![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#61 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 130
Pohvaljen: 319
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
He, kakav majstor
![]() Nije, dok ova dva ispravna jesu! Sent from my LG-P700 using Tapatalk 2 |
Vision spinner, Joyetech 1000 T2 USB Pass, Evod
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#62 |
Moder
![]() Registrovan: Apr 2013
Godine: 62
Pohvala: 4,056
Pohvaljen: 3,371
Nivo reputacije: 578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Znachi dremel u ruke i polako
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Prijatelj foruma
![]() Registrovan: Dec 2011
Pohvala: 2,896
Pohvaljen: 8,545
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Veteran
![]() Registrovan: Oct 2012
Godine: 50
Postovi: 4,425 E-cig: Nemesis GPPAPS VTCmini Rosev2s Kayfuni GBell Pulse
Pohvala: 2,992
Pohvaljen: 3,845
Nivo reputacije: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 | |
Prijatelj foruma
Nivo reputacije: 1191 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Sta se desava kad klir nije na bateriji? Da li se lakse vuce? |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Veteran
Nivo reputacije: 652 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
nijanse su u pitanju...
![]() Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk 2 |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 | |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,625
Pohvaljen: 899
Nivo reputacije: 203 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Kod:
http://www.fasttech.com/products/1516301 |
|
![]() ![]() |
||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Prijatelj foruma
![]()
Menja li se ista kad, van baterije, potisnes taj kontakt na gore dok vuces?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2013
Pohvala: 402
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 52 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Mozda..uspem da objasnim..
Pogledaj sliku iz posta: http://www.e-cigserbia.com/showpost....2&postcount=54 Obrati paznju na "510 navoj" i dole gde je obelezena sa crvenom tackicom mesto navoja..e sada, tu dole u dnu tog navoja postoje 2 male rupice (simetricne) koje se ne vide nikako sve dotle dok ne izvadis centralni deo, tj pin. Te dve rupice (po meni) su odgovorne za protok vazduha, jer je logicno da kroz navoj ne moze da protice vazduh. Proveri kolike su u odnosu na ispravan klir i javi sta si uocio! |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
![]()
Finder mislim da nema razlike... Rupice postoje ali nemam drugi za usporedbu...
Sent from my Telenor_OneTouch using Tapatalk 2 |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Iskusan član
![]() Registrovan: Jan 2013
Pohvala: 122
Pohvaljen: 145
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
alfini pogledaj ovaj post
http://www.e-cigserbia.com/showpost....10&postcount=1 Kolega je imao sličan problem Na slici koja prikazuje dve glave centralni pin jedne, uopšte nije probušen, pa je i kod tebe možda takav slučaj |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 | ||
Senior
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
![]() Ako mene pitaš (mada ne verujem jer sam napisao to prilikom opisa problema, al` ume da promakne), bez baterije vuče vazduh normalno u kojem god da je položaju centralni pin. Definitivno je kod mene problem samo u neprošlicovanosti, tako da mi ostaje da pronađem način da rasturim donji deo ako je to uopšte moguće. Ne zbog vrednosti klira, nego zbog večite želje da se nešto uči i majstoriše. Citat:
Kod:
http://www.e5cigs.com/t3-2-4ml-detachable-single-cotton-wick-colorful-clearomizer-yellow ![]() |
||
|
|||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Senior
![]()
Popravljen klir, zahvaljujući prvenstveno @Finder-ovoj dijagnozi, zahvalnost i ostalima
![]() Pa evo kako, ako ikada nekome zapadne takva falinka. Slikao sam, ali nema potrebe da postavljam, jer u prethodnim postovima ima svih potrebnih slika, pa ću samo da opišem. - Problematični plus pin sam izvukao špic kleštima, malo se drmusa levo desno uz povlačenje i lagano izlazi napolje. - Onda sam ga stavio u malu stegu uz nežno stezanje i nekom malom turpijom, tj. njenom tankom ivicom, napravio mali zarez na mestu gde treba da dođe šlic. - U alatu nađem mali bonsek sa buvljaka, kažu da liči na onaj za koske. Kroz onaj zarez od turpijanja krenem bonsekom samo u jednom smeru, "niz zube". Znači sve to uz minimalan pritisak na materijal, da ne bi nešto puklo. - Kad sam prošlicovao dovoljno da liči na original, oprao sam pin toplom vodom, da bih sprao špon - ostatke reckanja. Vratio pin na svoje mesto gurajući ga koliko je hteo da uđe, bez silovanja i sklopio sve, navrnuo na bateriju i eto vazduha ![]() Nasuo sam tečnost, purnjam, popravio, naučio nešto novo i tako... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2013
Pohvala: 402
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 52 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Jel moze neko da kaze gde moze da se kupi Vision V3 eGo 1.6ml ali da to nije u srbiji i da je nesto sa free shipping-om?
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 12
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 44 ![]() |
![]()
Imam problem sa grejacima na V3. Kupio sam 5 komada novih i nisam bas zadovoljan sa njima. Prvi mi je nesto slabo pario pa sam otpakovao drugi. Kod drugog se oseca malo zagoreli ukus jer slabo se izgleda natope brkovi pa non stop moram da muckam i da sipam skoro do vrha sto kod starog grejaca to nije bio slucaj. Ima li mu pomoci? Sta raditi? 1.8 oma su i ovi novi i taj stari sto je crko.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|