![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
|
Alati za teme | Način prikaza |
![]() |
#1862 |
Veteran
![]() Registrovan: Jun 2016
Godine: 41
Pohvala: 2,514
Pohvaljen: 2,455
Nivo reputacije: 412 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
hvala catvape, nemam thanks
Ne milanez legendo, nisam sposoban a sa baterijama nema zezanja ![]() ![]() ![]() |
Da bi zlo napredovalo, dobri ljudi trebaju samo – ne činiti ništa."
Edmund Burke |
|
![]() |
![]() ![]() |
Zahvalili : |
![]() |
#1863 |
Aktivan član
![]() Registrovan: May 2019
Pohvala: 17
Pohvaljen: 12
Nivo reputacije: 25 ![]() ![]() |
![]()
Spasila si me CatVape, pomesao karakteristike od vtc5a i vtc6 u svojoj glavi kada sam kupovao baterije. Hvala
![]() Послато са SM-A405FN помоћу Тапатока |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1864 |
Veteran
![]() Registrovan: Dec 2018
Godine: 36
Pohvala: 711
Pohvaljen: 966
Nivo reputacije: 187 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
haha nema na čemu, svi download slike u telefon
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1865 |
Aktivan član
![]() Registrovan: Aug 2018
Pohvala: 88
Pohvaljen: 20
Nivo reputacije: 29 ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ajde da ozivimo malo temu baterija
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1867 |
Senior
Pohvala: 233
Pohvaljen: 228
Nivo reputacije: 67 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Ja imam lg mj1 evo već tri pune godine je koristim,dve u rotsciji i dobra je. Preporučio bih i samsung 30Q,isto ok batka. Slabije su mi se pokazale Murata vtc6 što se tiče trajanja, mislim brže se isprazne. Mogu da preporučim još i samsung 35E, jeste 3000Mah ali mi možda i duže drže kapacitet od vtc6. E sad kolega ako pari na 10w mora barem dve u rotaciji dnevno da koristi,jer teško da sa jednom može da se istera ceo dan, naravno ako su u pitanju više puffova 800-1000 i više.
![]() |
Imperare sibi maximum imperium est
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1868 |
Aktivan član
![]()
VTC6 mi prebaci 1 dan koriscenja na Picu plus koji mi otprlike na 3.45V gasi bateriju. VTC5A jedva izdrzi dan, ali dobro dodje jednom u par meseci kad hocu da parim DTL na slabijim snagama. A sto se tice LGMJ1 i navedenih samsungovih pre cu uzeti LG jer je veceg kapaciteta, a i za LG sam pogledao rezultate testiranja kod battery moocha dok ih za S35E jos uvek nije radio.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1869 |
Senior
Nivo reputacije: 67 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Zaboravih da napišem da sam recimo primetio da mi se iako vtc6 brže isprazni, prilikom punjenja brže i napuni i to dosta brže u odnosu na sve ove baterije koje sam naveo. Neznam o čemu se tu radi, ali kod mene je tako. Inače punim na Nitecore punjačima.
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1870 |
Aktivan član
![]()
Имам исто нитокоре пуњач који сам на основу батерије одређује оптималну струју пуњења која је на VTC5a i VTC6 батеријама већа од просек па је можда до тога?
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Senior
![]()
Ja nemam objašnjenje baš za to, možda se neko javi ko zna
|
|
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Senior
![]() Registrovan: Nov 2019
Pohvala: 1,583
Pohvaljen: 529
Nivo reputacije: 106 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() Citat:
Inače se struja punjenja i pražnjenja računa sa C rating vrednošću tj preko kapaciteta. Npr baterija za koju piše da ima struju pražnjenja 4C, a kapacitet je 2000mah (2ah), onda je struja pražnjenja 8 ampera. Imaš baš detaljno za svaku bateriju na netu i često pišu preko C ratinga specifikacije. Što se tiče punjenja uvek je bolje za Lion baterije da bude malo niža od max, a 1 amper ti je sigurica za 18650. One veće npr 21700 imaju i po 4 ampera za punjenje, a standardno na 2 ampera se pune bez problema. Ako te još nešto zanima slobodno napiši. Sent from my motorola one fusion+ using Tapatalk |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1874 |
Veteran
![]() Registrovan: Jul 2018
Pohvala: 820
Pohvaljen: 963
Nivo reputacije: 193 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]()
Koristim samo LG MJ1 jer na 11W i 3A koje trošim pri povlačenju bitniji mi je što veći kapacitet.Više puta sam upoređivao LG sa VTC6,sa istim setupom i istom snagom,zavisno od moda i elektronike od VTC6 sam izvlačio oko 1000-1100 povlačenja od 3 sekunde,dok sa LG sam gurao od 1400-1750.
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Pošalji link |
Alati za teme | |
Način prikaza | |
|
|