Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke
Zaboravljena šifra? Registracija

Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 24-06-2012, 22:48   #1
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju
Uobičajeno U čemu nosite svoju e-cig opremu?

liberprint mi je dao odličnu ideju za ovu temu,znači u čemu nosite svoju e-cig opremu kad ste van kuće?
Ja koristim jednu istu eGo fotrolu već godinu dana(nije se mnogo upropastila) ali pošto se oprema za parenje kod mene malo uvećala,a i udebljala a volim da nosim sa sobom gomilu stvari moraću da kupim malo veću .

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-06-2012, 22:52   #2
Mesecar
Veteran

Mesecar's avatar

Registrovan: Apr 2012
E-cig: Proteus&Penelope
Pohvala: 281
Pohvaljen: 757
Nivo reputacije: 225
Mesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvaluMesecar je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: U čemu nonosite svoju e-cig opremu

Ego srednju futrolu. U nju mi stanu ili tri baterije (2 twista i jedna ego-t upgraded), 3 flasice sa tecnostima, punjac, 2 visiona/c4, 510 aty, eGo-C atty i dodatni kertridz.

Inace u drugoj kombinaciji stane jedan twist 1000, eGo-T mod, 2x10ml tecnosti, punjac i par kliromizera.

Zato i preferiram Ego torbice spram Joyetech... J-eva je duza ali plica... u Ego i stane sve ovo jer pored slaganja u sirinu, stvari mogu da stanu i jedne na druge.
Mesecar nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-06-2012, 22:54   #3
Vanila
Senior

Vanila's avatar

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 120
Pohvaljen: 67
Nivo reputacije: 75
Vanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svimaVanila je poznat svima

Torbica za 10-inchni laptop bi trebalo da bude dovoljno velika da sve stane, a opet diskretna.
Vanila nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-06-2012, 23:04   #4
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Sve vreme futrola oko vrata, a u srednjoj ego torbici par baterija, 2 klira, par atomizera i 3x10ml. Punjace ne nosim osim ako idem na put.
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Staro 24-06-2012, 23:10   #5
chikavili
Veteran

chikavili's avatar

Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529
chikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputaciju

Evo, copy/paste sa one teme:

Ja svoju aparaturu nosim u futroli za GPS "Hama Navi Bag - Dots". Unutra stane jos jedan ego-T komplet, usb punjac, par tankova ili kartova, papirna maramica i ostane mesta za jos (npr. jos jedna baterija). Cak sam jedno vreme i 10ml bocicu nosao unutra. Velicina je nesto poput novcanika, za nijansu vece.
chikavili nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-06-2012, 23:11   #6
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Registrovan: Sep 2011
Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Nivo reputacije: 0
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

Prvo sam koristio ovo:

sada ovo:

mislim se da nabavim ovo, vrlo je praktično i pregrade su lepo raspoređene:

A nikako da se setim pa poručim ovo:

jeste malog gabarita, ali 2000mAh i vizuelni dojam su ipak mnogo dobri
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 24-06-2012, 23:21   #7
liberprint
Senior

Pohvala: 311
Pohvaljen: 522
liberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvaluliberprint je za svaku pohvalu
Uobičajeno Re: U čemu nosite svoju e-cig opremu?

Ja oko kuce nosim e-cig u HG-ovoj torbici oko vrata i u dzepu HG-ovu bocicu od 10ml od tecnosti sa vrhom od joyetechovih, zato sto HG bocica ima najkompaktnije dimenzije a joye vrh od bocice najlaksi za sipanje. Za duze odsustvo velika joye torbica i u njoj 2 baterije, punjac, nekoliko bocica sa tecnostima, nekoliko rezervnih ego-c glava, par kartova 510 1,1ml i drip.

liberprint nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 00:08   #8
Nanoman
Aktivan član

Registrovan: Jun 2012
Pohvala: 23
Pohvaljen: 10
Nivo reputacije: 50
Nanoman je na dobrom putuNanoman je na dobrom putu

Mala ego torbica. I dalje dovoljno.
Nanoman nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 00:28   #9
tabby
Prijatelj foruma

Pohvala: 1,296
Pohvaljen: 2,357
Nivo reputacije: 473
tabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputacijutabby ima reputaciju

Ja imam umbrelinu torbicu koja i nije toliko losa,ali je kratka da bi u nju stao ergo sa navrnutim bell-om,tako da planiram da nabavim ego xl ili medium,mada u sustini i ne nosim torbicu dok sam kuci,jedino kad idem negde na par dana,ovako dnevnu varijantu mi zavrsi samo puna baterija i pun tank kad podjem od kuce,ali uvek u dzepu nosim jos jednu bateriju i 10ml tecnosti
tabby nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 10:06   #10
chikavili
Veteran

chikavili's avatar

Godine: 52
Pohvala: 2,179
Pohvaljen: 3,267
Nivo reputacije: 529
chikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputacijuchikavili ima reputaciju

Tesko da cu da nadjem prakticnu torbicu za ovo:

chikavili nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 20:05   #11
nek0
Nov član

Registrovan: Feb 2012
Pohvala: 6
Pohvaljen: 7
Nivo reputacije: 49
nek0 je na dobrom putu

Koristim ovo
http://www.ecigsejuice.com/product_i...97896_zoom.jpg

Tu mi stane buzz pro (kao rezerva) 6 baterija za buzz imr aw 16340
2 baterije imr aw 18490 za silver bullet sa kickom,
ego-c tip A i B i po dvije rezervne glave za svaki, my-t i rezervna zica, mesh i fiber za njega,10ml tekucine i ima jos uvijek mjesta u torbici za dvije 18650 baterije za lavu ako idem na duzi put da se nadje
nek0 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 20:40   #12
Milicev
Iskusan član

Registrovan: Jan 2012
Pohvala: 44
Pohvaljen: 52
Nivo reputacije: 64
Milicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svimaMilicev je poznat svima

Ja svoju opremu (MY-T + ERGO69) nosim u obicnoj muskoj torbici u kojoj i inace nosim novcanik, dokumenta, navi, mobilne, i jos poneku dzidza-bidzu. Ima jedna pregrada u toj torbici u koju se moj komplet idealno uklapa.

Ima li nekog od vas ko je u stanju da izadje na ulicu onako opusteno, sa jednim kompletom za paranje bez citavog seta rezervnih delova i alata za servisiranje?
Milicev nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 21:02   #13
vesa0108
Prijatelj foruma

vesa0108's avatar

Registrovan: Oct 2011
Godine: 47
Pohvala: 2,443
Pohvaljen: 2,550
Nivo reputacije: 569
vesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputacijuvesa0108 ima reputaciju

Citat:
Originalna poruka od Milicev Vidi poruku
Ima li nekog od vas ko je u stanju da izadje na ulicu onako opusteno, sa jednim kompletom za paranje bez citavog seta rezervnih delova i alata za servisiranje?
Mislim da svako ko je ozbiljno odlučio da ostavi klasičnu cigaretu i pređe na elektroniku neće se prepustiti slučaju i krenuti bilo gde bez backup varijante.
Ja ponekad umem kad izađem iz kuće sat najviše dva i ponesem jednu punu eGo bat i tip B atty,jer sam siguran da će mi biti dovoljno za to vreme,mada takvi slučajevi su vrlo retki .

Love me or hate me I don't care
vesa0108 nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 21:05   #14
Shaka Zuluf
Ego-T Master

Shaka Zuluf's avatar

Pohvala: 1,223
Pohvaljen: 2,119
Shaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputacijuShaka Zuluf ima reputaciju

@nek0: to je isto kao sa one moje slike gore? I delovalo mi je kao dobra investicija, gomila lepo raspoređenih pregrada.

@milicev: mislim da takav vaper ne postoji, bez backupa ne idem ni do prodavnice
Shaka Zuluf nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 25-06-2012, 21:09   #15
Finder
Prijatelj foruma

Finder's avatar

Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191
Finder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputacijuFinder ima reputaciju

Nekad je svaki kiosk bio backup. Kad tako opet bude bilo, nikom od nas nece trebati nista drugo.
Finder nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > e-cigSerbia caffe > Razne poruke

Pošalji link

Tagovi
futrola

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 15:23 sati.