Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 27-04-2019, 12:19   #31
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 187
CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: Elektronske cigarete i tahikardija

Citat:
Originalna poruka od STRONG Vidi poruku
E sad ima u drugoj temi koja se bavi time,ja imam depresiju i anksioznost i vec dugi niz godina se lecim od toga!
i ja se lečim od istih stvari zato sam te i pitala. ako si na medikamentima to ne bi trebalo da se dešava? idi kod kardiologa išla sam i ja ali se na kraju ispostavilo da je tahikardija povezana sa anksioznošću tako da je kod mene sad sve okej ali ja sam na medikamentima i idem na psihoterapije

što se tiče beta blokatora mene su zamalo ubili a to se prvo prepisuje kod tahikardije ali ako ne postoji problem sa visokim pritiskom i srcem (fizički) onda ne valjaju zato sam te odmah i pitala da li patiš od depresije i anksioznosti

CatVape nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 21:16   #32
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Ne varajte se i ne pripisujte ubrzan rad srca nekim drugim bolestima jer sigurno u najvećem delu problema udeo ima nikotin. Kada se pretera sigurno da ima udela nikotina, naročito kod DTL parenja. Moj prelazak na MTL se velikim delom desio i zbog tiga.
Elem pre oko 3 - 4 meseca sam od kolege čija je komšika donela iz Austrije TIBETANSKU GLJIVU dobio istu i počeo da je koristim. Ima na netu sve o njoj pa ako vas zanima pročitajte.
Posto sam se lečio od hipertenzije još iz doba kada sam pušio analogne cigarete (oko 5-6god) pio sam lekove uporedo sa tom gljivom. Posle svega 10 dana koriščenna te gljive počeo sam da osećam vrtoglavice. S obzirom da sam ušao u kolotečinu koriščenja tih lekova pritisak sam merio jednom u 20 dana. Kada sam izmerio pritisak bio mi je 105 sa 65. Nikada u posledih 10 godina manji. Pripisao sam to gljivi i odmah prestao sa lekovima. S obzirom da **** traje 20 dana pa sledi 10 dana pauze pa u krug dokle god ko želi, ja sam posle 20 dana prestao da pijem gljivu i već posle 2 dana pritisak se vratio. Naravno vratio sam lekove i sve je bilo OK Kada sam krenuo sa sledećom kurom od 20 dana, ponovo isti simptomi vrtoglavice. Ponovo sam prestao sa lekovima ali sam ovoga puta lekove za ubrzan rad srca nastavio da pijem pošto sam kod avakog pokušaja da ne pijem posle 2 dana uvek rad srca pogoršavao tj išao i do 105u minuti. U svih sledećih 20 dana druge kure imao pritisak oko 130 sa 85 bez lekova. Kada sam završio drugu kuru uz lek za ubrzan rad srca održavao svih 10 dana pritisak na 130 sa 85.
Evo počeo i 4. ili 5. kuru a lekovi za pritisak su prošlost. Medjutim i dalje pijem bisoprolol za ubrzan rad srca i to pripisujem isključivo nikotinu. Osećam se odlično uz jednu strogu dijetu (nabacio 4 kg za 1god u viška još 4 koje sam nabacio ranije) od koje mije sinoć i pozlilo usled posta za veliki petak.
Preporuka za sve koji imaju pritisak da nadju TIBETANSKU GLJIVU i počnu da je koriste. Odličan prirodni lek za puno bolesti.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 21:54   #33
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

CatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvaluCatVape je za svaku pohvalu

nema šta da se pripisuje ja sam ga pitala jer ja se lečim od depresije i anksioznosti a uvek imam nizak pritisak, normalan pritisak mi je 110 sa 70 i puls mi je kao i kod svakog sportiste uvek bio 60 do 65 u mirovanju i kad sam bila pušač i kad nisam, onda su usledile epizode tahikardije naglašavam bez skoka pritiska što je kod mene značilo da bilo šta od prolol lekova ne smem da pijem jer kad su mi ga prepisali zbog tahikardije pritisak mi je spao na boga pitaj koliko jer nisu mogli da ga izmere a puls otišao na 136 a nema kod kog specijaliste nisam išla. zato sam mu rekla da ode kod kardiologa i interniste da se prvo sve fizički ispita. kod mene je situacija da fizički apsolutno ne postoje indikacije da pijem bilo kakve lekove za srce i pritisak. sada mi je puls normalan, pušila ili parila s tim što kao i kod bilo koje osobe ako preteram sa nikotinom na momenat mi skoči malo puls i posle pola sata prođe

Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 22:15   #34
STRONG
Iskusan član

STRONG's avatar

Registrovan: Mar 2019
Pohvala: 124
Pohvaljen: 66
Nivo reputacije: 33
STRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svimaSTRONG je poznat svima

Postovani,zahvaljujem se svima na iskrenoj brizi i savetima koje ste mi uputili
Da ne bih sirio temu mada bih imao jos po nesto da dodam oticicu prvo kod kardiologa da utvrdimo da li postoji neki fizicki problem ili se samo radi cisto o psihickom koji se samo dodatno pogorsava zbog stetnog dejstva nikotina.
Javljam prvom prilikom sta sam uradio kad sve to obavim a svima vama veliki pozdrav i svako dobro
STRONG nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 27-04-2019, 22:18   #35
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

javi se kako je prošlo i sve najbolje

Zahvalili :
Staro 28-04-2019, 03:44   #36
gojkov
Veteran

Registrovan: Dec 2013
Godine: 57
E-cig: nemesisi,subtankmini sa r
Pohvala: 3,695
Pohvaljen: 1,061
Nivo reputacije: 240
gojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputaciju

Kod mene nikotin definitivno utiče na povišen puls,ali parenjem sam puls sveo skoro na normalan u odnosu na pre 5 godina dok sam pušio 2,5 pakle cigaretta, a puls nije bio ispod 90 otkucaja u minuti.Sada parim mtl preko 10ml dnevno 6 mg,imam 15 kg više nego pre 5g., 1/4 rivotrila i 1 latu dnevno za anksioznost a puls ide preko 90 samo ako sam malo više fizički aktivan što se vrlo retko dešava
gojkov nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-04-2019, 11:14   #37
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

@gojkov o kolega ista priča ista terapija

moram da dodam da su kod mene cigarete dizale puls i generalno sam se osećala lošije dok sam pušila nego otkad parim a terapija mi je ista. sad je sve kako treba ali skoči nikotin svakome pa i meni kad preteram sa nikotinom

Zahvalili :
Staro 28-04-2019, 13:18   #38
jav74
ex-eRoller

jav74's avatar

Registrovan: Feb 2014
Pohvala: 1,599
Pohvaljen: 2,450
Nivo reputacije: 445
jav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputacijujav74 ima reputaciju

Normalno i nikotin i kofein izazivaju tahikardiju,kad se pretjeruje...sve umjereno...

jav74 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 28-04-2019, 13:25   #39
CatVape
Veteran

CatVape's avatar

e baš to, nego nekad se zanesem malo preteram sa nikotinom skoči puls kao i od kafe i prođe za 15min do pola sata

tek sad vidim da sam napisala skoči mi nikotin od nikotina

Zahvalili :
Staro 29-04-2019, 01:54   #40
gojkov
Veteran

gojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputacijugojkov ima reputaciju

Ono što nisam pomenuo i promenio to je unos nes kafe u toku dana i noći, a to je oko 1,5 l, umesto vode, u malim gutljajima što mnogo poomaže prilikom parenja da grlo ne bude suvo.
Staro 29-04-2019, 02:26   #41
dgproduction
Veteran

dgproduction's avatar

Registrovan: Nov 2015
E-cig: Chauvet Hurricane 700
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 326
dgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputaciju

Milina, da povecas na 3l kafe dnevno.

I need a beer
dgproduction nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-04-2019, 07:51   #42
gojkov
Veteran

Nije lepo sprdati se sa starijim čovekom! Pokušavam da smanjim al,ne ide tako lako
Staro 29-04-2019, 15:35   #43
rankosuns
Veteran

rankosuns's avatar

Registrovan: Apr 2018
Pohvala: 552
Pohvaljen: 760
Nivo reputacije: 164
rankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalurankosuns je za svaku pohvalu

pa ja mslm da ništa ne diže puls tako kao 1.5l nes kafe
i laž je da se ne može smanjiti količina tog otrova
pitanje je samo da li stvarno to želimo ili nas boli ... za naše zdravlje

Послато са Redmi 5 Plus уз помоћ Тапатока

kad vidiš kaju ti je kupi
rankosuns nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 29-04-2019, 16:12   #44
gojkov
Veteran

oko 1,5 l je negde oko 6-7 veliki šolja rasporedjenih u toku 18 sati, otprilike jedna šolja na 3 sata. Nes kafa je sa mlekom koje malo neutrališe kofein.Kofein kod mene nema skoro nikakav uticaj na puls,al nes kafa sa šećerom i mlekom svakako je utcala na moju težinu.A da je otrov sa tim se baš ne slažem.
Staro 29-04-2019, 16:16   #45
dgproduction
Veteran

dgproduction's avatar

Registrovan: Nov 2015
E-cig: Chauvet Hurricane 700
Pohvala: 1,326
Pohvaljen: 1,633
Nivo reputacije: 326
dgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputacijudgproduction ima reputaciju

Gora kombinacija od kafe sa mlekom ne postoji, to bi trebali ovi doktori na forumu da ti kazu. A to da 1.5l kafe ne utice da organizam okaci macku o rep.

Sent from my SM-G925F using Tapatalk

I need a beer
dgproduction nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Opšte diskusije > Elektronske cigarete i zdravlje

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 15:41 sati.