![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
Korišćenje i održavanje e-cigarete Punjenje, čišćenje, održavanje ... |
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#16 |
Nov član
![]() Registrovan: Mar 2021
Pohvala: 18
Pohvaljen: 0
Nivo reputacije: 8 ![]() |
![]()
Evo nisam imao mira, pa sam maloprije opet sve rastavio, oprao toplom vodom, posušio/pobrisao, isti grijač (njega ne perem) nanovo nakapao, vratio unutra i za sada se čini ok.
Samo što ovaj put nisam koristio gotovu tekućinu, nego sam ulio Mr.Vape. Od danas definitivno ne ulivam gotove tekućine, jer sam se opskrbio, pa ću vidjet kako će se ponašat. Ali meni isto sve baca da problem može bit eventualno grijač. Kažem, uzeo sam 0.8ohm za probu i to je nenormalno koliko je pljucao. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Pohvala: 634
Pohvaljen: 499
Nivo reputacije: 120 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Moguce da je grejac loš. Njega nisi probao da menjas?
Ne bi trebalo da postoji razlika, jel ful gotova iz shopa, longfil + baza,.. 10ml + baza... Sve se svede na isto Aroma odredjenog procenta u bazi |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 | ||||
Nov član
![]() Registrovan: Mar 2021
Pohvala: 18
Nivo reputacije: 8 ![]() |
![]()
Da, samo sad doslovce nemam dojam da je loš okus, nego baš osjetim tekućinu, a grijač isti. Zaista čudno |
||||
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
![]() Registrovan: Mar 2018
Godine: 45
Pohvala: 2,088
Pohvaljen: 1,739
Nivo reputacije: 384 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Veteran
![]() Registrovan: Jan 2018
Pohvala: 316
Pohvaljen: 1,547
Nivo reputacije: 230 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Dok sam imao innokin pre bi se desilo da 0,8 ne moze da stigne da natopi...pljuckanje se nikad nije desilo...
Inace, svi innokin grejaci, po mom misljenju, daju dosta razlicitu aromu u odnosu na npr aspire bvc grejace ili vapefly nicolas grejace...drugacije se note tecnosti osecaju...i zato sam raskrstio sa innokinom |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Nov član
![]() Registrovan: Jan 2014
Pohvala: 3
Nivo reputacije: 35 ![]() |
![]() Citat:
Posto sam nov u ovom svetu vajpera,ova info mi je bila od velike koristi ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|