![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 57
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Danas mi se javio drug i trazi da mu spremim tecnost sa manjim procentom nikotina od 6 mg zbog navodne tahikardije ,sto me je veoma zacudiloInace uporedo pusi i analogne,mada je zadnjih dana kada je osetio tahikardiju,kaze pusio samo elektronske.Ima li neko iskustvo ili misljenje oko ovog
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mislim da previse nikotina moze da izazove ipak je on stimulans.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Pohvala: 4,603
Pohvaljen: 4,625
Nivo reputacije: 779 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Reci mu da ne koristi i jedno i drugo, ako ne može bez pljuga, nek batali parenje.
Sent from goHlub pismonoša... |
HVALA G O M I L E T I N A!!!
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#4 |
Moderator
![]() Registrovan: Sep 2014
Pohvala: 1,340
Pohvaljen: 1,989
Nivo reputacije: 403 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Da to i ja svima kazem.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Senior
![]() Registrovan: Oct 2013
Godine: 54
Pohvala: 117
Pohvaljen: 148
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Iz mog ugla ..Ja sam svojevremeno pario i pusio uporedo. Dobijao sam grceve u rukama i prstima..sto ce reci trovanje. Batalio sam parenje.
Sada opet parim ali ne pusim. Kod analognih nisi navucen samo na nikotin vec i na neki od od onih 2000 i kusur hemikalija. Kada uporedo pusis i paris javlja se verovatno disbalans u mix-u na koji si navikao, isti nesvesno pokusavas da nadomestis povecanim unosom koji pak stvara reakciju organizma koga pokusavas da "smirujes" povecanim unosom....recept za trovanje. Po meni trebalo bi odmah da batali analogne i drasticno smanji mg nikotina u tecnostima..,ako moze nek batali sve neko vreme. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 124
Pohvaljen: 101
Nivo reputacije: 58 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa bolje mu je da digne nikotin u elektronici a batali duvan nego da smanjuje nikotin i pari ko nenormalan između cigareta.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2014
Postovi: 980 E-cig: Akumulator od Fergusona, direktno na plus i minus
Pohvala: 1,491
Pohvaljen: 699
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Meni se zbog prevelike doze nikotina takodje javljala tahikardija. Pored toga i povisen pritisak, "nemir", ludila razna... trenutno sam na 9mg nikotina i javi se i dalje ponekad kad preteram a nemam neku nenormalnu potrosnju. Samo neka pravi malo vece pauze izmedju sesija da se tako izrazim i bice sve ok. Treba covek i vazduh disati, ne samo paru
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Veteran
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja bih otisao do lekara na sitan pregled
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 6,053
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tamo ce da mu kazu da ce da dobije rak od glicerina.
![]() |
"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Smoke free since 11-07-2014 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Bolje i to nego da zivi u neznanju
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2014
Postovi: 980 E-cig: Akumulator od Fergusona, direktno na plus i minus
Pohvala: 1,491
Pohvaljen: 699
Nivo reputacije: 160 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
I da ce verovatno rogovi da mu izadju haha... Sala na stranu, ako se cesto javlja tahikardija, treba to proveriti. Cisto radi reda. Mada ja licno mislim da je predoziranje nikotinom. Moj tranzit sa smrdusa na ecig je bio apsolutno isti. Tahikardije,ludila svasta nesto
Sent from my LG-D805 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2014
Pohvala: 6,053
Pohvaljen: 7,563
Nivo reputacije: 1119 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ubrzano lupanje srca sam imao dok sam pusio 2-3 pakle cigareta dnevno.
Najgora epizoda na aerodromu u Bechu: puls u mirovanju 200. Kao refleksni odbrambeni mehamizam tahikardija je moguca i u slucaju pada pritiska. Uglavnom, slazem se sa Guruom. Kod lekara. |
"Duboko u tebi strasti slamaju i ono što je preostalo i ono što ne postoji..."
Smoke free since 11-07-2014 |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Godine: 57
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 240 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Danas sam mu poslao link ove teme pa nek cita i sam odluci sta ce:
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Nov član
![]() Registrovan: Jun 2016
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 32 ![]() |
![]()
Pozdrav svima. Imam jednu nedoumicu pa bih bila zahvalna svima koji imaju neku informaciju. Naime od pre nedelju dana sam primetila lupanje srca, ne znam da li je to tahikardija ili nešto drugo, ali prosto za svojih 30 godina nikada nisam ni osetila da imam srce
![]() Vrtim film unazad i jedino što sam promenila u životu je prelazak sa običnih cigareta na elektronske i to pre oko mesec dana. Uglavnom koristim tečnost od 18 mg, tu sam dobila uz cigaretu pa sam nastavila sa njom ali mislim da mi je prejaka. Ne konzumiram mnogo tečnosti, pošto punim atomizer na par dana a tečnost mi traje par nedelja, dok i bateriju punim jednom u 5,6 dana i samim tim mislim da sam baš mali potrošač. Promenila sam marku tečnosti, sa flavor art prešla na OLE i recimo nakon toga je krenuo i taj problem sa lupanjem srca, nije to ni lupanje koliko osetim da mi srce nekako "preskače" nekoliko minuta pa se smiri. Razmišljala sam da pređem na 9 ili 12 mg pošto osećam da mi je ovo baš jako. Ali opet s obzirom da povučem jedan "dim" u pola sata, prosto mi nije logično ništa. Pre toga sam pušila manje od kutije dnevno. Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|