![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet. |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Moderator
![]() Registrovan: May 2015
Godine: 51
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Percepcija neke arome zavisi od osobe do osobe tako da nije nužno da je pod lošiji sa aromom. Uticaja na aromu ima na pretek, tako da je lični osećaj presudan na koju ćeš stranu prevagnuti. Naš narod kaže da se prvi mačići bacaju u vodu, tako da posle nekog vremena i promene još par rta atomizera možeš da daš konačni sud. Ja ne volim pod sisteme iz više razloga koji jeste vezan nekim manjim procentom za aromu, ali najvećim procentom vezan za isplativost, dostupnost tečnosti, grejača, i svega vezano za rebuild istih. Sve mi je to previše instant, potrošački i preti trend koji ni u kom slučaju nije ono kako i za što je elekteonska cigareta prvobitno bila namenjena i zamišljena.
|
"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2024
Pohvala: 5
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 3 ![]() |
![]()
Slazem se ali kao pocetnik mogu da kazem su pod uredjaji olaksali mnogim ljudima da udju u svet elektronskih cigarata. Deluje mi da je prelaz sa pod uredjaja na RTA dosta prirodniji nego obrnuto. Svakako svima koji razmisljaju da kupe RTA preporucujem skok jer je internet pun dezinformacija i prvi utisak koji covek dobije je da je to zastarela tehnologija i da su mesh grejaci u podovima daleko superiorniji...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Nov član
![]()
Drugari ipak imam jos jedno pitanje. Zadovoljan sam kompletom i sve je super osim toga sto moram da rewickujem dosta cesto. Nakon 3 dana koriscenja para postaje dosta ostra i oseca se zagoreli ukus. Grejac bude skroz crn dok pamuk ima crnilo na par mesta ali nije izgoreo. Kad izvucem pamuk iz grejaca u sredini bude relativno suv. Aroma je iskljucivo parlament i za to vreme upotrebim najvise 15ml tecnosti. Da li je sve to normalno? Pokusavao sam da smanjim kolicinu pamuka 2 puta, mislim da manje od ovoga sto sam stavio zadnji put ne moze. Pamuk lagano prolazi kroz grejac, sa dosta malo otpora. Parim na 16W, 26ga K1 na 1ohm, precnik je 2,5mm 8 namotaja spaced.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
kad napravis novi grejac jel para nije ostra tako?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Nov član
![]()
Nije, onda bude blaza, prijatnijan za grlo. Uvek menjam grejac kad menjam pamuk...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2017
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#22 |
Nov član
![]()
Hvala na savetu, bas bih voleo da nadjem kanthal 28ga, pogotovo sto ce biti grejac sa manje namotaja pa ce i lepse da stane u deck-u. Neverovatno mi je da ga svi preferiraju a da ga nema nigde da se pazari...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2017
Pohvala: 3,021
Pohvaljen: 1,678
Nivo reputacije: 359 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dule,
Zavisi i koliko ti je odnos PG/VG, ako imas recimo 70% VG 30%PG, probaj sa 50/50. Racunaj da zimi je hladnije tako da i sama tecnost je gusca pa ne natapa kako treba. |
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#24 |
Nov član
![]()
Sve tecnosti muckam na 50/50, ali hvala na predlogu. Imam jedan NI80 grejac koji je doso uz atom, 27ga 1ohm pa cu videti kako ide sa njim. Trebalo bi da se on brze greje i hladi pa cemo videti...
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|