
Pohvaljen: 88
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
imaš li neki čipset za stubby možda višak?
|
Bolje biti bogat i zdrav, jer ako si siromasan, dzaba ti sto si bolestan!
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Sep 2018
Pohvala: 94
Pohvaljen: 300
Nivo reputacije: 68 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Maltene iskljicivo od 2018 ili 2019 trosim boro modove.
Prvi je bio billet box. Posle toga brdo drugih uredjaja, koji su u teorij uvek imali nesto bolje od billet box-a. Od gore ponudjenih trosio sam KBRS, Apex, Delro i Tinny. KBRS mi je bio super jer je malecki i lagan, ali u odnosu na billet box deluje da je pravljen preko "stapa i kanapa". Tinny mi je slicna prica, ali mi ne odgovara pozicija dugmeta. Jos, ako se neko usudi i otvori ga da vidi sa cime je ucvrsceno dugme razumece zasto je preko "stapa i kanapa". Delro je bio dobar, dok ne mora baterija da mu se zameni. Na delrin verzijama i boze pomozi. Na ultem ili resin verzijama je muka. "Reso" mora oprezno da se otvara. Voli da puca. Apex mi je bio super, ali cim je jednom pao skenjalo mu se dugme. Trenutno u rotaciji mi je dobri stari BB i Harpy. Voleo bih Exode da probam. mada i za njega sam cuo da ima probleme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|