![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
liberprint mi je dao odličnu ideju za ovu temu,znači u čemu nosite svoju e-cig opremu kad ste van kuće?
Ja koristim jednu istu eGo fotrolu već godinu dana(nije se mnogo upropastila) ali pošto se oprema za parenje kod mene malo uvećala,a i udebljala ![]() ![]() |
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
![]() Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 225 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ego srednju futrolu. U nju mi stanu ili tri baterije (2 twista i jedna ego-t upgraded), 3 flasice sa tecnostima, punjac, 2 visiona/c4, 510 aty, eGo-C atty i dodatni kertridz.
Inace u drugoj kombinaciji stane jedan twist 1000, eGo-T mod, 2x10ml tecnosti, punjac i par kliromizera. Zato i preferiram Ego torbice spram Joyetech... J-eva je duza ali plica... u Ego i stane sve ovo jer pored slaganja u sirinu, stvari mogu da stanu i jedne na druge. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Senior
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 75 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Torbica za 10-inchni laptop bi trebalo da bude dovoljno velika da sve stane, a opet diskretna.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Sve vreme futrola oko vrata, a u srednjoj ego torbici par baterija, 2 klira, par atomizera i 3x10ml. Punjace ne nosim osim ako idem na put.
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#5 |
Veteran
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Evo, copy/paste sa one teme:
Ja svoju aparaturu nosim u futroli za GPS "Hama Navi Bag - Dots". Unutra stane jos jedan ego-T komplet, usb punjac, par tankova ili kartova, papirna maramica i ostane mesta za jos (npr. jos jedna baterija). Cak sam jedno vreme i 10ml bocicu nosao unutra. Velicina je nesto poput novcanika, za nijansu vece. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ego-T Master
![]() Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Senior
Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
Nivo reputacije: 0 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja oko kuce nosim e-cig u HG-ovoj torbici oko vrata i u dzepu HG-ovu bocicu od 10ml od tecnosti sa vrhom od joyetechovih, zato sto HG bocica ima najkompaktnije dimenzije a joye vrh od bocice najlaksi za sipanje. Za duze odsustvo velika joye torbica i u njoj 2 baterije, punjac, nekoliko bocica sa tecnostima, nekoliko rezervnih ego-c glava, par kartova 510 1,1ml i drip.
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Jun 2012
Pohvala: 23
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 50 ![]() ![]() |
![]()
Mala ego torbica. I dalje dovoljno.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Prijatelj foruma
Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 473 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja imam umbrelinu torbicu koja i nije toliko losa,ali je kratka da bi u nju stao ergo sa navrnutim bell-om,tako da planiram da nabavim ego xl ili medium,mada u sustini i ne nosim torbicu dok sam kuci,jedino kad idem negde na par dana,ovako dnevnu varijantu mi zavrsi samo puna baterija i pun tank kad podjem od kuce,ali uvek u dzepu nosim jos jednu bateriju i 10ml tecnosti
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 |
Veteran
Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Nov član
![]() Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 6
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 49 ![]() |
![]()
Koristim ovo
http://www.ecigsejuice.com/product_i...97896_zoom.jpg Tu mi stane buzz pro (kao rezerva) 6 baterija za buzz imr aw 16340 2 baterije imr aw 18490 za silver bullet sa kickom, ego-c tip A i B i po dvije rezervne glave za svaki, my-t i rezervna zica, mesh i fiber za njega,10ml tekucine i ima jos uvijek mjesta u torbici za dvije 18650 baterije za lavu ako idem na duzi put da se nadje ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#12 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 44
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 64 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja svoju opremu (MY-T + ERGO69) nosim u obicnoj muskoj torbici u kojoj i inace nosim novcanik, dokumenta, navi, mobilne, i jos poneku dzidza-bidzu. Ima jedna pregrada u toj torbici u koju se moj komplet idealno uklapa.
Ima li nekog od vas ko je u stanju da izadje na ulicu onako opusteno, sa jednim kompletom za paranje bez citavog seta rezervnih delova i alata za servisiranje? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#13 | |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Ja ponekad umem kad izađem iz kuće sat najviše dva i ponesem jednu punu eGo bat i tip B atty,jer sam siguran da će mi biti dovoljno za to vreme,mada takvi slučajevi su vrlo retki ![]() |
|
Love me or hate me I don't care
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ego-T Master
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
![]()
@nek0: to je isto kao sa one moje slike gore? I delovalo mi je kao dobra investicija, gomila lepo raspoređenih pregrada.
@milicev: mislim da takav vaper ne postoji, bez backupa ne idem ni do prodavnice ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nekad je svaki kiosk bio backup. Kad tako opet bude bilo
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Tagovi |
futrola |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|