![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#76 |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2013
Pohvala: 130
Pohvaljen: 319
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Tu zagoretinu ćeš možda da izbegneš smanjenjem napona baterije (ako koristiš viši napon, ako ti je takva baterija) i jednokratnim laganim povlačenjem dima u trajanju od 3-4 sekunde, umesto onog "puć, puć, puć, pa glavno povlačenje", opet pod uslovom da tako "cimaš". Generalno, ti jeftini delovi i klirovi sa jeftinih kineskih sajtova, uglavnom nisu ni za šta.
U najgorem slučaju, prouči samostalno motanje grejača na kvalitetniji fiber. Nije teško, dobit velika. |
Vision spinner, Joyetech 1000 T2 USB Pass, Evod
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 12
Pohvaljen: 6
Nivo reputacije: 44 ![]() |
![]()
Sto je najgore nisam uzeo sa tih sajtova. Izgleda da umbrela nije jedina koja valja krs opremu.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 |
Senior
Nivo reputacije: 108 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa da, originalni grejač nije zezao, dok ovi u pakovanju od 5 komada prave problem. Sve ti je jasno.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Senior
![]()
Pisao sam negde o ovim klirovima koje sam uzeo sa FT, pokazali su se odlično što se tiče količine pare i sl., ali imaju izluđujuću manu. Oring na telu klira (zaptiva spoj pl. tanka i tela na koje se šrafi grejač) je izgleda očajan na sva 3 klira koje sam uzeo i curi tako da je klir neupotrebljiv. Ima li neki štos da se to osposobi/zadihtuje, osim kupovine gumica, jer i te zamenske na FT ne ulivaju poverenje, a i treba mi neko instant rešenje?
Dakle mesto curenja je Bottom basis na slici http://www.e-cigserbia.com/showpost....0&postcount=10 |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#80 |
Senior
![]()
Dok čekam pametniji predlog, probao sam seljačku varijantu s kučinom, bogami pomaže. Ako curi, radi to 95% manje, pa se nadam da će teflon traka koju ću valjda da iskopam od majstora na poslu sutra, da završi posao. Inače, kučinu sam namotao po navoju na telu klira, odmah ispod gumice.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#81 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Godine: 52
Pohvala: 1,501
Pohvaljen: 2,237
Nivo reputacije: 376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Probaj sa teflon trakom - vodoinstalaterska traka...
EDIT: Sada procitah i tvoj drugi POST do kraja... Vidim da ces probati sa teflon trakom. Istu mozes kupiti u bilo kojoj vodoinstalaterskoj radnji za sitne pare, a dobro je imati je uvek u kuci... |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#82 |
Senior
![]()
To je jedna od stvari koje se nikada ne setiš dok blejiš u radnji u fazonu "šta mi ono beše treba..."
![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#84 | ||||
Nov član
Godine: 41
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 42 ![]() |
![]()
Jel ovo v3 ili ce5+? Imam ovaj kliromizer vec dve nedelje i odlican je ali sad mu je grejač već pri kraju a ne znam kako da ga naručim kad nisam siguran koji je tačno tip klira..da li može pomoć u vezi ovoga..hvala..
Mislio sam glava grejača je pri kraju..
|
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#85 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2013
Pohvala: 402
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 52 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Pa daj nam slike od glave koja se odvrce od dole kako izgleda, pa se na osnovu toga moze zakljuciti, kao i pomocu logoa koji je ugraviran na kliru!
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#86 |
Nov član
Godine: 41
Pohvala: 0
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 42 ![]() |
![]()
Evo slika..nema nikakav logo na kliru..ovaj klir mi je burazer kupio kad je bio do bgd-a u tc stadion-u negde..baš mi odgovara ali kao što rekoh ne znam koje glave da poručim (a ni gde bih to mogao najbrže- to ću tek da vidim) jer nisam siguran koji je ovo klir (model)..
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#87 |
Senior
![]()
Više niko ne zna kako im dodeljuju imena, V3 i CE5 mu dodje ista stvar. Najbolje da odeš i pokažeš u radnji, daće ti valjda isti. Liči mi klir na klasičnog nn Kineza, pa ako uzimaš sa FT, nađi ga po izgledu ili pod dodatnom opremom za takav isti klir.
Sent from my LG-P700 using Tapatalk 2 |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#88 |
Veteran
![]() Registrovan: Feb 2013
Godine: 52
Pohvala: 1,501
Pohvaljen: 2,237
Nivo reputacije: 376 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Vision V3 nije sigurno, jer se proizvodi samo sa kapacitetom od 1.6ml, a tvoj klir ima kapacitet 2.4ml. Najpribliznije, a sto sam uspeo da nadjem je ovo:
GS-T3 T3 2.4ml 2.4ohm Long Wick Detachable Washable clearomizer: ![]() Sve u svemu, a koliko mogu da vidim sa tvojih slika, glava (grejac) je isti kao i za model Vision V3. Postoji velika pometnja - sta je CE4, CE4+, CE5, CE5+, itd. Mislim da nema fabrike u Kini, a koja nije napravila neku svoju verziju i po svom vidjenju, gore pomenute klireve... ![]() P.S. ...zato volimo "brendirane" stvari, jer znamo koje delove da narucujemo za njih. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#89 |
Moder
![]() Registrovan: Apr 2013
Godine: 62
Pohvala: 4,056
Pohvaljen: 3,371
Nivo reputacije: 578 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Isti je grejach kao na V3 to jest CE4, CE4+, CE5, CE5+
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#90 |
Iskusan član
![]() Registrovan: May 2013
Pohvala: 402
Pohvaljen: 21
Nivo reputacije: 52 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja sam slicno prosao juce u Eliquid-u.
Narucio sam Vision V3, poslali su mi CE5. Reklamirao sam ali su se pravdali kao da im je dobavljac to poslao. U potpunosti je isto kao Vision v3, samo nema logo ugraviran (tj kao tvoj samo je moj 1,6ml) tako da..sam odustao od postarine nazad i jos jednom da je placam pri povratku! Ali sada gledam, ne bih rekao da je CE5 posto je kod njega deo usnika koji se naslanja na silikonsku kapicu od plastike dok je kod tebe od neceg metalnog ![]() |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|