Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Iskustva, saveti i pitanja
Zaboravljena šifra? Registracija

Iskustva, saveti i pitanja Teme u kojima mozete pisati o svojim iskustvima, kao i dati ili pitati za savet.

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 10-02-2025, 13:53   #16
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju
Uobičajeno Re: Pomoc oko DIY grejaca

Percepcija neke arome zavisi od osobe do osobe tako da nije nužno da je pod lošiji sa aromom. Uticaja na aromu ima na pretek, tako da je lični osećaj presudan na koju ćeš stranu prevagnuti. Naš narod kaže da se prvi mačići bacaju u vodu, tako da posle nekog vremena i promene još par rta atomizera možeš da daš konačni sud. Ja ne volim pod sisteme iz više razloga koji jeste vezan nekim manjim procentom za aromu, ali najvećim procentom vezan za isplativost, dostupnost tečnosti, grejača, i svega vezano za rebuild istih. Sve mi je to previše instant, potrošački i preti trend koji ni u kom slučaju nije ono kako i za što je elekteonska cigareta prvobitno bila namenjena i zamišljena.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 10-02-2025, 14:19   #17
duki_duledusko
Nov član

Registrovan: Jun 2024
E-cig: Target 80 + Alberich 2
Pohvala: 5
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 3
duki_duledusko je na dobrom putu

Slazem se ali kao pocetnik mogu da kazem su pod uredjaji olaksali mnogim ljudima da udju u svet elektronskih cigarata. Deluje mi da je prelaz sa pod uredjaja na RTA dosta prirodniji nego obrnuto. Svakako svima koji razmisljaju da kupe RTA preporucujem skok jer je internet pun dezinformacija i prvi utisak koji covek dobije je da je to zastarela tehnologija i da su mesh grejaci u podovima daleko superiorniji...
duki_duledusko nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-02-2025, 14:30   #18
duki_duledusko
Nov član

Drugari ipak imam jos jedno pitanje. Zadovoljan sam kompletom i sve je super osim toga sto moram da rewickujem dosta cesto. Nakon 3 dana koriscenja para postaje dosta ostra i oseca se zagoreli ukus. Grejac bude skroz crn dok pamuk ima crnilo na par mesta ali nije izgoreo. Kad izvucem pamuk iz grejaca u sredini bude relativno suv. Aroma je iskljucivo parlament i za to vreme upotrebim najvise 15ml tecnosti. Da li je sve to normalno? Pokusavao sam da smanjim kolicinu pamuka 2 puta, mislim da manje od ovoga sto sam stavio zadnji put ne moze. Pamuk lagano prolazi kroz grejac, sa dosta malo otpora. Parim na 16W, 26ga K1 na 1ohm, precnik je 2,5mm 8 namotaja spaced.
Staro 16-02-2025, 19:04   #19
Milanez
Veteran

Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
E-cig: zelos x/hastur mini
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 385
Milanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputacijuMilanez ima reputaciju

kad napravis novi grejac jel para nije ostra tako?
Milanez nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 16-02-2025, 19:16   #20
duki_duledusko
Nov član

Nije, onda bude blaza, prijatnijan za grlo. Uvek menjam grejac kad menjam pamuk...
Staro Juče, 06:50   #21
Gaga Kanasta
Veteran

Registrovan: Aug 2017
E-cig: Imam
Pohvala: 1,401
Pohvaljen: 781
Nivo reputacije: 166
Gaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvaluGaga Kanasta je za svaku pohvalu

Citat:
Originalna poruka od duki_duledusko Vidi poruku
i sve je super osim toga sto moram da rewickujem dosta cesto.
E to ti je druga strana medalje Meni je na rta taj Parliament prosjek oko 8 ml na rta,dok je u pod sistemu to oko 25ml...Nema šanse da ćeš na bilo kom diy grijaču da izvučeš količinu tečnosti kao na kupovnom...I pokušaj 28Ga kantal kad budes u prilici.Vata da je čvršća tj.da je ima više kroz grijač,a van grijača manje da dobro natapa i popuni rupe za dotok tečnosti.
Gaga Kanasta nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro Juče, 10:42   #22
duki_duledusko
Nov član

Hvala na savetu, bas bih voleo da nadjem kanthal 28ga, pogotovo sto ce biti grejac sa manje namotaja pa ce i lepse da stane u deck-u. Neverovatno mi je da ga svi preferiraju a da ga nema nigde da se pazari...
Staro Juče, 13:23   #23
Allegreto
Veteran

Allegreto's avatar

Registrovan: Feb 2017
E-cig: Hadron Pro DNA 250C
Pohvala: 3,021
Pohvaljen: 1,678
Nivo reputacije: 359
Allegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputacijuAllegreto ima reputaciju

Dule,
Zavisi i koliko ti je odnos PG/VG, ako imas recimo 70% VG 30%PG, probaj sa 50/50. Racunaj da zimi je hladnije tako da i sama tecnost je gusca pa ne natapa kako treba.

Allegreto nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro Juče, 17:03   #24
duki_duledusko
Nov član

Sve tecnosti muckam na 50/50, ali hvala na predlogu. Imam jedan NI80 grejac koji je doso uz atom, 27ga 1ohm pa cu videti kako ide sa njim. Trebalo bi da se on brze greje i hladi pa cemo videti...
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Zajednica vapera > Iskustva, saveti i pitanja

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 00:46 sati.