![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Razne poruke Prostor za razne diskusije (ili poruke) kojima nije bilo mesta u ostalim forumima |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#61 |
Veteran
![]() Registrovan: Sep 2015
Pohvala: 1,765
Pohvaljen: 1,910
Nivo reputacije: 289 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Krstili klinju i to je baš ulepšalo dan
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#62 |
Veteran
![]() Registrovan: Mar 2014
Pohvala: 2,206
Pohvaljen: 5,745
Nivo reputacije: 1032 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#63 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
Pohvala: 2,510
Pohvaljen: 2,449
Nivo reputacije: 412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#64 |
Senior
![]() Registrovan: Apr 2014
Postovi: 319 E-cig: Parim krseve sa foruma,izdanke pseudoelektronike:)
Pohvala: 214
Pohvaljen: 172
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Поправих кајфун 4 уз мало огреботина сад га парим са носталгичмим осећајем.
Пробам вамо који није радио годинама и упали се....једино не види атомизер лоу лоад стално...до нот кновв ..... Јбгс себе усрећио неког не већ сам био готов да поклоним...али јбга... Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока |
Sheena is a drip-tripper
![]() Special thanks to Gomiletina Be Well Like C-Hell |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Moder
![]() Registrovan: Dec 2013
Pohvala: 1,545
Pohvaljen: 2,266
Nivo reputacije: 458 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Nisam siguran ali vrlo moguce da Vamo ne cita otpore manje od 1.5 oma...ako to nije slucaj brate sta da ti kazem nego ,svrati da pogledamo zajedno
![]() |
Droper narkoman.
Skraceno doper. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#66 | ||||
Senior
Nivo reputacije: 72 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dogovoreno!
@Scooter! ![]() ![]() ![]()
|
||||
Sheena is a drip-tripper
|||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Senior
![]()
Scooter mag! Uradio čovek veliki servis moje opreme i jako prijatan dan.
Vamo radi bio u kratkom spoju kad sam osetio onaj stari metalni ukus u ustima proradila nostslgija.. ![]() ![]() ![]() Remontovali neke grejače za protank 2 od žice za kajfun grejač 0.33 ohm.. ![]() ![]() Da ulepšao mi je više mnogo od jednog dana! Hvala ti druže puno! Послато са Redmi Note 9 Pro помоћу Тапатока |
Sheena is a drip-tripper
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#68 |
Veteran
Nivo reputacije: 412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2012
Godine: 51
Pohvala: 2,710
Pohvaljen: 1,876
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Još nikome ništa da ulepša dan u ovoj godini
![]() Šalim se, naravno. Svaki dan je valjda i ostalima lep na svoj način i u svom životu. Nego, meni ovo (za) danas ulepšalo, a prvenstveno iznenadilo dan - prvi izdanci našega rada.. ![]() Ko takođe radi u firmi pod plavim nebom, znaće koliko je lepo videti ovakav prizor. Naročito što je godina krenula najgore do sada, jer vode tokom zime nije bilo.. a ni proleće nam ništa novo nije donelo. Tako da mi još nismo očekivali prve izdanke, a nismo ni imali predstavu kada će.. i uopšte, da li će. Zato je ovo danas bilo prijatno iznenađenje ![]() Ok, tek je početak i do berbe ima još dosta (obzirom da najtopliji meseci tek predstoje), ali.. polako, jedno po jedno. Za danas je odlično.. ![]() ![]() PS A kući nismo pošli "praznih ruku" - ubrani i prvi ovogodišnji plodovi.. ![]() |
Vapor running through my veins
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#70 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2016
Pohvala: 2,112
Pohvaljen: 2,678
Nivo reputacije: 395 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
@PřisřN Brate ti si buducnost nase zemlje, bez seljaka nema nista, sto bi englezi rekli, God bless you and your family.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#71 |
Veteran
Nivo reputacije: 316 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Haha.. istina da nema. Sve, sve.. ali hranu ne možemo napraviti na mašini u fabrici.
Zanimljivo je da i pored toga, naš seljak teško opstaje, jer teško (ili jeftino) proda svoje proizvode. Nego, to je već tema za drugu temu. Ja sam gradsko dete. Moji su starosedeoci ovde.. pa, praktično od kada grad postoji. Ali, kada sam osetio slobodu življenja na selu pre dve i nešto godine - gradu se više ne vraćam. Sada proizvodimo za nas i od toga živimo, pa koliko bude. Mi smo fleksibilni. A za račune bude od prodaje onoga što je tome namenjeno. Ostalo slobodno vreme sada trošimo, pa.. na život ![]() Lep komentar. Hvala! Srećno i tebi, a i ostalima na ovom forumu ![]() PS Iz ovoga sela je supruga. To smo nasledili. (Mislim, tehnički još nismo, pošto je njen deda još živ.. ali, ona je naslednik posle) |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#72 |
Veteran
![]() |
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#73 |
Veteran
![]() Registrovan: Aug 2016
Godine: 46
Pohvala: 3,406
Pohvaljen: 1,702
Nivo reputacije: 385 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
na-zdravlje i veselje ... i spasenje
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Veteran
![]() |
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#75 |
Veteran
![]()
Od prvih izdanaka do prvih zrna..
![]() Nije baš sve išlo glatko. Što zbog loše sezone, što zbog nedostatka vremena tj prilike za delati u pravom trenutku, kao i nedovoljno iskustva u pojedinim delovima gajenja (ali, sada smo nedostatk tih iskustva popunili).. tek, prvo zrno je ugledalo dan ![]() Od sutra kreću pripreme za berbu i - videćemo do kraja meseca šta smo ove godine uradili.. |
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|