Home Register FAQ
 e-cigSerbia Forum
Vi imate novu PP! Kliknite ovde kako bi pročitali!
Ako ste ovde prvi put, obavezno pogledajte odgovore na često postavljana pitanja. Morate biti član foruma da bi mogli učestvovati u diskusijama.
Za registraciju kliknite ovde, unesite potrebne podatke i za par minuta bićete član foruma. Za pregledanje poruka, izaberite forum sa liste ispod.

Idi nazad   e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri
Zaboravljena šifra? Registracija

Odgovorite na temu

Alati za teme Način prikaza
Staro 08-07-2016, 15:51   #1
Mijo
Nov član

Registrovan: Apr 2016
Pohvala: 2
Pohvaljen: 5
Nivo reputacije: 33
Mijo je na dobrom putu
Uobičajeno Preporuka za TC atomizer?

Kao što naslov kaže, tražim TC atomizer. Imam VTC mini, Lemo 2, Tron S. Prvo sam koristio Tron, međutim otišao mu je 510 navoj i ne ide mi da nađem servis koji može to da sredi. Ako neko zna rešenje za ovo nek kaže. Lemo 2 je super ali power mod srče i bateriju i tečnost, plus moram da se cimam sa grejačima što mi sveukupno kvari ugođaj. Motanje nikl grejača mi nije jasno ni najmanje, proturiti pamuk kroz tako tanku žicu mi je skoro nemoguće jer mi se grejač faktički rasformira dok provučem pamuk = frustracija.

Zbog svega ovoga bih želeo TC atomizer, idealno da mogu naći grejače u domaćim prodavnicama, ali i ne mora.

Tako da podelimo preporuke na atomizere sa neta i atomizere koji postoje u Srbiji.

Hvala vi
Mijo nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-07-2016, 16:08   #2
caleg
Veteran

caleg's avatar

Registrovan: Apr 2012
Pohvala: 2,800
Pohvaljen: 2,617
Nivo reputacije: 398
caleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputaciju
Uobičajeno Re: Preporuka za TC atomizer?

@mijo
Nareznica 7x1.5mm,ako sam dobro zapamtio.
Imam je

Sent from my LG-D858HK using Tapatalk

caleg nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-07-2016, 17:10   #3
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

Hmm, izgleda da je to neka boljka tih atomizera. Moj ego mega je isto ostao bez navoja. Pao mi je par puta sa sve modom i ostao bez navoja. Ne ide ni na jedan mod. Ja ga koristim sa parčetom papira na modu već mesec i kusur dana i to funkcioniše za sad.
@caleg
Jesi sigiran za nareznicu? Imam prijatelja sa tim alatom (nareznice), pa bi on mogao da mu nareže nove navoje.

@mijo
Jesi probao da namoraš cl ili clr grejače? Baci pogled na ovu temu i probaj da namoraš neki grejač. Probaj ovo sa papirom, ali ne na silu jer će imod da ode. Najbolje, poseti @calega pa ga "nareži".

http://www.e-cigserbia.com/showthread.php?t=15777

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Staro 08-07-2016, 17:18   #4
Mijo
Nov član

Mijo je na dobrom putu

I meni je 2-3 puta pao Tron i eto.. Izgleda da su mi i na modu otišli navoji pošto taj tron može da se koristi na modu mog druga, ali na mom neće. Kad se sabere gubitak na modu i atomizeru dobije se da nema dovoljno navoja. Pretpostavljam da je najveći problem stalno skidanje atomizera radi punjenja. Izgleda da su bolje varijante atomizeri poput Lemo 2 ili Cubis (te znam) koji ne moraju da se skidaju da bi se punili. Ne kapiram to sa nareznicom? Nisam siguran ni da znam šta je.
Staro 08-07-2016, 17:23   #5
caleg
Veteran

caleg's avatar

caleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputacijucaleg ima reputaciju

Izvinjavam se. Nareznica je 7x0.5mm
Evo slike

Zahvalili :
Staro 08-07-2016, 17:27   #6
Mijo
Nov član

Mijo je na dobrom putu

To služi da napravi nove navoje jel?

zajchik, motao sam samo grejače za Lemo 2, to je bukvalno namotavanje žice i provlačenje pamuka kroz grejač koji se posle zašrafi za bazu atomizera.
Staro 08-07-2016, 17:29   #7
caleg
Veteran

caleg's avatar

@mijo
I da napravi i da pročisti navoje

Staro 08-07-2016, 18:02   #8
zajchik
Moderator

zajchik's avatar

Registrovan: May 2015
Godine: 51
E-cig: istick30....
Pohvala: 3,110
Pohvaljen: 3,007
Nivo reputacije: 561
zajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputacijuzajchik ima reputaciju

@Mijo
Ima i ureznice, možeš i 510 na modu da urežeš. U vezi motanja cl i clr grejača. CL se teže mota i mora da se prave razne kerefeke, CLR je izuzetno lak za moranje i preva je pesma motati ga. Probaj pa ćeš videti.

@caleg
Hvala, sutra ću da popravim svoju megu. Samo da uhvatim ovog mog geliptera. Za dobrog majstora nema odmora.

"Nesposobni posjeduju tu sposobnost da onesposobe sposobne".
zajchik nije na Forumu   Odgovorite sa citatom top
Zahvalili :
Odgovorite na temu

e-cigSerbia Forum > Elektronske cigarete > Raspršivači > Kliromizeri

Pošalji link

Alati za teme
Način prikaza

Pravila pisanja
Vi ne možete pisati nove teme
Vi ne možete pisati replike
Vi ne možete prikačiti fajlove
Vi ne možete menjati vaše postove

BB kod je On
Smajliji su On
[IMG] kod je On
HTML kod je Off

Pređi na

Vremenska zona je GMT +1. Trenutno je 00:10 sati.